Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

9 hours ago, DameTime said:

 

Ma ubeđena sam da je bilo nešto sa Jokom i alkoholom, možda nije rakija, ali kao svi su bili u šok što malo cirka. 

Ima onaj snimak kad uzima tacnu od konobarice i pokušava da je vrti na prstu kao lopta, ima kad šeta uz pomoć zida i kad gori bez majice uz pesmu rikošet i Bogdanov poslednji rođendan gde nateže šampanjac iz flaše, tu su se svi razneli.

Edited by Урош19
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Love i zvanično u Majamiju. U teoriji bi im idealno legao takav profil igrača, posebno jer nemaju nikakvu četvorku na rosteru i cele sezone krpe tu poziciju, međutim tvrdim da je Love gotov za ozbiljnu košarku i da od njega maksimalno može da se iscedi 15 minuta neke Georges Niang košarke.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, freethrow said:

BTW, je l gotov Rondo? Mislim, penzija?

Šteta, nedostajaće mi, opasan lik basketaš i zanimljiv lik, mada ako se ne varam u poslednje vreme je malo popustio sa razumom.

 

pa cim je vadio utoku pred svojim detetom, sigurno nije najrazumniji

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Lav i Celer u teoriji idealni beli dodaci za Miami -> visoki strec koji moze i na 4 i 5, i jedno solidno skakacko-postavljacko-blokova drvo u vidu Kodija.

E sad, jeste Lav propo, ali Spolstra je to, naci ce nacin da iscedi drenovinu iz Kevina. Ne bih se radovao Majamiju u plejofu, a moguce je da ce da idu u Bruklin na prvom kolu sto bi im bilo idealno. Nikad ne bih stavio govnjivu Filadelfiju ispred njih..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...