Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, fradler said:

Ovo je bas neprijatno za gledanje...

Ja zaista imam i imao sam mbogo postovanja ka ovom rosteru Buducnosti.

Ovo je svakako sramota za njih.

• Like 1
Posted

Pa lepo vam rekao trener Buducnosti da je KKCZ medju 5 najboljih timova u Evropi, covek je vodio Buducnost i protiv nas i protiv Zelimira, zna sta prica. 

Pisao sam milion puta, ovaj tim Zvezde ima kvalitet za final 4 Evrolige, to sto se skupio tek u mart mesecu , to je pitanje za Covica. Da smo ovaj tim i Duska imali u oktobru, ko zna koji limit bi bio ove ekipe. 

Zelimir takodje ima vrhunski tim, ABA finale je verovatno uz finale ACB lige najjaca moguca basket serija u Evropi ove sezone. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Pa lepo vam rekao trener Buducnosti da je KKCZ medju 5 najboljih timova u Evropi

Sto smo onda deseti na tabeli?

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, John Terry said:

Sto smo onda deseti na tabeli?

Zato što se nismo skupili do marta. Očigledno, jbg.

Edited by Čočo
Posted

Ma pustite vi to. Mi smo deseti tim evrolige.

Nema veze. Ja gledam samo promasaje Dobrica zadnjih par minuta.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Pa dobro brate.Krenuli smo sa 1:6 a zavrsili 17:17... Nije bas sve tako crno-belo.

Naravno, sezona je dobra, ali medju pet smo ali na onaj dan.

Sve se dokazuje na terenu, a na terenu smo deseti, sto je skroz ok.

• Like 1
Posted

Meni jedina loša strana ove utakmice je što smo u ozbiljnom naletu a sad baš treba da čekamo naredne 3 nedelje do utakmice pred našom publikom. 🤦

• Like 1
Posted

Буквално је прошле године у финалу против Партизана био мвп. Оно финале против Будућности је боље одиграо од Лојда.

• Like 5
Posted
4 minutes ago, John Terry said:

Ma pustite vi to. Mi smo deseti tim evrolige.

Nema veze. Ja gledam samo promasaje Dobrica zadnjih par minuta.

I Lakersi su bili 7. na Zapadu, bili su do All Star pauze van play in-a, bili su podrum lige u prvih 15 utakmica, pa su na kraju dosli do finala Zapada. 

Sta hoces da kazes??? Da su Lejkersi 7 tima na Zapadu i da je Zvezda 10.tim u Evroligi, bez sagledavanja sire slike i pravog konteksta stvari. Ako tako rezonujes, onda neke kvalitetne diskusije nema. 

• Like 3
Posted

Mislim da ovako lako nismo pobedili ni kls ekipe ranije. 40 razlike i to zadnjih 12 minuta na pola gasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...