Pero_Cameron Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) 5 minutes ago, Casaubon said: Da stvar bude crnja, licno mi je Alimpijeva Zvezda bila veci rak za oci od ovog vladinog raspada. A ozbiljan smo raspad, bas bas. Sa Alimpijem smo bili u kakvim takvim planovima za Top 8 do kraja. Ovde posle drugog kola gledamo koje ekipe mozemo pobediti do kraja sezone. Edit: Ne bas do kraja ali mesec mart. Edited October 19, 2022 by Pero_Cameron . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Lazarevic je danas bio apsolutno uzasan,partija za zaborav Pomerio mu pršljenove onaj njihov bek pa je trebalo da drugo poluvreme ispravlja leđa a ne da igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) 3 minutes ago, Henry Chinaski said: Ovo je koncepta bez. Da nema Mitrovica mi ne bi prelazili 50 poena. Ne mogu da vjerujem koliko je Lazarević los igrac, čak mu ni odbrana više nije forte. Žao mi što se Lazić nije oprostio i otišao u legendu, ovako će vjerojatno ostati još 2 sezone i uništiti sve dobro što je uradio On je odavno legenda, jedini rukometas, koji je od kosarke ozbiljne pare zaradio, u istoriji ovog sporta🙄 Edited October 19, 2022 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Situacija je takva da je nama Luka Mitrović najmanji problem, čak se može reći da nije problem uopšte. Mnogo loše sklopljen tim, teško bi tu i neki bolji trener nešto napravio ali coach Vlada ne može sigurno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 9 minutes ago, Siki said: Utakmica ti izmiče,ovi se odlepljuju na +8 a kouč Dovla juri prednost sa : Pefi-Dobrić-Lazić-Lazarević-Mitrović. Ludilo mozga! Pomracenje totalno Sa tom petorkom aba utakmicu tesko da bi preokrenuli Puk'o mi tu streem sva sreca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Holland je MJ lično za Lazarevića koji je promašio sport al jbg, nije Srbenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, srlepajce said: Pomracenje totalno Sa tom petorkom aba utakmicu tesko da bi preokrenuli Puk'o mi tu streem sva sreca Meni pukli živci,tebi strim,sva sreća.😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 12 minutes ago, Naša posla 2.1 said: 11 skokova više, 6 asistencija više i izgubiš 17 razlike… Neverovatno!!! 10 trojki u korist protivnika, jako je teško stići drugim segmentima igre… A nije da se nije imalo prilika, čak i na 4 minuta do kraja… Jako čudna utakmica… To, čak je i procenat za tri OK 47,4 al 10 izgubljenih više ... i to je to. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 7 minutes ago, Pero_Cameron said: Sa Alimpijem smo bili u kakvim takvim planovima za Top 8 do kraja. Ovde posle drugog kola gledamo koje ekipe mozemo pobediti do kraja sezone. Edit: Ne bas do kraja ali mesec mart. Dokle bismo bili u igri da mu je npr Ročesti bio povređen na početku sezone? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 7 minutes ago, Pero_Cameron said: Sa Alimpijem smo bili u kakvim takvim planovima za Top 8 do kraja. Ovde posle drugog kola gledamo koje ekipe mozemo pobediti do kraja sezone. Edit: Ne bas do kraja ali mesec mart. Ne mislim na rezultate, nego na igru. Prosto, Alimpijeva zvezda je posle par vrhunskih Radonjinih sezona izgledala kao upaljeni kontejner iso kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Mi smo imali 15 izgubljenih lopti a vi pricate da je njih sralo pa su eto, pobedili. Aha. E da, mi bese imamo 17 igraca jer hocemo da slomimo protivnika igrom i intenzitetom? Zasto smo onda danas koristilamo 10? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Meni nije jasno da se Holandu opet ne pruzi sansa.Mozda bi ubo neku trojku na neko ludilo.Pa jebote sto smo ga onda i dovodili da nam sedi na klupi dok gostujemo po EL? Izgleda da jedina referenca je ona njegova partija(trojka) protiv Partizana. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 I nemoj dzabe da pravdate sve ovo i mastate kako ce se sve okrenuti cim dodju Vildoza i Nedovic. Nece, odbrana ce biti ista ili cak i gora a u napadu necemo dobiti nista jer je sve haotivno i problem je sistemske prirode a to ne menjaju 2 igraca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Just now, Redstar0356 said: I nemoj dzabe da pravdate sve ovo i mastate kako ce se sve okrenuti cim dodju Vildoza i Nedovic. Nece, odbrana ce biti ista ili cak i gora a u napadu necemo dobiti nista jer je sve haotivno i problem je sistemske prirode a to ne menjaju 2 igraca. Realno, verujem da retko ko to ovde misli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Nego, da li ce gazda preci preko svoje sujete i obaviti razgovor s Radonjicem, kad ovaj bude bez posla za par sedmica, a mi na 0-7? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Dokle bismo bili u igri da mu je npr Ročesti bio povređen na početku sezone? cenis da ce kumara imati doprinos na nivou rocha iz te sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Da nas posluzi sreca junacka, da PAO izgubi jos jedno 5 komada od narednih 7-8 kola, pa da napravimo mi jedan lep sporazumni sa cika Vladom, pustimo Radonju da opet rastera kuso i repato, pa da se ceramo. Ovo sad nije za gledanje, ni za nadanje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Holand i Adams su čini mi se bivši. Verovatno se uveliko traži izlaz iz ugovora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 minute ago, fradler said: Nego, da li ce gazda preci preko svoje sujete i obaviti razgovor s Radonjicem, kad ovaj bude bez posla za par sedmica, a mi na 0-7? nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 15 minutes ago, medobrundo said: Jovanović da leti ako izgubi i u Madridu! Sve ima svoju granicu, pa i tolerancija Zvezdine košarkaški edukovane publike. Da ima u sastavu jednog Ivanovića, Adamsa, Lazića, Lazarevića, Dobrica.. a da ekipa ovako izgleda - nedopustivo. Terao ga je neko da izabere (ili da prihvati( ekipu sa Adamsom (za kog sam vam ja odmah rekao kako stoje stvari a ja sam daleko od strucnjaka), Holandom i 5 centara? Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: nece jer mu dolaze Salo i Zelimir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Dokle bismo bili u igri da mu je npr Ročesti bio povređen na početku sezone? Imao je zato JJ duo, Radicevica, Pera Kantica, Keselja, -20 iq Lessorta i mlohavog Milka. Sad kad sam ovu klapu napisao zadrhtase mi ruke i stvarno je umetnost imati 11 pobeda s ovima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ma Holand sigurno ima neku blazu povredu... Ne verujem da je bivsi... On cak i nije toliko kritican koliko Adams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Jbg, ko nije hteo sebe da laže, video je još na pripremama da ovo neće ići. I ne ide. Niti se vidi neka naznaka boljitka sa ovim trenerom i rosterom. Vildoza je došao da oporavi karijeru, jer u ovoj grupi mediokriteta će igrati 30 minuta po utakmici, što ne bi mogao u jačim timovima. I nada se boljem ugovoru za sledeću sezonu. Videćemo koliko će da nam pomogne. Rekao sam i ranije, mislim i sad. Čović neće menjati trenera pa da imamo i 0-10, već će šilbovati nekoga. Holand je već otpisan, a i Adams nije daleko... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Terao ga je neko da izabere (ili da prihvati( ekipu sa Adamsom (za kog sam vam ja odmah rekao kako stoje stvari a ja sam daleko od strucnjaka), Holandom i 5 centara? Nije. Jesi li prvi rekao 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts