MrTripleDouble Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Nemas cemu da se nadas kad ti najlazniji suter u ligi, crni Vasa Micic, poenterski nadigra trecu, cetvrtu i petu napadacku opciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 6 minutes ago, uini said: protiv clippersa je booker takodje imao fantasticne brojke. ne ove thanos iz avengersa ali fantasticne https://www.espn.com/nba/player/gamelog/_/id/3136193/devin-booker edit yapravo, kada se porede serije u totalu, nista slabija nije ni ona protiv lac. Ja sam se Uini sa razlogom osvrnuo na ove dve, jer su bile sa veoma visokim procentima i uzastopne! Ja sam apsolutno siguran da svaki TOP10 igrač može imati jednu partiju sa preko 70% iz igre i preko 40 poena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Lagana 30ka h Cryptu. Sta bi tek bilo da Lakersi mogu pratit pace Warriorsa… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Brzi su Voriorsi, ali kada ugledaju AD pod košem, nešto im klecne u kolenima i usporavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 3 minutes ago, Dracarys said: Ja sam se Uini sa razlogom osvrnuo na ove dve, jer su bile sa veoma visokim procentima i uzastopne! Ja sam apsolutno siguran da svaki TOP10 igrač može imati jednu partiju sa preko 70% iz igre i preko 40 poena! okej, nego, od 5x tekmi protiv clippersa, na jednoj je imao 70.4% iz igre /27 suteva/ na dve 62.1% i 63.6% /22 i 29 suteva/. preostale dve oko 50% su njesra a takve dve ima i protiv nuggestsa od 4x odigrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 (edited) Hajde sada Uini stručnjače, kada je Buker još imao u karijeri 78% i 80% u uzastopnim utakmicama? Edited May 8, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Just now, Dracarys said: Hajde sada Uini stručnjake, kada je Buker još imao u karijeri 78% i 80% u uzastopnim utakmicama? nema potrebe da se ljutiš, samo hoću da kažem da je i protiv ekipe koja ima više dobrih defanzivnih opcija, takođe imao impresivne brojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 2 minutes ago, Dracarys said: Brzi su Voriorsi, ali kada ugledaju AD pod košem, nešto im klecne u kolenima i usporavaju. Sad treba onaj gif kad strašilo rasteruje decu s igrališta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 edit eto hardon juče 70% iz igre na 23 uzeta šuta, protiv verovatno najboljeg defanzivnog backcourta koji je preostao u plejofu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 1 minute ago, uini said: nema potrebe da se ljutiš, samo hoću da kažem da je i protiv ekipe koja ima više dobrih defanzivnih opcija, takođe imao impresivne brojke. Bio je na visokom nivou protiv Klipersa u to niko ne dovodi sumnju, ali hoću reći da ovo što je uradio Buker u prethodne dve utakmice neviđeno sa strane procenata od beka, prvo 80%, pa 78%. Ja to nisam nikada video, ali pošto su u pitanju Nagetsi, nešto me i ne čudi s obzirom na njihovu istoriju protiv raznih bekova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 1 hour ago, Miki28 said: @delgado morace vcrs Lebron da povuce, mislim da i on zna da je ovo kljucan mec tako da ocekujem ga na max obrtaja. Jos ako se AD kojim cudom pojavi pa to ce biti show. Ipak mislim da ide u OT i da Warriorsi dobijaju, preiskusna je to ekipa predvodjena Stephom da dozvoli 3-1 zaostatak. Iskoristice svaki pad koncentracije. Ima da Klay przi iz svih pozicija, pa jos kad Poole ostane bez minuta onda nema spasa Mislim da treba da igra kao u prosloj utakmici, da zida na postu i trazi najbolja resenja, rudari na skoku i pegla difens, ima ko da zatrpa kos Warriorsa. Ham je uradio veliki posao izbacivsi Malika i Troya iz rotacije, nadam se da Loni i veceras dobije minute. Pre verujem u njega da zabada otvorenu spotup tricu nego ovi dvojica "specijalaca". Pritom, decko moze jako i do samog kraja i korektan je bio u defanzivi koliko je odigrao. Velika utakmica veceras, mozemo da odemo na 3-1 i prakticno dodjemo na korak od izbacivanja sampiona, izborimo WCF sto bi u ovakvoj godini prozetoj svim ovim povredama, RW skandalima, pa pritom i prosle godine sta se sve desavalo, bio ozbiljan podvig. Krenuli sezonu sa 2-10, a mozemo da budemo korak od WCF. Odbrana je kljuc, ne smemo da krenemo mekano i da ih pustamo da sutiraju i molimo boga da omase, kad nece. Nego da ih chasujemo po celom Cryptu, ulazimo u dresove, lupamo blokade, teramo iz reketa. Miami takodje ako pobedi veceras, mogao bi tekmu da resi i u 5 utakmica, jasno je koja je ekipa bolja + bolje vodjenja ovde za klasu. Kad smo kod playoff overachivera u odnosu na partije iz sezone, dodao bih i Lowrya. Mada taj covek uvek nadje nacin da digne igru u PO, koliko god se raspadao u RS. Kazu da Herro moze da se vrati za potencijalno finale, tako da, Butler is on a mission this year. Za mene nesumnjivo najbolji igrac plejofa do sada, covek je ponovo isutirao massive favorita kao pre 3 godine. Zapravo, slicno se situacija odvija kao u bubbleu i moguce je da cemo imati iste parove finala konferencija LA vs DEN / BOS vs MIA, nemam problem da se situacija odvije ponovo kao tamo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Ja očekujem jaču partiju Njujorka! Valjda ćemo i mi da se pošibamo a ne bezispaljenog metka! Pul igra jako slabo! Sve prštaše u Feniksu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 18 minutes ago, delgado said: i moguce je da cemo imati iste parove finala konferencija LA vs DEN / BOS vs MIA, nemam problem da se situacija odvije ponovo kao tamo 😄 Nećemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 8, 2023 Author Share Posted May 8, 2023 @delgado mislim da ce vcrs Lebron morati da bude najbolji igrac na terenu. Steph ce prziti, AD ako se pojavi on ce odbranu cepati uz nesto u napadu ali treba Lebron da uzme i dovede do pobjede👍 Ipak sanse su 60/40 u korist Warriorsa, ipak su aktuelni sampioni i core im je sampionskog kova. Kod nas jedino Lebron i AD😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Mogli smo da prelomimo seriju sinoć, ali zašto bismo? Dok se vratim s odmora da ređe ovo, ne mogu da gledam utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Pul je šampionskog kova i njega se posebno moramo paziti, pogotovo njegovih trica sa 9 metara. Inače, imam osećaj da je on moralno ubijen u pojam. Pada mu mrak na oči od same pomisli da Drejđon može da zamahne opet. Klej bi morao odigrati veliku utakmicu kao u G2 da bi imali neku šansu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: @delgado mislim da ce vcrs Lebron morati da bude najbolji igrac na terenu. Steph ce prziti, AD ako se pojavi on ce odbranu cepati uz nesto u napadu ali treba Lebron da uzme i dovede do pobjede👍 Ipak sanse su 60/40 u korist Warriorsa, ipak su aktuelni sampioni i core im je sampionskog kova. Kod nas jedino Lebron i AD😔 Ja mislim da kod nas ima vise rezervi, pre svega u Ostinu Rivsu koji je u nekomo grcu i veoma lose igra, tek pred kraj utakmice kad je resena nesto odigra. Ako uspe u jednoj tekmi da krene jako od starta da ubacuje, iznudjuje faulove i polaze, crno se pise Warriorsima. Lepo je videti da somborska mangulica ponovo pravi od nekog beka prime Jordana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 8, 2023 Author Share Posted May 8, 2023 5 minutes ago, delgado said: Ja mislim da kod nas ima vise rezervi, pre svega u Ostinu Rivsu koji je u nekomo grcu i veoma lose igra, tek pred kraj utakmice kad je resena nesto odigra. Ako uspe u jednoj tekmi da krene jako od starta da ubacuje, iznudjuje faulove i polaze, crno se pise Warriorsima. Lepo je videti da somborska mangulica ponovo pravi od nekog beka prime Jordana. Reaves cepa odbranu, probija se kroz blokove i tu gubi dosta snage tako da je razumljivo da nije u mogucnosti da bude inicijator napada i da iznudjuje faulove. Ipak je on rookie na ovom nivou a protiv Warriorsa moras biti tip top fizicki spreman. Nijedna ekipa fizicki nije toliko zahtjevna kao Warriorsi, ljidi su u konstantnom kretanju ( Steph i Klay ). DLo je taj koji mora donositi balans, opet vcrs ds zaprzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Masio je neke suteve wide-open, par bacanja, vidi se da igra u grcu i siguran sam da deckonja moze bolje, poresavao je pola tekmi u ovom kljucnom delu sezone kad smo jurili plej-in sid. Za sada smo obe tesne prebitne utakmice (Sota plejin i Memfis G4 kljucni) dobili u OT, nesto sto nas nije krasilo tokom sezone. I protiv Warriorsa smo dobili klac mec G1 posto su prebrisali 14 razlike kao nista i uslo se u egal zadnja 2 minuta. Veceras svakako tesnija tekma, ali ako odigramo pametno ne vidim razlog sto i ovo ne bi dobili 10+ --> svakako imamo 2/3 najbolja igraca u seriji. Mozda Bron deluje da je propao ljudima jer nema vise 35+7+7 u svakoj plejof tekmi, a nema ni potrebe da forsira kad imamo solidan napdacki potencijal, i najbolje izgledamo kada je balance scoring izmedju igraca. Vcrs bi mi vise igrao i Hachimura, imam osecaj da bi mogao da pruzi jednu lepu partiju u ovoj seriji. Cannot wait zaista, 4 mi izgleda bas daleko, a ne sumnjam da cu moci lepo da ispratim tekmu jer tada ne verujem da ce biti nesto posla. Do tada - odoh u karantin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Koliko radi jinx kod navijaca Lakersa. Do juce su bili u fazonu dajte Jokica da se igramo a sad im Pool sampionskog kova. :D 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 4 hours ago, Milos 3.14 said: Do sada je bio ok, pre svega u odnosu na fanove. Nadam se da je ovo samo džukački ispad. Prekratko je u fransizi da bi mogli da kazemo ''eto, desilo se i njemu'', nije da je tu 5-6 godina. Plasim se da je ovo samo uvod u slicne ispade, jer mu je za ovakav prvi trebalo malo vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Kerr bi veceras mogao opet mijenjati petorku i staviti Poolea umjesto J. Greena u startnu petorku. Ta petorka sa 3 beka, Wigginsom i Drayom je vjerovatno najnezgodnija petorka za Lakerse koju Warriorsi imaju. Tu bi se Lakersi fakticki morali kockati sa Davisom na Wigginsu da ga ne bi gubili u sredini sto je bio slucaj u G2 kad je Davis bio na Drayu. Opet s druge strane ta petorka je fizicki bas osjetno inferiornija od Lakersa i Davis i Bron bi ih mogli urnisati u sredini. Iskreno ocekujem utakmicu na jednu loptu, Lakersi bi pobjedom nesumnjivo slomili ovu seriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 8, 2023 Author Share Posted May 8, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Koliko radi jinx kod navijaca Lakersa. Do juce su bili u fazonu dajte Jokica da se igramo a sad im Pool sampionskog kova. :D Sta? Jel GS sampion? Poole? Denver nije ekipa sampionskog kova, ne jos uvijek. GS jeste 3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Kerr bi veceras mogao opet mijenjati petorku i staviti Poolea umjesto J. Greena u startnu petorku. Ta petorka sa 3 beka, Wigginsom i Drayom je vjerovatno najnezgodnija petorka za Lakerse koju Warriorsi imaju. Tu bi se Lakersi fakticki morali kockati sa Davisom na Wigginsu da ga ne bi gubili u sredini sto je bio slucaj u G2 kad je Davis bio na Drayu. Opet s druge strane ta petorka je fizicki bas osjetno inferiornija od Lakersa i Davis i Bron bi ih mogli urnisati u sredini. Iskreno ocekujem utakmicu na jednu loptu, Lakersi bi pobjedom nesumnjivo slomili ovu seriju. Ili ce ici teski Big gdje su u problemu ili teski smallball da probaju nadtrcati Lejkerse i zatrpati na brzinu. Ipak vjerunem da su Lebron a i AD toga svjesni i da ce to iskaznjavati jer ta petorka liliputanaca kora biti kaznjena zestoko sa bullyball-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Ko god dobije petu utakmicu u Denveru, dobija seriju po meni. Ako Denver dobije, mislim da su blagi favoriti cak i u gostima u sestoj a definitivno u sedmoj. Ne samo zbog prednosti domaceg terena nego i zbog toga sto Sunse drze nerealni procenti Bookera a prosto je nemoguce da to odrzi konstantno a pogotovu ako nastavi da igre ovakve minute svaka dva dana od sada. Pre ili kasnije nece moci vise da ima toliki lift u nogama. Ako Sunsi dobiju, zavrsavaju to u sestoj u pustinji. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts