Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lazić i Dobrić...zločin koji trajeeeee

Daj bre Duško....izvedi momka napolje,ima trening pa neka se tamo ispucava i lomi obruč i tablu.

Strahota....na šta liči momak?

Posted

Lepo je što publika pruža podršku Dobriću, lepo je i što saigrači žele da ga razigraju, samo dok on pogodi Cibona će nas stići i prestići. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ovo je strašno koliko pokreti kod vođenja lopte Lazića, Lazarevića i Dobrića ne liče na pokrete košarkaša.

Kao da su roboti. Šta treniraju oni?

Edited by Sam B
Posted

Teske noge od priprema 😂

Raduje Petrusev ove dve utakmice, Hasan zivnuo malo, nista posebno.

Lazarevic usao u Segi mod, dva puta baca flouter unesto da ide jebeno do kraja...

Nedovic i Vildoza okej, odbrana okej, u napadu jos nista novo

Posted (edited)

Ako sam dobro brojao, odnos spustanja na post je 1/12, Martin je dao kos (racunam i guzenje bez pokusaja suta). Unutrasnja igra bukvalno ne postoji.

Edit: i odmah guzenje prvi napad 😁

Edited by pantelia
Posted

Baš se vidi da pokušava da oživi Dobrića što je okej po mom mišljenju dokle god ne utiče toliko na utakmicu da se pobeda dovodi u pitanje. 
Lazarević je mašao floutere, ali nekako stičem utisak samo da je naslonio na tablu (kao što je to Nedović uardio), to bi ušlo. 

Ako ćemo prema onome što je Ivanović već rekao, našim igračima pored discipline treba i psiholog, naravno ne svima nego onima koji su prestali da veruju u pobedu protiv Asvela. 

• Like 2
Posted (edited)

Bože me sačuvaj ovoga što radi Lazarević. Žao mi je ali momak nije za ovaj nivo košarke.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, Miki28 said:

Lazarevic sa loptom na oprrostite gospodine da li bih mogao nešto da Vas pitam ako nije problem?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...