Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, 40Wins said:

@freethrow dal ce moj ili tvoj pulen da pobedi?

Što je najbolje na neki način su obojica moji puleni... Kada se pojavljivao Marvin Gaye Bagley ja sam bio u fazonu woooow novi miks Mozes Malouna i Doktor Džeja... U Wisemanu sam video mladog Admirala sa primesama AC Greena. Kad neko ne zna basket, on ne zna. Ja bih verovatno bio onaj trener petlića koji bi oterao Jokića i Dončića i rekao im da idu da jedu parizer i da batale loptu.

• Ha-ha 4
Posted
9 minutes ago, freethrow said:

Ja bih verovatno bio onaj trener petlića koji bi oterao Jokića i Dončića i rekao im da idu da jedu parizer i da batale loptu.

ja bih puštao foxu i ntilkini ivana 200na sat "biti najbolji"

Ref.
Ja mogu biti najbolji
(a sto da ne)
kad mogu biti najbolji
(a sto da ne)
kad mogu biti najbolji
(a sto da ne, a sto da ne
a sto da ne, a sto da ne)

..i onda fox uspe, jer je džiber a frenki propadne jer je plemić

• Like 1
Posted
1 hour ago, freethrow said:

Što je najbolje na neki način su obojica moji puleni... Kada se pojavljivao Marvin Gaye Bagley ja sam bio u fazonu woooow novi miks Mozes Malouna i Doktor Džeja... U Wisemanu sam video mladog Admirala sa primesama AC Greena. Kad neko ne zna basket, on ne zna. Ja bih verovatno bio onaj trener petlića koji bi oterao Jokića i Dončića i rekao im da idu da jedu parizer i da batale loptu.

Dončiću je to neko vrv i rekao evo već 3 godine reklamira parizer i paštetu, sreća za loptu nije poslušao

Posted
7 minutes ago, DameTime said:

No dobro, ako je zaista varao ženu, to je samo još jedan dokaz da su muškarci uglavnom govnari 

to je jos jedan dokaz da je lilly govnar, valjda

• Like 19
  • Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

No dobro, ako je zaista varao ženu, to je samo još jedan dokaz da su muškarci uglavnom govnari 

To znaci da je Lilika govnoar a ne svi muskarci. 

Posted
Just now, freethrow said:

Nije kriv Lilard, mi smo govna.

to što nisam varao ženu (a ni random devojku u svom životu) - je moralo negde da se slomi, na liliki.

2 minutes ago, DameTime said:

Nisam ni sumnjala da će muškarci da skoče na moj komentar (+ statistical likelihood) :classic_laugh: Slobodno me reportujte i banujte, stojim iza napisanog.

ne može se banovati za glupost. hej, da li su onda sve žene izjavile nešto glupo na ovu temu??

inače, ovde su tri žene na basket forumu, tako da statistical likelihood je neumoljiv.

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
2 minutes ago, uini said:

ne može se banovati za glupost. hej, da li su onda sve žene izjavile nešto glupo na ovu temu??

inače, ovde su tri žene na basket forumu, tako da statistical likelihood je neumoljiv.

Napisala sam da su muškarci uglavnom govnari, dakle, to se nikako ne odnosi na sve muškarce koji su ikada živeli na ovom svetu. Ali ok, sad će da skoči pola foruma da mi objasni kako je to nekakva generalizacija i da se nađe uvređeno. 

Dame bi bio samo još jedan pokazatelj, eto čovek ceo život fura priču o lojalnosti i ispadne da vara ženu. Yikes jbga.

Posted

Ali dajmo biti malo realni. Rečenica je toliko glupa i logički, semantički i biološki neodrživa... Mislim možda su crnje govnari, to je taj nivoi, samo dodamo još jedan sloj...

• Like 6
  • Thanks 7
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Napisala sam da su muškarci uglavnom govnari,

zamisli da napišem da su žene uglavnom glupe ili uglavnom nesposobne i slično. mislim da razumeš gde je bug

al nebitno

• Like 13
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...