Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sta radi Kawhi, zakljucava Duranta u 4/4 i jedini igra nesto u napadu za Kliperse. 

Odgovara Durant. Strasna tekma.

Edited by threepwood
Posted
1 minute ago, threepwood said:

Sta radi Kawhi, zakljucava Duranta u 4/4 i jedini igra nesto u napadu za Kliperse. 

Strasna tekma.

Bas cu da se smorim ako puknu Klipanderi, sa plus 16 odu na minus 8 i vrate se i povedu 6 minut ipo do kraja. Kavaji dominira

• Like 1
Posted
16 hours ago, Nugetlija said:

Konačno playof i da smo zdravi. Imam dobar filing za ovu godinu.

tumblr_lqrks9M1vd1qh17feo1_500.gif

Cekam skoro celu sezonu ovo da napisem. Jedina zelja, evo vec skoro 2 godine, je da docekamo konacno plejof zdravi. Hvala Bogu, izgurali smo sezonu bez ozbiljnijih povreda, pride i odmorili startere poslednjih 10ak utakmica. Sad da vidimo gde smo i sta stvarno mozemo.
Odradili smo odlican posao izmedju sezona, posle se malo unazadili greskama oko dedlajna, ali sta je tu je, svakako bolje nego prethodna 2 puta.

Iz onoga sto sam do sada video, nema bauka ni nepobedivih, tako da idemo da pokazemo svima koji potcenjuju MVPja i druzinu. Srecan nam lov na Vukove, braco Nugetlije!

• Like 6
Posted (edited)

Svaka cast za hustle. Covek uz Lenarda na kraju doneo pobedu. 

Klupa Suns-a malo jaca od Heliosa iz Domžala. 

Edited by greenenvy
  • Like 2
Posted

Mnogo mi je drago zbog Rasa. Izmašio je sve moguće, ali celu tekmu super odbrana, skokovi , hasl.

Durant odigrao Jokićevski, Kavaj 💪 glavni baja i to je tako.

Sramotna tekma Moranta. Bio je čunj defanzivno, bukvalno je puštao ljude i pecao loptu odpozadi. Nadam se da nije ozbiljnije povređen, trebaće u nastavku serije.

Posted

Doktorski Conley i Slo Mo uvlače Jokaru u pik i onda ovaj drugi ima lagan floater sa 3, 4 metra. Towns je mekušac i ne verujem da će se naigrati u ovoj seriji, bira neke cirkuske šuteve.

Posted

McLaughlin u ovoj konkurenciji kao da je ušao neki igrač iz aba 2 lige.

Moraće izgleda Jokara da rilja od prvog minuta ovde, ne ulivaju poverenje ostali osim KCPa koji odradi svoje.

Posted

Promasili smo neke lake suteve, neke izgubljene bez potrebe. Ali dobro, prvi ozbiljan mec nakon duzeg vremena, ocekivano rekao bih. 
Marej mora da spusta lopte Jokari, dok ga KAT cuva. Ako njega napunimo faulovima, oni postaju lak plen.

• Like 1
Posted

Ukljucih se pred kraj poluvremena i videh bas 2 dobre blokade Gobera

1) Jokic ga postupuje odradjuje sve muvove, pravi separaciju i krece na horog i Gober je uspeo sve to da isprati i blokira ga

2) Murray na prodoru ide ubrzanjem na prodor, pap sacekao ga Rudi i blokirao.

Posted

"Nageci" vode, ali nema  neke preterane sigurnosti u krajnji rezultat (veče je gostiju)😄. Valjda neće biti nastavljeno kako je do sad krenulo 0 od 3 za domaćine .

Inače, BRAVO i za Klipane! 

Posted (edited)

Rastavlja Denver Sotu na cinioce, dodjose do +25. Mora se priznati da fantasticno igraju, 6 igraca dvocifreno, KCP crta trojke

Odlican pocetak plejofa, odlican, sa sve super plej-in mecevima. Bas obecava, nazalost bice opet protkan povredama i next man-up mentality. Bas sam se smorio zbog Herroa, vrlo lako je ovo pirova pobeda za Hit. 

edit:  Novi meltdown igraca Sote, kakve su ovo pickice da izvinite. SloMo nasrnuo na mladjanog Carli Brauna, izbacuj to napolje

Edited by delgado
  • Like 1
Posted

Uveli smo Minesotu u nas ritam, ne znam da li su imali bilo koji poen iz tranzicije. I raspali su se, rekao bih ocekivano.
Ovo je ono sto treba da forsiramo, pozicioni napad, pametni posedi, u kombinaciji sa kontrolom defanzivnog skoka. Misilm da niko u ligi tu ne moze da nam parira.
Sjajni Braun i KCP, odmah se videlo da su to prava pojacanja i bas ono sto nam treba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...