Miki8 Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Bice jos veca rupa nego prosle sezone ,verovatno ovakvi ne bi prosli ni prvu rundu plej of--a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 25 utakmica suspenzije za revolveraša Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Kad si ne samo košarkaški, nego i investicioni 🐐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 koliko je tek mogao zaraditi da nije bio jedan od najgorih vlasnika u tom periodu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 1 hour ago, displejnejm said: Kad si ne samo košarkaški, nego i investicioni 🐐 "Gospodine Dzordan, koji je tajni sastojak ovog biznis uspeha?" MJ: "Inflacija" 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 https://www.si.com/extra-mustard/2023/06/17/lebron-james-appears-to-respond-to-nuggets-michael-malone-i-hear-im-on-your-mind Quote In Europe for the last past few weeks minding my business and I hear I’m on your mind that much huh??? I mean I guess I see why. 🤷🏾♂️ But Wave the flag on these lames!! Please make being player cool again cause the lame machine is at an all-time high. Enjoy your light but just know I’m the SUN. I stay on forever! 😉🫡🙏🏾👑 Nagradno pitanje, koliki si narcis od 0 do LeBron James? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 (edited) 4 hours ago, RatzenStadt said: "Gospodine Dzordan, koji je tajni sastojak ovog biznis uspeha?" MJ: "Inflacija" Pa ne bih rekao da je inflacija u SAD bila preko 1000% u poslednjih 13 godina. 6 hours ago, gggggggg said: koliko je tek mogao zaraditi da nije bio jedan od najgorih vlasnika u tom periodu. Mislim da niko nikada nije zaradio više, fil fri tu demantovati me. Ne govorim o uspehu franšize, isključivo finansijski aspekt me zanima. Edited June 18, 2023 by displejnejm 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 5 hours ago, RatzenStadt said: "Gospodine Dzordan, koji je tajni sastojak ovog biznis uspeha?" MJ: "Inflacija" https://www.officialdata.org/us/inflation/2010?amount=275000000 Ne bih bas rekao da je inflacija Jos i zadrzao neki manji % udjela u vlasnistvu, nije prodao sve. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 6 hours ago, RatzenStadt said: "Gospodine Dzordan, koji je tajni sastojak ovog biznis uspeha?" MJ: "Inflacija" Ih, da su moje investicije isto tako skočile kao i Džordanu, odavno bih bio u penziji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Kaže prezime Malonović, kakva legenda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 3 hours ago, displejnejm said: Pa ne bih rekao da je inflacija u SAD bila preko 1000% u poslednjih 13 godina. Mislim da niko nikada nije zaradio više, fil fri tu demantovati me. Ne govorim o uspehu franšize, isključivo finansijski aspekt me zanima. Ne znam puno o vlasnicima i ne znam ko je prodavao skoro, ali kapiram da svi koji su kupili pre 20,30 ili vise godina, a danas prodaju, zaradice najmanje toliko kao Dzordan. Eto, znam Kjubana i on bi mogao da proda Dalas za sigurno vise para nego Dzordan Hornetse, a platio je isto kad je kupovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 11 hours ago, Barkley#34 said: Ako ode Ejton ko će njima igrati ispod koša? Prvo da vidimo sta sklapaju pa cemo onda ocenjivati. Sa ovim sto se pise, Ayton bi ostao. Ne bi bio dio paketa za Beala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 33 minutes ago, Snjofko said: Ne znam puno o vlasnicima i ne znam ko je prodavao skoro, ali kapiram da svi koji su kupili pre 20,30 ili vise godina, a danas prodaju, zaradice najmanje toliko kao Dzordan. Eto, znam Kjubana i on bi mogao da proda Dalas za sigurno vise para nego Dzordan Hornetse, a platio je isto kad je kupovao. jedino sto je mikele kupio pre 12-13 godina a ne pre 20-30. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ne znam, cekam da LeBron kupi pa proda pa cemo onda suditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 1 minute ago, Snjofko said: Ne znam, cekam da LeBron kupi pa proda pa cemo onda suditi. Nema Lebron para da kupi vecinski udio u nekoj fransizi. Sarlot je jedna od najgorih fransiza u ligi a otisla za 3 milijarde $ i to je MJ zadrzao neki manji %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Znamo li za koliko je Sarver kupio Sanse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 5 minutes ago, Horium said: Znamo li za koliko je Sarver kupio Sanse? Pominjala se cifra od 400 mil $ onda kad je Ishibia kupio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Lebron će kupiti Finiks because he is the sun 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 18, 2023 Author Share Posted June 18, 2023 Oni su Suns, Lebron je sun. Jel se otrijeznio Malounovic i jel prica i dalje o Lejkersima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Oni su Suns, Lebron je sun. Jel se otrijeznio Malounovic i jel prica i dalje o Lejkersima?Čekaj, Lebron je sun, oni su suns - ne vidiš sličnost? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ne. On je samo jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 1 hour ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, Miki28 said: Oni su Suns, Lebron je sun. Jel se otrijeznio Malounovic i jel prica i dalje o Lejkersima? Čekaj, Lebron je sun, oni su suns - ne vidiš sličnost? Postoji sličnost, čoukuje kao i Sunsi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 U poseti Weber State-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts