Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Hmm ovo bi bilo zanimljivo. Vrvt bi Middleton bio taj koji bi isao u drugom pravcu uz jos nekog, tipa Allen i par pikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: Hmm ovo bi bilo zanimljivo. Vrvt bi Middleton bio taj koji bi isao u drugom pravcu uz jos nekog, tipa Allen i par pikova. Zar nije Midlton FA ili sam pomešao nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 1 minute ago, Milos 3.14 said: Zar nije Midlton FA ili sam pomešao nešto? Ima player option. Cisto iznio ideju jer vjerujem da bi se prije Middletona odrekli nego Jrue-a, posebno nakon najnovije operacije koljena. Mislim da bi i Middleton rado otisao u Wizardse da se naplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Hmm ovo bi bilo zanimljivo. Vrvt bi Middleton bio taj koji bi isao u drugom pravcu uz jos nekog, tipa Allen i par pikova. Hm. Milvokiju bi dubina onda bila jos veca boljka. Btw. jel Beal uopste bolji igrac od Krisa Srednjetona? Ne gledam nesto non-playoff ekipe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 4 minutes ago, Horium said: Hm. Milvokiju bi dubina onda bila jos veca boljka. Btw. jel Beal uopste bolji igrac od Krisa Srednjetona? Ne gledam nesto non-playoff ekipe. Nov trener, pitanje je sta voli. Svakako da ce Bucksi biti dosta drugaciji sledece sezone jer dosta igraca odlazi/istice ugovor ( vidjecemo sta ce sa Brookom uraditi ). Docice FA u Buckse koji bi i dalje imali odlicnu osnovu u vidu Janisa, Jrue i Middleton/Beal recimo pa i Brook ako ostane tu je i Portis. Pa vidi, tu su negdje. Problem je sto su obojica cesto povrijedjeni ali obojica dobri suteri, kreiraju za sebe i druge mada mi je Middleton malo bolji u defanzivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Meni bi CP3 odlično legao u Buckse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Baksi ove godine imaju dosta problema u smislu da važnim igračima ističu ugovori ( Portis i Bruk) da što reče @Miki28 Midlton ima PO koju će mislim uzeti. Po svemu sudeći oni kreću u novi ciklus čija će osnova biti Jrue i Janis. Izgleda da je došlo i do zasićenja, što je normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 nisam bas siguran da ce middleton uzeti po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ogromnu lovu treba da dobije ove godine, ali uzevši u obzir povrede možda će hteti da to menja nekim dužim ugovorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ova offsezona ima potencijala za ozbiljan reshuffle. GSW, Portland, Dallas, Suns, Boston, Phila... Moram da priznam da jedan deo mene zanima da li ce LAL da rizikuje sa Kajrijevom kletvom. Rekao bih da ce ova sledeca sezona biti ipak last hurrah za Lebrona u lovu na prstenje. Posle toga ide oprostajna tura i father-son bonding roadtrip po vaskolikoj Severnoj Americi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) 1 hour ago, Milos 3.14 said: Ogromnu lovu treba da dobije ove godine, ali uzevši u obzir povrede možda će hteti da to menja nekim dužim ugovorom ima nekoliko opcija, ali najnerealnija je da uzme po bez da u dzepu ima ugovor za naredne cetiri sezone. ima jos valjda nedelju dana da odluci. a i irving ce uzeti pare od dallasa. mislim da bi bila senzacija ako to ne bi uradio. Edited June 14, 2023 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ro-85 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Beal sa ovim ugovorom jedva da ima pozitivnu vrijednost. Teško da je i u top 20 najboljih igrača u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zaboravih juče da okačim, ali imali smo slavljenika na topicu. @delgado je bio rođendan, pa poželimo mu sve najlepše! 💜💛 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 I dan danas isto na of skoku😀 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 @Miki28 i tad su mu malci sjebavali asistencije 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 27 minutes ago, Miki28 said: I dan danas isto na of skoku😀 Definicija konstantnosti 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 (edited) @Ne sam Safete u isto vrijeme okacili😀 Nadjite mu taj FMVP trofej i dajte mu, inace ce morat sledece godine opet da uzme🤦♂️ Edited June 15, 2023 by Miki28 typo 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Okej, sada već blago počinje da smara i ceo fazon počinje da miriše na neku marketinšku agenciju. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2023 Author Share Posted June 15, 2023 Just now, freethrow said: Okej, sada već blago počinje da smara i ceo fazon počinje da miriše na neku marketinšku agenciju. Zamisli koliko iritira Amere sa ovakvim izjavama. Izgubio FMVP koji svi forsiraju u prvi plan pa onda da mu je ovo posao, da hoce da ide kuci itd itd. A na sve to ih izdominirao🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, freethrow said: Okej, sada već blago počinje da smara i ceo fazon počinje da miriše na neku marketinšku agenciju. u sledećoj epizodi sleće u minesotu, jer, sve je to isto a FO denvera 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Lopta, košarka, čemu sve to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 da, može celu plejlistu da napravi; rolling stones, bijelo dugme a na kraju live, vrati konju glavu mačvanee, jer, ko je mačvan da uzima konjima glave. edit, zaboravio sam največi hit If you're horny let's do it Ride it, my pony My saddle's waiting Come and jump on it If you're horny let's do it Ride it, my pony My saddle's waiting Come and jump on it 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 vest u fazonu, kad smo mi pričali o bealu, mnogo pre ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Jedino po čemu pamtim Beala je nesrećna 20/21 sezona kada je Stef cepao 40 minuta i šutnuo 36 puta ne bi li mu uzeo scoring title titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts