Miki28 Teoljub Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 1 minute ago, Barkley#34 said: A su čim će Majami igrati ako istrese celo prateće osoblje? Je l' će Rajli i Spo da popunjavaju petorku i klupu? Dobice i oni neke igrace a jbg kad dodje Lillard tu su Jimmy, Bam, Love, Highsmith, Richardson, Bryant, imaju svije rukije pa ce vrvt jos nesto dodati sa FA ako zatreba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Osim ako Scoot nije generacijski talenat, meni Portland jako smrdi na Rocketse kad im Lillard ode. Scoot-Simons-Sharpe mi je baš gunnerska kombinacija koja ne verujem da može da igra neku ozbiljnu košarku bar još 2, 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) za scoota pričaju ljudi da će biti zajeban igrač kažu da igra k'o mator edit a baš zato nurkić i simmons mogu da budu dobra ispomoć nurkića ne traže zbog kombine plate i povreda, simmonsa zbog kombine plate i ličnosti mogli bi da probaju da naprave instant zanimiljivu ekipu gde je scoot vođa, tj prioritet je da se on razvije ali bi ipak bili dobri za takmičarsko gledanje Edited September 25, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 ne pratim desavanja poslednjih nedelja, ali na leto je bilo price da nema sanse da trejduju martina uz ove mlade igrace. nema ni smisla jedino ako iz neke trece ekipe ne dobiju neko krilo koji je jednako dobar igrac kao martin, sto se verovatno nece desiti. lowry, robinson, herro i jovic su najrealniji za trejd. i naravno jaquez ali njega kao ne zele trejdovati. bilo bi bas smesno ako bi lillard bio poslat u toronto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 Vidi ti Janisa, sa Hakeemom se trenira a tu je i Vin Baker😉 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 2 hours ago, Chaos Is Me said: Osim ako Scoot nije generacijski talenat, meni Portland jako smrdi na Rocketse kad im Lillard ode. Scoot-Simons-Sharpe mi je baš gunnerska kombinacija koja ne verujem da može da igra neku ozbiljnu košarku bar još 2, 3 godine. Scoot ima obrise generacijskog talenta, plus uz njega je daleko bitniji Sharpe nego Simons kog se nadam se možemo otarasiti nekad. Nisu Scoot i Sharpe toliko neozbiljni da bi igrali samo gunnerski basket, imaju priličan BBIQ obojica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 27 minutes ago, DameTime said: Nisu Scoot i Sharpe toliko neozbiljni da bi igrali samo gunnerski basket, imaju priličan BBIQ obojica. Da se ogradim da ga nisam dovoljno gledao, ali Sharpe i BBIQ mi ne idu baš zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 3 minutes ago, Darko said: Da se ogradim da ga nisam dovoljno gledao, ali Sharpe i BBIQ mi ne idu baš zajedno. Pa nisi gledao 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 53 minutes ago, Miki28 said: Vidi ti Janisa, sa Hakeemom se trenira a tu je i Vin Baker😉 mogao je da nadje neke starije ljude za badket vin baker je majstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 18 minutes ago, DameTime said: Pa nisi gledao Gledao sam ga u letnjoj ligi gde se propisno ispucavao i uzimao glupe šuteve, ali ... letnja liga. I'll take your word for it. Ima neverovatan odraz, obratiću više pažnje na njega ove sezone. Da mogu da ti kontriram kada počneš da me zoveš Jokićevcem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 25 minutes ago, uini said: mogao je da nadje neke starije ljude za badket vin baker je majstor 50 somica kosta skola post igre kod Hakeema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) 29 minutes ago, Darko said: Gledao sam ga u letnjoj ligi gde se propisno ispucavao i uzimao glupe šuteve, ali ... letnja liga. I'll take your word for it. Ima neverovatan odraz, obratiću više pažnje na njega ove sezone. Da mogu da ti kontriram kada počneš da me zoveš Jokićevcem Da, ima lud odraz, već sad postoji njegova kompilacija zakucavanja (i to iz regularne lige). On ima dobar šut i dobro kapira timske defanzivne kretnje (kad ih imamo), plus ima i lep osećaj za dodavanje. Generalno mislim da je baš steal tog drafta i da će se tek pokazati. A ti ćeš uvek biti Jokićevac, nema tu pomoći Edited September 25, 2023 by DameTime reč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 26, 2023 Author Share Posted September 26, 2023 Izlaze price da su Raptorsi u prednosti u odnosu na ostale za Lillarda tako da eto, priblizavamo se konacno zavrsetku ove sage i prelasku Lillarda u Heat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Nadam se da Scoot igra k'o mator, jer bi mogao biti hladan tuš za Portland ako nastavi sa procentima kakvim je imao pre drafta. Ima Portland i dalje finu ekipu odlaskom Dejma, neće biti zalepljeni za dno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 sigurno neće poboljšati šut do početka ili kraja sezone, to je proces od nekoliko godina ali kažu da sve drugo ima manje-više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 14 hours ago, Dracarys said: Nadam se da Scoot igra k'o mator, jer bi mogao biti hladan tuš za Portland ako nastavi sa procentima kakvim je imao pre drafta. Ima Portland i dalje finu ekipu odlaskom Dejma, neće biti zalepljeni za dno. Skoota mi se prvi put svideo prošle godine na letnjoj ligi, jednostavno deluje da će biti igrač i to all star nivoa. Što se šuta tiče tu je malo i do selekcije, nije on prirodan šuter poput recimo Dejma, ali nije ni kamenjar . Druga stvar, Portland je znao da ostaju bez Lilarda ako zadrže taj pik i ostali su pri njemu, nije to bezveze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Meni Toronto sa Lilardom i OGjem i Siakamom deluje kao baš zabavna ekipa za gledanje. Znam da je praktično neizvodljivo, ali bi bilo zabavno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2023 Author Share Posted September 27, 2023 Lillard moze komotno i ostati u Portlandu ako ova prica sa Torontom ima osnova. Jasno je da Portland pokusaba da uvuce sto vise ekipa kako bi imali prednost u odnosu na Heat i kako bi izvukli sve i svasta od Riley-a i druzine a evo sada krecu i naruceni tekstovi sa pricom oko Heata i Janisa😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Zamislite Jimmy, Giannis i Dame u istoj ekipi... Au Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 A sa druge strane, Bron, AD i Rivs 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 1 hour ago, DameTime said: Zamislite Jimmy, Giannis i Dame u istoj ekipi... Au Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2023 Author Share Posted September 27, 2023 25 minutes ago, freethrow said: Reveal hidden contents Ko je ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Nemam pojma, samo sam imao utisak da je kriterijum spajanja tih igrača u jednu ekipu sličan scenarističkom prosedeu gorecitiranog filma / serije. Ko će dočekati CP3 i Drejmonda na terenu više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts