freethrow Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 I nije ballhog momenat - da jeste imao bi neku ukradenu loptu, da je odmah šutne jelte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 sve u svemu, jedna od cistijih 50+ partija; bez puno slobodnjaka, bez ogromnog broja suteva, dobri procenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 U skladu sa renomeom, Nurse ubedljivo ali ubedljivo najgori trener ove sezone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 uff kakvu je akciju nacrtao darvin šunka iz auta, toscano za wbrooka, bruka. brooka luda završnica i u zalivu. prvo klejo izjednačio tricom iz opasne akcije na sekund do kraja, onda bey tricom sa ramena rastužio bay area bey rastužio bay area, tako će pisati u večernjim novostima 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 Opaaa 3 zaredom i to bez Lebrona pade Majami💪💪💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Opaaa 3 zaredom i to bez Lebrona pade Majami💪💪💪 delgado da objasni ovu pojavu 🙃 ono malo na kraju što sam video, švabo je dominirao, tejkover. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Znam da je ovo NBA, ali izgubiti od ove grupe građana. Delgiša efekat. 😂🤣😂🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 28 minutes ago, uini said: delgado da objasni ovu pojavu 🙃 ono malo na kraju što sam video, švabo je dominirao, tejkover. 14 minutes ago, Recoba said: Znam da je ovo NBA, ali izgubiti od ove grupe građana. Delgiša efekat. 😂🤣😂🤣 Prije 10tak dana je bilo win-win situacija za delgija, ova kontam da je lose-lose jer em Lebron nije igrao em mu Majami izgubio. @delgado drz se delgisa 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 28 minutes ago, uini said: delgado da objasni ovu pojavu 🙃 ono malo na kraju što sam video, švabo je dominirao, tejkover. Sve je prosto očigledno, statist'ćar guši Westbrooka i Schrodera 1 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Kako se smecar Green ukurvi kad naleti na tvrdo😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 10 minutes ago, Igor_ said: Kako se smecar Green ukurvi kad naleti na tvrdo😂 video sam da je beef stew hteo da ga lema; bas sam se utronjao posto je u fantazi sastavu :i 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 5 minutes ago, uini said: video sam da je beef stew hteo da ga lema; bas sam se utronjao posto je u fantazi sastavu :i Ja navijao da ga premlati, al nista na kraju. Luda glava Stew skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Videh ovo malopre Podsetilo me kako je Memfis bio mozda i najgotivnija ekipa pre nekoliko godina, i kako sam se zacudio nakon sto ih je Klej onako javno isprozivao na konferenciji, nakon sto su ih izbacili iz plejofa. Sada, nakon gomile slicnih stvari, potpuno ga razumem. Na 30 razlike ovako nesto, pravi drkoski potez. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Podsetilo me i na ovo, ne znam da li ste pisali o tome To je taj cuveni "Heat culture". Definitivno najsladja pobeda ove sezone. Liga je postala puna fejk tough likova, koji vole da glume opasne momke, i izigravaju siledzije, dok ne naidju na nekoga poput Jokica ili ovog iz Detroita, koji nece da im trpe takva sranja. Bukvalno se vidi ko su likovi odgojeni na Tviteru i toj toksicnoj kulturi koja se vlada istim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Temetrius je ljaxe, nije to nista novo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 kakav choke indiane na kraju utakmice protiv sixersa. vodili 4 razlike na nekih 30 sekunde do kraja i dva puta gube loptu i sixersi polazu dva puta i odose u produzetak gde su izgubili naravno. jos sixersi igrali bez embiida i ni to im nije bilo dovoljno. nakon toga prebacim na onaj pokusaj od kosarke toronto-milwaukee (u jednom trenutku, u drugoj cetvrtini, toronto je sutirao 4/36 tj 11% ...) i milwaukee je vodio 20 razlike nekih 3 minuta do kraja (kasnije sam procitao i da su vodili 16 razlike 1:14 pre kraja ), ja iskljucim i odem da spavam i posle vidim da se otislo u produzetak ali vidim bilo veselo i na drugim terenima™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 greg anthony gotovo od reci do reci rekao ono sto sam napisao pre neki dan o ovim ludackim brojkama. bas me zanima da li ce biti vise price o ovome kako se sezona blizi kraju, cisto da i nba razmisli o tome u offsezoni. a mozda i nece, jer su i vise nego zadovoljno sa klikovima... https://streamable.com/e4i39r Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) 1 hour ago, Sombor Shuffle said: Videh ovo malopre Podsetilo me kako je Memfis bio mozda i najgotivnija ekipa pre nekoliko godina, i kako sam se zacudio nakon sto ih je Klej onako javno isprozivao na konferenciji, nakon sto su ih izbacili iz plejofa. Sada, nakon gomile slicnih stvari, potpuno ga razumem. Na 30 razlike ovako nesto, pravi drkoski potez. Kakvo je ovo debilno pravilo, zasto vreme za igru ide pre nego sto je ostvario posed? Aha, verovatno nije bilo ubacivanje nego promasaj, ok Edited January 5, 2023 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 4 minutes ago, bosMan_jr said: Kakvo je ovo debilno pravilo, zasto vreme za igru ide pre nego sto je ostvario posed? Aha, verovatno nije bilo ubacivanje nego promasaj, ok Ide i kad je kos. Ako sudije nakon kosa ne zaustave igru sat za igru tece dalje osim u zadnjem minutu 1/4, 2/4 i 3/4 i u zadnja 2 minuta 4/4. Nerijetko se to zloupotrebljava ali ne bas ovako ali cesto se ubaci lopta po parketu da ide do protivnicke polovine. Jednom je cak Lebron izasao u aut sa njom🤣 Pored ovog mene uzasno nervira i kad se da kos pa protivnicki igrac ide po loptu 10tak sekundi da je ubaci u igru, posebno kad vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) 14 minutes ago, bosMan_jr said: Kakvo je ovo debilno pravilo, zasto vreme za igru ide pre nego sto je ostvario posed? Aha, verovatno nije bilo ubacivanje nego promasaj, ok I kod postignutog kosa je tako, to pravilo postoji oduvek, tj. barem otkako ja pratim kosarku. A poslednjih 2 minuta utakmice samo se zaustavlja i veliki sat prilikom ubacivanja iz auta. Miki brzi + ja nisam znao ovo za poslednjih minut u prve 3 cetvrtine. Edited January 5, 2023 by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Jebem ti košarku i Golden Stejt i Pula i Malina i Kumingu i Dona Nelsona i sve u tri pizde materine i seljačine iz Detroita i mene koji pratim. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 1 minute ago, freethrow said: Jebem ti košarku i Golden Stejt i Pula i Malina i Kumingu i Dona Nelsona i sve u tri pizde materine i seljačine iz Detroita i mene koji pratim. Kad su gostovanja? Pikirali su vas Ham i druzina kao dostiznu metu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Temetrius resio da popase losu karmu u plejofu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 aj, pa ovo nije nista u odnosu na ostale stvari sto se ticu moranta i memphisa. uostalom, tu su veci debili ispali gubavci iz charlottea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts