Don Dusko Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Bentil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Užasno smo krenuli, bojažljivo nekako. Bentila treba klupirati, a i menjati što pre, nema leba od njega... Edited January 20, 2023 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ove dve seljacine od komentatora su stvarno bezobrazni sa Bentilom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Bentil je taraba, najslabija tačka u ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ima li neko da pusti link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Golijat said: Ove dve seljacine od komentatora su stvarno bezobrazni sa Bentilom ozbiljno? nije proslo ni 3min, vec je zgrabio poziciju ubedljivo najgoreg na parketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Kilavi Kuzmić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, NikadProtivKaline said: ozbiljno? nije proslo ni 3min, vec je zgrabio poziciju ubedljivo najgoreg na parketu Ne znam koliko pratis, Plavsic radi isto sto i sa svakim strancem koji se njemu ne dopada (citaj Zo). To nije njegov deo posla, kakav god da je igrac. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Issey said: Kilavi Kuzmić... On nam je jos i najbolji. Sad koliko ce moci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Dobio bih iskljucuju i tehnicku posle 2 napada da me cuva Lazarevic. Bukvalno prilepljen uz coveka ali ne pravi faul, neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 3 minutes ago, Golijat said: Ove dve seljacine od komentatora su stvarno bezobrazni sa Bentilom Preblagi su, najbolji igrac Zalgirisa za sad. Doduse, Duskova je greska sto pocinje s njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Bentil, Alisa u zemlji čudesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Golijat said: Ne znam koliko pratis, Plavsic radi isto sto i sa svakim strancem koji se njemu ne dopada (citaj Zo). To nije njegov deo posla, kakav god da je igrac. znam sta su radili mali faul i plavsic sa lorenzom to je bilo neprimereno, jer jednostavno nije odgovaralo stanju na parketu ovo sada je 1/1 tacno jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Bentil mi opasno diže pritisak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 3 minutes ago, Golijat said: Ove dve seljacine od komentatora su stvarno bezobrazni sa Bentilom Ma sta su bezobrazni, kilavko i sisica obicna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Don Dusko said: On nam je jos i najbolji. Sad koliko ce moci. Što govori koliko smo loše krenuli. Mogao je da uhvati onu loptu od odbrani, bzvz primismo trojku... Moraće Nedović i Vildoza opet sami da ih dobiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 jbni smits i ben sto ga ostavlja samog mnogo tesko gostovanje, stvarno vrhunska atmosfera.. nije strasno, ajmo nemanja i luca.. kaze spiker slava ukrajini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Steta,Bentil sirovina,zali Boze ovih gabarita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: znam sta su radili mali faul i plavsic sa lorenzom to je bilo neprimereno, jer jednostavno nije odgovaralo stanju na parketu ovo sada je 1/1 tacno jbg Jeste ali da to isto radi Ognjen da li bi se tako poneli prema njemu ili bi trazili izgovore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Za šta se sve danas daju bacanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: znam sta su radili mali faul i plavsic sa lorenzom to je bilo neprimereno, jer jednostavno nije odgovaralo stanju na parketu ovo sada je 1/1 tacno jbg Naročito je tačno kad u prvom napadu kažu "Bentliju ponovo beži lopta" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Fokusa bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Don Dusko said: Jeste ali da to isto radi Ognjen da li bi se tako poneli prema njemu ili bi trazili izgovore? ne znam, nisam ispratio kakav stav imaju prema dobricu ali mislim da to nije prica stranci-domaci, ako na to mislis oni se tako zalepe za nekoga i onda komentarisu protiv, sta god se desavalo na parketu ne znam koji je razlog toga 1 minute ago, TB Told said: Naročito je tačno kad u prvom napadu kažu "Bentliju ponovo beži lopta" pa tacno je bentil je u svadji sa loptom vec meseca dana sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Kakvo suđenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Bojažljivo, pravimo potez više, ne šutiramo kad treba, u odbrani na jeftine fore padamo... Ne ličimo na sebe... Ne miriše na dobro... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts