Miki28 Teoljub Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 (edited) 17 minutes ago, Darko said: Ok, nije ti iritantan, i to je skroz ok Meni i drugima jeste, ostavio mi je utisak nekog ljigavca. Ima mesto u NBA Mount Rushmore of punchable faces. Ehhh tu ima mnogo faca a izmedju ostalih i Donciceva je tu. Beverley, CP3, Draymond, Kuzma itd itd, lista je dugacka. Edited March 6, 2023 by Miki28 typo
didžej hel Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Ehhh tu ima mnogo faca a izmedju ostalih i Donciceva je tu. zašto izazivaš moć poli parizera? 4
DameTime Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Zato što na svojoj strani ima moć šunke. Šunka > parizer 1
didžej hel Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 “I was going to give [Quickley] rest at the start of the fourth, but then he knocked down a couple of shots and I thought the game was in the balance right there.” Thank God, Thibs kept this man on the floor all game long. No, seriously. Quickley did not rest for a single minute coming off the break. He played 34 minutes straight. “Quickley’s my guy,” Thibs said in his post-game presser. 2 1
NikadProtivKaline Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 1 hour ago, Green23 said: 😂 KD usao u RJ-a no homo 1 1
Miki28 Teoljub Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 Apsolutno zasluzeno. Velika legenda Lejkersa, evropske i svetske kosarke💪 14
Miki28 Teoljub Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 @Green23 I'm here for this kind of shit. Jel ima sta ljepse od malo trash talka? Usrali su ligu sa buddy pozdravima i svime, daj bre malo ovog🔥🔥🔥 5
didžej hel Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 ja sam uvek za trashtalk; to je genuine zaostavština basketa, samo treba više biti kao leri bird (poli) a manje kao kevin garnet (booker, za sada, mada kapiram da može da uznapreduje. ili nedajbože đana, taj neće ništa shvatiti do 50e godine) (ovo je treštok o treštoku, nemojte se srditi)
gggggggg Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 3 hours ago, bodo said: Ćeš moći preživiti to 😊 odnosno biš mogao? ne razumem zasto mislis da sam ja neki hejter phoenixa. nisam ja kriv sto vam se igraci ponasaju kako se ponasaju. i kako vidim, nisam jedini sa takvim misljenjem. 2
Miki28 Teoljub Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 6 minutes ago, uini said: ja sam uvek za trashtalk; to je genuine zaostavština basketa, samo treba više biti kao leri bird (poli) a manje kao kevin garnet (booker, za sada, mada kapiram da može da uznapreduje. ili nedajbože đana, taj neće ništa shvatiti do 50e godine) (ovo je treštok o treštoku, nemojte se srditi) 3/3 promasaja. Stavljanje Doncica u rang Birda je ono za jedan ban, da dobrano razmislis o tome😀 Janis radi na svom trashtalku, sad je na nivou igara 2017/18, pre MVP, DPOY i naravno NBA champion igre. 1
bosMan_jr Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 8 minutes ago, uini said: ja sam uvek za trashtalk; to je genuine zaostavština basketa, samo treba više biti kao leri bird (poli) a manje kao kevin garnet (booker, za sada, mada kapiram da može da uznapreduje. ili nedajbože đana, taj neće ništa shvatiti do 50e godine) (ovo je treštok o treštoku, nemojte se srditi) Cek, mislio sam da imas poentu ovde, u smislu ne budite trashtokeri luzeri nego trashtokeri winneri, ali zasto onda djana upade odjednom?
didžej hel Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 55 minutes ago, bosMan_jr said: Cek, mislio sam da imas poentu ovde, u smislu ne budite trashtokeri luzeri nego trashtokeri winneri, ali zasto onda djana upade odjednom? đana je žikina dinastija. nikakav uspeh ne može da spere taj vonj : i on ni ne pravi treštok, već u tim livadama internet žikine dinastije pravi skečeve, što je nedopustivo za svakoga iznad 14 godina, pa makar bio i glup. 2 1 1
neko me sabotira Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 10 hours ago, Milos 3.14 said: Stat pader Kontam da bi se ovoga i Westbrook postidio. 3
MilošVB Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 A i Halibarton kenja, setimo se treš toka usmerenog Jokiću pa ih je Denver rešio.
DameTime Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 4 hours ago, Green23 said: 😂 Baš ružan komentar koji pokazuje nemoć u diskusiji. 3
Miki28 Teoljub Posted March 6, 2023 Author Posted March 6, 2023 Za stariju gardu malo nostalgije😀 2 1 4
Recommended Posts