Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

On 3/21/2023 at 2:13 PM, uini said:

ne verujem da imaš intelektualna ograničenja, makar po onome što pišeš redovno, tako da samo mogu da konstatujem da nas zajebavaš i to ne na naročito kreativan način.

 

You do you man, samo nemoj da plačeš kad neko ne želi da trpi ovakav ton komunikacije.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

deluje da su prva tri mesta na zapadu resena, posle krece zurka.

 

fbOe0Ql.png

 

phoenix i clippersi se bore za cetvrto mesto. durant se vraca u sredu a i ayton se vratio protiv utaha. dakle svi su otprilike na okupu dok clippersima ce george odsustvovati bar do kraja regularne sezone. 

clippersi sledece dve utakmice igraju protiv memphisa, ne bas najlaksi protvnik koji u narednih nekoliko utakmica zeli obezbediti drugo mesto koje je vec i ovako 99% njihovo. nakon toga, clippersi igraju protiv pelicansa i lakersa koji se bore za play-in mesto. poslednje dve utakmice su pobeda protiv portlanda i upravo utakmica sa phoenixom.

nema ni phoenix neki laksi raspored. minnesota, denver i okc su sledece tri, dakle opet dve utakmice sa ekipama koje jos uvek igraju punom snagom, nakon toga pobeda protiv spursa, nuggetsi opet i dve utakmice protiv la timova.

deluje da bi phoenix trebao sacuvati cetvrto mesto i tako biti domacin petoplasiranoj ekipi.

 

minnesota i golden state imaju sest utakmica do kraja. wolvesi dve protiv tankera portlanda i san antonioa i jos utakmice protiv phoenixa, lakersa, brooklyna i u poslednjem kolu protiv pelicansa. gotovo sve ekipe tu igraju za nesto. 

warriorsi igraju tri utakmice kod kuce i tri u gostima, kod kuce protiv pelicansa, san antonia i oklahome a u gostima denveru, portlandu i sacramentu. daleko laksi raspored imaju warriorsi jer imaju vec dve upisane pobede protiv portlanda i san antonia kao i utakmice protiv sacramenta i denvera koji vec gotovo sigurno imaju fiksirano mesto na tabeli. dakle ako imaju dobar zavrsetak i naprave dobar skor, mogu ugroziti cak i clipperse za peto mesto...samo zasto bi to radili...nisu ludi da idu na phoenix i posle najverovatnije na denver...ali opet ako bude ekstremno izjednaceno pred poslednje meceve, nece biti mnogo prostora za kalkulisanje.

pelicansi imaju na papiru najtezi raspored do kraja sezone. sledece dve u gostima protiv warriorsa i denvera pa zatim cetiri kod kuce clippersa, memphisa, sacramenta i new yorka. ne bas laki protivnici na ali najverovatnije da tri od ove cetiri ekipe ne igraju za plasman. jos clippersi igraju bez georgea i bice im b2b utakmica u new orleansu, dakle nije nemoguce da i leonard propusti tu utakmicu. poslednja utakmica u sezoni protiv minnesote. zaredjali su pet pobeda, valjda ce moci tako nastaviti do kraja.

lakersima sledi serija od pet utakmica u gostima. redom protiv chicaga, minnesote, houstona, utah i clippersa. poslednje dve protiv phoenixa i utah. dakle tri ekipe protiv tankera i phoenixa koji bi trebao da ima sigurno cetvrto mesto do tada. ne mnogo tezak raspored ali lakersi jos nisu ubedili da mogu upisivati pobede unapred.

oklahoma sledece tri utakmice igra protiv charlottea, detroita i indiane, ekipe sa istoka kojima je sezona zavrsena. nakon toga kod kuce protiv phoenixa i u gostima protiv golden statea. utakmice koje mogu mnogo odluciti, pogotovo ova druga. zavrsavaju protiv utah i memphis koji ne bi trebao da ima motiva. ne smeju izgubiti sledece tri protiv tankera, inace im se ne pise dobro. najvaznije je naravno da gilgeus-alexander igra sve utakmice.

nesretni dallas igra sledece tri na istoku. philadelphia, miami i atlanta. miami i atlanta jos igraju za pozicije a philadelphia vec nema sanse za drugo mesto. mali problem im je sto im se cleveland prikrao na utakmicu i po do treceg mesta. nakon ove tri utakmice, dallas igra protiv sacramenta, chicaga i san antonia u poslednjem kolu. uopste nije lak raspored za ekipu koja je vec u klimavoj formi sa doncicem koji svakog trenutka moze dobiti suspenziju.

 

  • Like 7
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Nismo smeli da izgubimo od fucking Minnesote. Konstantno se lomi da li da samo stavim križ na sezonu i okrivim dve vremenske linije, bahatost menadžmenta i nedostatak Wigginsa ili da se ložim da sa ovih realnih 60% potencijala možemo nešto da napravimo u PO...

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

 

hmmm potrcao sam na rotowire, tamo pise da je listed as out za veceras i bez nekih naznaka kad ce. jel to neki shemsa i wojkan ili pustas filmove

 

Ma lozi mene, taman se ponadah :please:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako Pelicansi uhvate to sesto mesto, pregazice i Kingse i (potencijalno) Memphis i doci do WCF. Opasno izgledaju sad kad se Ingram potpuno oporavio i napokon vratio u formu a i Zion je sve blize povratku. Ljudi zaboravljaju da su bili prvi na Zapadu pre problema sa povredama.

Edited by Radalek
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Skyglider said:

 

Samo se vi zezajte, ali Ben Simmons će u Kini da ima brojke svake sezone ko Jokić ove u NBA, triple double u proseku

 

 

 

 

Ne znam za ovo zadnje, video sam dva skok šuta. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...