Don Dusko Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Što se mene tiče, oprostio sam mu Lorenza. Nikad. 2
drakon1 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Don Dusko said: Nikad. A ako bi i on javno poljubio grb u Pioniru pre utakmice sa KKP?
mister-no Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio..
Shunsuke Nakamura Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Na forumu je prije neki dan većina hladnokrvno otpisala Markovića. Večeras vidimo koliko može biti dobar i koristan za ekipu. Naravno da se ne može stalno očekivati šut kao večeras, ali njegovo iskustvo i pregled igre donose određenu stabilnost u napadu. Zbog visine i dobre anticipacije i dalje može da bude dobar u odbrani i na skoku. Na tom dijelu terena može da odradi dosta nekih "sitnih" stvari. Njemu je idealno da igra 10-15 minuta kad tu bude Kampaco. 9
ZiS Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 1 minute ago, mister-no said: Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio.. Ma jok...nego podrška što su ga napali tamo u Makedoniji što je nosio Zvezdin duks a ima funkciju u savezu...Ako sam dobro pohvatao. 1
Small Owl Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 @mister-noGledao nas protiv MZTa u Zvezdinom duksu pa ga neki prozivali..u fazonu "predsjednik saveza a navijas za njih". 1
mister-no Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 [mention=201]mister-no[/mention]Gledao nas protiv MZTa u Zvezdinom duksu pa ga neki prozivali..u fazonu "predsjednik saveza a navijas za njih".Ok. Ali ko su to oni!?Zvezda u Mkd ima bar tri puta više navijača od Mzt-a..Edit: Poznavao sam Albanca iz Gostivara koji je bukvalno spavao u dresu mister baby Darka Pančeva.. 5
Milos 3.14 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Ako dobijemo Žalgiris to su praktično 2 pobede razlike. Što se tiče večerašnje tekme sve je već rečeno. 1
Prijatelj Mitar Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Lepo kad vas pustim da pisete kolko vam volja pa se onda ukljucim i sve naknadno natenane s gustom procitam 😘 1
Don Dusko Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Mržnja je veliki teret, šta će vam to. Ima Plavsic dosta gafova, sem Lorenca. Spoiler 2
Firga Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Moze li gif situacije kad Vildoza provlaci pas ka centru nekom od igraca Monaka kroz usi? Ali kamera sa terena. 1
Nini3112 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Bukvalno kad bi roknuli Zalgiris taml i Partizan kod nas to bi bio mnogo veliki posao,tri pobede plusa😁 3
srlepajce Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Kuzma sad u podcastu rece da je saznao kod koga se lecio Vildoza i kaze ako je tako da zna da je sigurno zalecen Pomenuo i neku situaciju gde je Kampaco trazio od sudije da da tehnicku Dzejmsu 2 1
Wakeup Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 https://www.instagram.com/reel/CnSN0Eig5do/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 4 2
Kontra Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Nažalost večeras nisam bio u hali. Ali sam zato imao sreću da vidim na TVu kadar sa Sašom i Mokom. Ta scena ovogodišnjim rezultatima daje zvezdaški sjaj. Čuvajmo naše igračke i trenerske legende, ako nastavimo da ih se odričmo postavlja se pitanje za koga mi uopšte i navijamo. Idemo dalje, utakmica po utakmica, to je jedini način razmišljanja koji ima smisla u ovakvom sistemu takmičenja. 23
drakon1 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Kuzma sad u podcastu rece da je saznao kod koga se lecio Vildoza i kaze ako je tako da zna da je sigurno zalecen Pomenuo i neku situaciju gde je Kampaco trazio od sudije da da tehnicku Dzejmsu A pre utakmice je James otisao do Campazza, ostao 30tak sekundi, izgrlili se bratski. Mozda pao i poljubac, ali nisam siguran za to.
Nini3112 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Trojka pored terena se bas radovala a cini mi se Kampaco najvise
Igor_ Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Jaoj zbog posla sam samo rezultat pratio. Sad jedva cekam da legnem i sa merakom vratim 10 strana unazad! Kako volim kad pobedimo!! 4 1
Sharp Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 29 minutes ago, mister-no said: Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio.. Slikano na utakmici neki dan. 5 35
Nini3112 Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Kad god je Luka tu vidi se neka pozitivna energija,meni je Holand hit ali je top smesan lik😁
duško matić Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Meni potez večeri kad slavljenik Lazić skače u napadu, prosto poleće i na čistu želju je otima, negde u poslednjoj četvrtini. Bukvalno potez oslikava celu utakmicu, tolika želje i borbe za svaku loptu. Molio bih nekog da iseče to u GIF, iako je samo skok. Kapiteska partija i koliko god ga stalno omalovažavali i terali iz kluba pojedini, toliko on na kraju vrati sa kamatom. Prelepo je što ima sad i mentorsku ulogu koju Lazarević verujem obilato koristi. Luka iškolovao komplet centarsku liniju Monaka, Petrušev leteo, Lazarević hapsio, Nedović trpao, Dobrić sve kontre istrčao, Vildosa otplesao tango i to sve pod palicom dirigenta Markovića I da ne zaboravim Raduljicu koji je komandovao navijanjem sa klupe i organizovao Laziću žurku. Svako ima svoju ulogu, Duško je to sve vrhunski posložio i ulio im veru da mogu da dobiju svakog. Veliko bravo za gospodina 😎 36
Recommended Posts