Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni se čini da je ovo gotovo, Booker i Durant su jahani ko magarci i prosto potrošeni u dosadašnjem dijelu plej-ofa, dok Jokić igra nevjerovatno.

Posted (edited)

Jokić i KCP vode 31:26 protiv Finiksa. Za 3 minuta 17:0 serija. Očajni Durent i Buker, ali nije ni čudo posle tolike potrošnje. 

Edited by Green23
Posted

Ovo je vec daleeeeko bolje.
Kakav izlazak iz tajmauta i 17-0 za 3 minuta! Doktorska disertacija Majkl Melouna je citav dosadasnji plejof. :Hail:
Brauni su stvarno prave momcine, ali koliko volim kad se KCP zapali...milina gledati. 😍

• Love 1
Posted (edited)

Da dodam, da mislim da je vec ovo dovoljno da malo utisa Ejtonove kriticare. Doslovno ih unistavamo iz reketa, za ovih manje od 15 minuta.

4 na 1 kontra se ne resava i odmah uzvracaju trojkom. Pa jbt. zasto svaki put!? 🤦‍♂️

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 2
Posted

Дурент и Букер 3-16 из игре тренутно заиста срамотно за њих у оваквом мечу, волео бих да се мало пробуде мало занимљивији меч да буде.

• WOW 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Дурент и Букер 3-16 из игре тренутно заиста срамотно за њих у оваквом мечу, волео бих да се мало пробуде мало занимљивији меч да буде.

6/7 uz 4/4 trojke Pejna to donekle nivelise.
I ako moze bez drame, sto se mene tice. 😅 Mislim da je serija trebala biti resena vec pre 2 dana, ali bilo je sta je bilo.
Ne gleda mi se game 7, protiv ovih ludaka, koji mogu da se zapale u svakom momentu.
edit 5/5 trojke, ma daj

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 1
Posted

Odbijam da poverujem da ce Feniks imati meltdown u eliminacionoj utakmici drugu godinu za redom : D

Kako je tiho u dvorani. Moze se cuti kako cioda pada na pod. Tek po koji sporadicni "boo" se cuje.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, jabadabaadu said:

Eto, već mi žao što Jokića neću gledati u 4/4

Због овога сам и рекао да бих волео да се мало пробуде Дурент и Букер на неких 12-15 разлике да одржавају, овако готова утакмица.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...