threepwood Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 [Wojnarowski] The Chicago Bulls are nearing a deal to sign free agent guard Patrick Beverley for the rest of the season, sources tell ESPN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 5 hours ago, MrTwister said: Ostaralo se bratijo 😄 Reveal hidden contents Sezona 2012/13 Koja najava za azijatske devojcice. Ovo je po meni najjaci intro ikada, od pesme do video montaze poteza 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Meni je ovaj mix prirastao srcu. A ovaj all time great. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 9 hours ago, DameTime said: Ma ubeđena sam da je bilo nešto sa Jokom i alkoholom, možda nije rakija, ali kao svi su bili u šok što malo cirka. Ima onaj snimak kad uzima tacnu od konobarice i pokušava da je vrti na prstu kao lopta, ima kad šeta uz pomoć zida i kad gori bez majice uz pesmu rikošet i Bogdanov poslednji rođendan gde nateže šampanjac iz flaše, tu su se svi razneli. Edited February 21, 2023 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 @stefan81888 knicksi imaju najbolji ofanzivni rejting? nba propo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 A viđu nas najbalansiranija družina, na sredini koordinatnog početka, just perfect .500 basketball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 8 minutes ago, uini said: @stefan81888 knicksi imaju najbolji ofanzivni rejting? nba propo. I loš defanzivni, Tibodo propo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 BTW, je l gotov Rondo? Mislim, penzija? Šteta, nedostajaće mi, opasan lik basketaš i zanimljiv lik, mada ako se ne varam u poslednje vreme je malo popustio sa razumom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 6 minutes ago, Milos 3.14 said: I loš defanzivni, Tibodo propo mojne da skrećeš temu sa centralne činjenice a to je jokić+murray = julije + brunson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Love i zvanično u Majamiju. U teoriji bi im idealno legao takav profil igrača, posebno jer nemaju nikakvu četvorku na rosteru i cele sezone krpe tu poziciju, međutim tvrdim da je Love gotov za ozbiljnu košarku i da od njega maksimalno može da se iscedi 15 minuta neke Georges Niang košarke. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 @Chaos Is Me 20ak mins kad mu ide je puna kapa, toliko je igrao i poslednjih par sezona u cavsima. i dalje moze da oshuri nekoga za to vreme sutom i asistiranjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 A češće će da ošuri svoje lošim šutem i nepostojećom odbranom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 pa dobro, onda ga izbacis nakon 7-8mins i ciao, igraju drugi ...samo da napomenem kako nemam lovea na fantazi rosteru : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 4 hours ago, freethrow said: BTW, je l gotov Rondo? Mislim, penzija? Šteta, nedostajaće mi, opasan lik basketaš i zanimljiv lik, mada ako se ne varam u poslednje vreme je malo popustio sa razumom. pa cim je vadio utoku pred svojim detetom, sigurno nije najrazumniji 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Da, da. Zaboravio sam da je baš toliko... my bad. Šteta- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Lav i Celer u teoriji idealni beli dodaci za Miami -> visoki strec koji moze i na 4 i 5, i jedno solidno skakacko-postavljacko-blokova drvo u vidu Kodija. E sad, jeste Lav propo, ali Spolstra je to, naci ce nacin da iscedi drenovinu iz Kevina. Ne bih se radovao Majamiju u plejofu, a moguce je da ce da idu u Bruklin na prvom kolu sto bi im bilo idealno. Nikad ne bih stavio govnjivu Filadelfiju ispred njih.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 procureo delgadov dm jeanie: Spoiler lebronchitis 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 ovo je grof 1/1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 16 minutes ago, uini said: ovo je grof 1/1 ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 Pametan potez Klipana. Sve imaju ono sto Lejkersi nemaju. Samo da se ne sretnemo ako izborimo PO. @uini ne kontam to grof 1/1? Za sta? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 ma za ovaj harasment dženi bas. kaže gggggg da je delgado a ja kao da je grof, shitpoustujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 6 minutes ago, uini said: ma za ovaj harasment dženi bas. kaže gggggg da je delgado a ja kao da je grof, shitpoustujem Aha, ne vidim post. Sve ok👍 Rekoh sta propustam oko grofa🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 12 hours ago, uini said: @stefan81888 knicksi imaju najbolji ofanzivni rejting? nba propo. Hm, kad pogledam advanced statse na nba.com ne slaže se, dobro zapažanje. Iskreno nisam obratio pažnju, izvini, a i nemam vremena da se udubim odakle statsi. Možda je negde bez garbage time-a ili tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts