freethrow Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ma da je samo to. Evo ja rezervisao sto kod Race u Boleč, zove me Raca kaže ne može tebra, Dejm rezervisao ceo restoran, obe sale, dolazi sa Kevonom Lunijem da pričaju i piju vino celu noć. Količina abnormalno glupih priča koje nas očekuju na tnjiterima ovih dana je impresivna. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Smaraju i mene ove zadrugarske priče, ali nije novost da su Dame i Dray ortaci, da se mnogo gotive i da bi Dame voleo da on dođe u PTB. He his daaawg itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 ako drej ode u blazerse, pisite me za bandwagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, NikadProtivKaline said: ako drej ode u blazerse, pisite me za bandwagon Gde? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 valjda imas neki tefter gde to vodis kapiram da nema previse ljudi na spisku:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mislim na to u koji tim hoćeš da uskočiš Za spisak mi ne treba tefter, mogu da zapamtim 3 imena hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 pa blejzerse valjda:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Idemooo breee, pojačanje sezone! 🤝 Drejmonde, bolje bi ti bilo da sad dođeš... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 (edited) Lebron poslao svog izaslanika Draymonda da zavrsi posao oko prelaska Dame u Lejkerse... Eeee naivni ste mnogo, LeGM je nekoliko koraka ispred😀 Edited June 29, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 19 minutes ago, Miki28 said: Lebron poslao svog izaslanika Draymonda da zavrsi posao oko prelaska Dame u Lejkerse... Eeee naivni ste mnogo, LeGM je nekoliko koraka ispred😀 Jeste, svi dolaze u Lejkerse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ja mislim da nema šanse da Dame i Scoot igraju zajedno. Ili će Lilika odlučiti da ode pa će se Blazersi okrenuti mladom core-u (što bi verovatno bilo najbolje za obe strane), ili će spakovati Scoota dok je atraktivna roba za neke veterane ako ovaj odluči da ostane u Portlandu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) evo da se nalupetam i bacim neku prognozu za fa igrace westbrook - clippers vetmin middleton - milwaukee 4/140 harden - sixers 4/180 irving - dallas 4/200 russell - lakers 2/40 love - miami vetmin green - warriors 4/130 fvv - houston 4/132 barnes - indiana 3/42 grant - portland 4/140 lopez - milwaukee 3/50 wood - orlando 2/30 johnson - brooklyn 4/92 kuzma - sacramento 4/100 brooks - houston 3/50 hachimura - lakers 3/42 bridges - charlotte 4/84 gordon - lakers levert - astana carter - denver Edited June 29, 2023 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Jedva cekam da vidim koga ce HOU da preplati ovog leta. Sve dok to nije Harden (a ide ka tome da ostane Filin problem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 (edited) 9 minutes ago, Alex_Serbia said: Jedva cekam da vidim koga ce HOU da preplati ovog leta. Sve dok to nije Harden (a ide ka tome da ostane Filin problem). FVV 80/2 uz Brooksa su vasi FA potpisi Drummond ce u Mavse. Edited June 29, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Pročitah negde da je ovaj Cam Whitmore što su ga Rocketsi draftovali težak divljak, taman se uklapa uz Greena, Portera i ostale bandite. Ima Udoka da poludi sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Pročitah negde da je ovaj Cam Whitmore što su ga Rocketsi draftovali težak divljak, taman se uklapa uz Greena, Portera i ostale bandite. Ima Udoka da poludi sa njima. Ja procitao da je lik premija za 20.pika. Da je trebao biti u top 8, ali neki intervju gde je hitnovao da voli travu ga je srozao. Kako god, low risk high reward. Jos da dovedemo i Cama Johnsona i neka krene phase 2 napokon 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 P.s. ocekujem da se klub zahvali KPJ-u na kraju naredne sezone, taman dok Can I get an Amen malo nabaci kilometraze na pleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 hours ago, NikadProtivKaline said: sve se menja, ali jedna stvar ostaje ista klipani kao neka imaginarna najbolja ekipa, prvi kontender na vox92 a u realnosti nisu prosli 2. rundu do ove sezone sam ih uvek mecjao medju favorite; al kad je djordjo [opet] iskrenuo zglob u doskoku a chavo zaeadio novu ozbiljnu povredu uz svo cuvanje tokom sezone, odustajem. to je ono prokletstvo clippersa o kojem je valjda simmons pisao, dok je jos pisao, nema treceg. zao mi je, posto su mi obojica medju omiljenim igracima ali dizem ruke od toga da ce napraviti nesto. na vreme je chavo uzeo jos jednu titulu, steta bi bilo da ga vezuju samo za uspehe spursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 11 minutes ago, Alex_Serbia said: P.s. ocekujem da se klub zahvali KPJ-u na kraju naredne sezone, taman dok Can I get an Amen malo nabaci kilometraze na pleju. ja sam mislio da je on krilo; to je onda buraz? sto bi bacio kpjra, imao je dobru sezonu, pomalo je napredovao u mnogo cemu osim u izgubljenim loptama. ima dobar ugovor, ja bih ga rado video u knicksima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 hour ago, uini said: ja sam mislio da je on krilo; to je onda buraz? U draft analizama se Amen vodi kao pg. Moguce da je brat krilo, ali oni su blizanci, nisam ispratio ima li razlike u visini/konstituciji 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kakav sou program se sprema... 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 hoce covek i petu godinu ugovora od dallasa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 9 minutes ago, Radalek said: Kakav sou program se sprema... Spremaju se za Denver🤣🤣🤣 ma nema od ovog nista mada bilo bi vrhunski da izvedu tu matematiku.🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 To je to. Sa ovim Lejkersi vracaju Reavesa, Ruija i DLoa. Samonu tom slucaju mogu imati NTPMLE. Bye bye Bamba i Beasley. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 Hmmm zanimljivo. Prvo waive Gordona, sada ovo. Imaju i Batum, Marcus, Covington tu. Nesto Klipani spremaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts