Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Nema šta da se priča, svaka čast Heatu, pre svega coachu Spoelstri i Jimmy-ju kao lideru ove ekipe. Bucksi su resetovani na onaj period od pre osvajanja titule, kad su završavali kao prvi u regularnom delu a onda ispadali iz PO. Što bi se reklo, lagano. Poslednje dve utakmice su se raspali u Q4, dok je Heat u tim trenucima u rise&shine fazi. Ne verujem da bi i jedna više ekipa sa Istoka (sem Bostona, ali da je finale), dovela bivšu šampionsku ekipu pod takav pritisak.

 

Iz mog ugla očajna serija kompletne postave Milvokija, pokazalo se da ipak ne mogu toliko sa Janisom pod ručnom. Evidentno je teško odigrao ove poslednje dve utakmice, a ni Jrue ni Khris nisu lideri ekipe. Puno grešaka u ovoj konkretnoj utakmici, ali izdvojila bih njegovo izlaženje na šut Strussa sa 10 m (gde je svakako promašio ceo obruč). Dok su recimo Butlera, Vincenta ostavljali otvorene na trojci. Ta 3 slobodna bacanja (tj. dva pogođena) su što se mene tiče prelomila utakmicu. Heat je razbio odbranu Bucksa gde imaju top 3 ili 4 defanzivca lige i rispekt za to.

7 minutes ago, delgado said:

Jimmy kaze pa-pa kee

 

edit: @DameTime Otvori DM na instagramu, upravo te prozivam kako nikad ne verujes u Majami

 

Evo odmah gospodine 😄 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ej al' na početku produžetka, giannis u kontri ide ramenom na ajdebaju, ovaj sve to istripi i odigra odbranu bez da ga pipne a sudije kao, to ti je povreda suvereniteta i integriteta đaninog ramena, bembaro. šutiraj slobodnjake janise.

 

janis promaši pola od 4x

 

evil-laugh-laughing.gif

  • Ha-ha 18
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...