Jump to content

Recommended Posts

Posted

Košarkaš Crvene zvezde Miroslav Raduljica je nedavno stigao na Mali Kalemegdan, a na sajtu Košarkaškog saveza Srbije piše da je pre toga igrao u Ukrajini.

Možda je Radulj vozio sanitet na frontu. Ljudina!

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
10 hours ago, Carl Johnson said:

Ima mnogo igraca koji nisu preterano pametni ljudi, ali uz ovoliko odsustvo harizme mislim da ne. Zestoko subjektivan hot take cu da bacim, ali sam ubedjen da je ovaj covek teska ljiga.

Bazirati ovakvu uvredu na osnovu nicega je bas odvratno.

Em si ga nazvao glupim, bez harizme, em teskom ljigom. 

Simonovic je bio kapiten jednom Bjelici, Raduljici, Macvanu, Stimcu, Keselju, Paunicu, itd.

Covek ima i privatni biznis sa organskom decijom odecom, nije neko koga nista ne interesuje van kosarke. 

Pogledaj neki video intervju barem. 

• Like 15
Posted
15 minutes ago, Kooineeperk said:

Bazirati ovakvu uvredu na osnovu nicega je bas odvratno.

Em si ga nazvao glupim, bez harizme, em teskom ljigom. 

Simonovic je bio kapiten jednom Bjelici, Raduljici, Macvanu, Stimcu, Keselju, Paunicu, itd.

Covek ima i privatni biznis sa organskom decijom odecom, nije neko koga nista ne interesuje van kosarke. 

Pogledaj neki video intervju barem. 

Mozda nije harizmatican ali covek je sve samo ne glup, jedino ako ga licno poznaje pa da tvrdi tako nesto. 

• Like 1
Posted
Just now, Benito said:

Mozda nije harizmatican ali covek je sve samo ne glup, jedino ako ga licno poznaje pa da tvrdi tako nesto. 

A ima harizme vise od barem pola svojih saigraca, kako u timovima tako i u repki... 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Redstar0356 said:

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaghaha GASI INTERNET

Malo neprofesionalno odradjeno ali bitna je ideja 😂😂😂

• Like 1
  • Love 1
Posted

Nekada mislim da je bas i fora da izgleda tako kao da je neko dete pravilo 🙂 jer bitna je ideja, fora, vic. 

I da, bila bi verovatno bolja fora da Vildoza ulazi a ne Neda ali dobro. 

U svakom slucaju, po snimku, izgleda da imamo dobru hemiju u ekipi 😄  

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Kooineeperk said:

Nekada mislim da je bas i fora da izgleda tako kao da je neko dete pravilo 🙂 jer bitna je ideja, fora, vic. 

I da, bila bi verovatno bolja fora da Vildoza ulazi a ne Neda ali dobro. 

U svakom slucaju, po snimku, izgleda da imamo dobru hemiju u ekipi 😄  

Fora je da igrac sto je najvise meceva propustio (Neda) udje na bus, jer ga nema nikad na putu pa se svi iznenade kad dodje.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Don Radonja said:

Ajd sad ozbiljno.Je li Neda putuje sa ekipom u Spaniju?

Pa vidis da je usao na autobus u zadnjoj stanici, veruj svojim ocima a ne nekim tamo doktorima 😂

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
3 hours ago, quentin said:

Možda je Radulj vozio sanitet na frontu. Ljudina!

Onda sve ima uloge, Neda ga video u sanitetu i pozvao u Zvezdu. 

Ako se pitate odakle Neda u sanitetu na Ukrajinskom frontu,  Neda je svuda u svakom sanitetu. 

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...