Jump to content

КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - УЖИВО 2022-2023


Juan Pablo Montoya

Recommended Posts

I ono malo što teškom mukom dodjemo do pozicije za poentiranje, izadje nekako iz koša. Sve se okrenulo u poslednjih par kola. Opalo samopouzdanje, loša odbrana kako timska tako i individualna, ničije lopte idu u ruke protivnika, početničke greške u tranziciji i prilikom ubacivanja lopte iz auta. Previše igrača u kanalu, a na sve to sudjenje očajno.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, srlepajce said:

Nema teorije da dobijemo bez Nedovica i Petruseva

Bas u teskom kanalu smo

Nije vise stvar ni u dobijanju nego u vrijedjanju ljudske inteligencije i ljubavi prema ovoj igri. 

Ovo je horor kako se igra, kako se vodi ekioa. Razumio bih od pocetnika ali od prekaljenog strucnjaka, ovo je katastrofalno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Issey said:

Ne vredi, dubok je kanal... Ono što bih ja uradio da sam Duško... Ne bi mi Ognjen Dobrić više video parketa, pa makar trpeo Holanda do kraja sezone... Ne bi mi bio ni u 12... 

 

Iz nekog razloga Duško ga gotivi. Dva puta su ga na konferencijama pitali za Dobrića i oba puta ga je hvalio iako je bio katastrofalan. Dok je Petruševa u najboljoj formi kudio. :classic_biggrin: Petruševu i Mitroviću ko da kasne plate, deluju kao da im je Evroliga razbibriga.

Edited by Volter
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Markoss said:

Pefi je danas ubedljivo najbolji kod nas. Steta sto protiv KKP i Virtusa nije uzeo sve minute mrtvog Ivanovica, mozda bi bilo drugacije, pogotovo u deriju. 

 

Baš WTF potez Duška. Naročito protiv Partizana... Gde li mu je večeras? Sad nek ga ubaci, ionako smo već izgubili...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odbranu skoro ne igramo a napad sigutno ne igramo..

Da li je ovo zato sto se ekipa navikava sve vise na Campazza i on na nju a ne igra EL ili sta je, ne znam.. Uglavnom ,meni baš nročekivano kako igramo, nevezano za pobede/poraze u zadnjih mesec (od Zalgirisa pa nadalje), mada baš i ne pobedjujrmo

Link to comment
Share on other sites

Nemoguce je da Dobric ovo sam radi sto radi, i ako radi t9 moze trajati napad, dva u 1 utakmici a ne konstantno iz meca u mec. 

Ognjen Dobric treba da bude specijalac, suter i to je to. Ognjen Dobric ne smije loptu da spusti na parket osim ako nije kontra. 

Petorka gdje su 3 igraca koja ne mogu ubaciti nista dalje od metar od kosa ne smije da se desava u Aba 2 ligi a ne u EL. 

 

Vildoza i Nedovic kakvi god da su morajj da budu na parketiu sa ovim kamenjarima

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...