Chaos Is Me Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Iako je ispao poprilično jaje prema Wizardsima, voleo bih da vidim Beala u drugoj ekipi. Odličan je to igrač i lepo ga je gledati, krajnje vreme je da proba da izbegne auru trpača za loše timove. Majamiju bi legao kao budali šamar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 10 hours ago, Chaos Is Me said: Meni bi CP3 odlično legao u Buckse. Koja je njegova cena sada? Ako je neki veteranski minimum, ok da se proba, sve ostalo ne. Čak ni to nisam siguran, navikneš na njega tokom sezone i onda ga nema kad ti najviše treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 (edited) Da li je Marej najbolji igrac koji ikada koji nikada nije bio pozvan na Ol star? Edited June 15, 2023 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 5 minutes ago, realno *w said: Koja je njegova cena sada? Ako je neki veteranski minimum, ok da se proba, sve ostalo ne. Čak ni to nisam siguran, navikneš na njega tokom sezone i onda ga nema kad ti najviše treba. I dalje je u Sunsima, gledaju sta ce i kako ce. Imaju do 29.06 kada je rok za garantovanje ugovora od 30 miliona a ako ga prije toga waivuju onda 50% od toga i onda mogu to da strech-uju na 3 godine ili da im bude udar na salary cap odmah u tom iznosu od 15 miliona. Prva opcija je da ga trejduju jer imje svaki $ bitan. Postoji opcija i da zavrsi na kraju kod Sunsa za minimalac ali tu treba nekoliko stvari da se poklopi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Denver Bruce Brownu moze da ponudi najvise 8 miliona po sezoni a ovaj realno u nekom drugom timu moze da uzme 15 mil. Tesko ce ga zadrzati za taj novac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 54 minutes ago, Snjofko said: Da li je Marej najbolji igrac koji ikada koji nikada nije bio pozvan na Ol star? Prvo kada si napisao, palo mi je napamet da nema šanse. Onda sam razmislio i shvatio da zapravo ima gomila igrača koji su bili olstar a koji su kante. Na kraju sam pogledao neke B/R liste best players never to make an allstar i shvatio da, osim Sedrika Maksvela koji je bio srce i duša ranih 80s Seltiksa, ostaju likovi poput Jasona Terryja, Ričarda i Ala Džefersona, Odoma, Sema Perkinsa, Roda Striklenda. Tako da, odgovor je ladno jeste. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 hour ago, Snjofko said: Da li je Marej najbolji igrac koji ikada koji nikada nije bio pozvan na Ol star? Monta Ellis bro. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 1 hour ago, Snjofko said: Da li je Marej najbolji igrac koji ikada koji nikada nije bio pozvan na Ol star? Bice izabran sledece sezone na Allstar ali u ovom trenutku recimo da toj grupi pripadaju Kukoc, Ron Harper, Jamal Crawford, Lou Williams, Mike Conley Jr, Horry uz ove sto je @freethrow naveo. Tako da ne znam bas da li je najbolji. Harper je bio ozbiljna macka u Cavsima i Klipanima do povreda a posle toga defanzivna zvijer. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Montica je legenda (čak sam jedno vreme ozbiljno razmišljao da sinu dam ime Monta i to mu je bilo "studijsko ime") ali realno je Džamal mnogo kompletniji igrač. Ako su ovi gore koje je freethrow nabrojao najbolji nikad all-star igrači, Džamal onda jeste najbolji među njima. Kao što rekoh u postu od pre neki dan, na Džamala će se nakon ove titule gledati drugim očima i reputacija će mu žešće skočiti, tako je bilo sa mnogima (Khris Middleton mi pada na pamet). 4 minutes ago, Miki28 said: Bice izabran sledece sezone na Allstar ali u ovom trenutku recimo da toj grupi pripadaju Kukoc, Ron Harper, Jamal Crawford, Lou Williams, Mike Conley Jr, Horry uz ove sto je @freethrow naveo. Tako da ne znam bas da li je najbolji. Harper je bio ozbiljna macka u Cavsima i Klipanima do povreda a posle toga defanzivna zvijer. Conley je bio all star. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Conley je bio all star. Jeste ali 2021, mi smo gledali bajate liste. A i to je pity allstar, al ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 10 minutes ago, freethrow said: Kakva oskudacija small forwarda tih godina na zapadu. Ladno 8 visokih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Šta da ti kažem kad je posle Divca u glasanju bio centar Sijetla Patrik Juing (!), a niska krila koja su na listama su Anton Džejmison. Tačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Conley je bio all star. Vjeruj da sam skroz smetnuo sa uma da je upao prije 2 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Dosta je tužnija lista likova koji su upali, a tu ne mislim na Konlija. Dehunte Mari, Kristaps, Dlo, Džoš i Džuvan Hauard, Voli Šerbiak, Džef Tig... Baš mnogo tih neobičnih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Džamal Meglor for de vin. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 8 hours ago, DameTime said: Zaboravih juče da okačim, ali imali smo slavljenika na topicu. @delgado je bio rođendan, pa poželimo mu sve najlepše! 💜💛 Hvala Dejm. Teski trenuci za mene em Djokovicev rekord, em Jokicev trofej em sam napunio 3 banke i zvanicno postao mator. @freethrow Nakon 3 titule u fantaziju i 2 u prognozi da li cu dobiti neku nagradu/zvanican statut kao najveci poznavalac nba kosarke na forumu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 (edited) 2 minutes ago, delgado said: Hvala Dejm. Teski trenuci za mene em Djokovicev rekord, em Jokicev trofej em sam napunio 3 banke i zvanicno postao mator. Pratim i podizem. City tripleta, Argentina SP i tvoja izdaja 2 minutes ago, delgado said: @freethrow Nakon 3 titule u fantaziju i 2 u prognozi da li cu dobiti neku nagradu/zvanican statut kao najveci poznavalac nba kosarke na forumu ? Ne. Srecan rodjendan sa zakasnjenjem matoriiii Edited June 15, 2023 by Miki28 typo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 E da i sa devojkom je juce konacno bio kraj, ipak je resila da su joj droge vaznije od ljubavi Ima prica sad sa tu nekom drugaricom/koleginicom ongoing ali otom potom Svakako sam naucio da apsorbujem udarce bolje nego ranije i da razmisljam kao sampion. Idem na trcanje svako jutro dok jos nije kisa, jer tako se postaje pobednik, kad je najteze najvise treniras. Imam 30 ali I haven't even begun to peak, tu sam kao King. 6 3 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Svidja mi se raspored po vaznosti teskih trenutaka trenutno 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 4 minutes ago, delgado said: E da i sa devojkom je juce konacno bio kraj, ipak je resila da su joj droge vaznije od ljubavi Ima prica sad sa tu nekom drugaricom/koleginicom ongoing ali otom potom Svakako sam naucio da apsorbujem udarce bolje nego ranije i da razmisljam kao sampion. Idem na trcanje svako jutro dok jos nije kisa, jer tako se postaje pobednik, kad je najteze najvise treniras. Imam 30 ali I haven't even begun to peak, tu sam kao King. Ti i ja smo telepatski povezani, i kod mene ide priča s kolegom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 7 minutes ago, Snjofko said: Svidja mi se raspored po vaznosti teskih trenutaka trenutno 🤣 City tripleta Argentina SP Delgado izdaja Djokovic 23 Jokic titula In that order. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 14 minutes ago, DameTime said: Ti i ja smo telepatski povezani, i kod mene ide priča s kolegom. Opa, nisam znao da ste Delgi i ti postali kolege. 😛 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 4 minutes ago, Horium said: Opa, nisam znao da ste Delgi i ti postali kolege. 😛 Mnogo toga ti ne znaš. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts