Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Dobiće on večeras 10-ak šuteva ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 5 minutes ago, Webad said: Eeee kad se setim izjave Covica kako je Branko u mladjim kategorijama bio izraziti skorer... A bio je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 6 minutes ago, Webad said: Eeee kad se setim izjave Covica kako je Branko u mladjim kategorijama bio izraziti skorer... To i jeste tačno, pričao je i Filip o tome u podkastu kod Jao Mileta. Ne bi ga FMP doveo u Beograd sa 13 godina za džabe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 hours ago, Firga said: Da se kladimo da ide preko? 🙂 Ubedio si me, odigracu plus a i rodjendan mu je danas. Ako ne bude plus, dodjes mi pola para 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Srećan rođendan kapitenu uz želju da večerašnje jahanje Jamesa bude berićetno i rezultovano pobedom Zvezde. 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) Pao sam pod uticaj pucanstva. Zategnut Lazic na 2.5 plus valjda ce Brane uspeti da direktno okrene jednu turu pivkane za Tamburinjovim astalom. Jel smo mi podneli zalbu na odluku da nema registracije do kraja februara? Kad se sastaje ta ekipa sa Beverli Hilsa da odlucuje o tome? 8 marta pa ce da odluce ok u pravu ste bili mozete registrujete Kampaca retroaktivno i Mirotic je gazio liniju evo dva boda i bonus za pobedu i kad smo vec tu Seselj je pobedio Lilica 97-e na predsednickim izborima i to smo vam resili. P.s. Velkom good old Medo onaj politicki korektni sa kojim si delio sifru mi se nije svidjao. Na mnogaja ljeta da nam pises. Edited January 12, 2023 by Tamburinjo 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Nije Branko bio skorer vec je na tamo nekom turniru valjda postigao najvise poena... samo tad i nikad vise. Da bi bio skorer valjda treba to jos neki put da ponovi, pa makar u tim mladjim kategorijama. Dobro, ajde, moze veceras - pisite i mene tamo na over. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 4 minutes ago, Tamburinjo said: Pao sam pod uticaj pucanstva. Zategnut Lazic na 2.5 plus Zategao 50 dindzi. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 hours ago, Pero_Cameron said: Branko Lazic u maxbetu ponudjen 2.5 poena 🤣 Bio je i protiv Reala..ne pitaj kako znam.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Večeras svi posle prve četvrtine idemo u Maxbet po isplatu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Koja je kvota da LeBranki zakucava preko Dzejmsa veceras?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Branko je mogao sa ovim skilom da bude skorer u mlađim kategorijama jedino ako je rođen dlakav i sa 190 cm. Sigurno jedan od ljudi čiji su (anti)talenat i uspeh u karijeri u najvećoj disproporciji u istoriji košarke. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Branko je mogao sa ovim skilom da bude skorer u mlađim kategorijama jedino ako je rođen dlakav i sa 190 cm. Sigurno jedan od ljudi čiji su (anti)talenat i uspeh u karijeri u najvećoj disproporciji u istoriji košarke. Da se ne zezamo previse, treba ipak reci da je Branko takodje i primer kako mukotrpnim radom, vodjenjem racuna o svom telu, moze da se napravi nesto i bez nekog posebnog talenta. On je primer za onu manje talentovanu decu da i dalje treba da se trude i pravilno rade stvari. 10% je talenat - 90% je hard work. Tako kazu, mislim da nije bas taj odnos ali dobro. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Mogli smo da opalimo i neki zajednički tiket pa od dobitka da se častimo po Kaunasu. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 17 minutes ago, Nini3112 said: Koja je kvota da LeBranki zakucava preko Dzejmsa veceras?😁 lebranko nije zakucao vec nekoliko godina zapravo ne secam se kucanja jos od onog preko pavlovica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 13 minutes ago, Kooineeperk said: Da se ne zezamo previse, treba ipak reci da je Branko takodje i primer kako mukotrpnim radom, vodjenjem racuna o svom telu, moze da se napravi nesto i bez nekog posebnog talenta. On je primer za onu manje talentovanu decu da i dalje treba da se trude i pravilno rade stvari. 10% je talenat - 90% je hard work. Tako kazu, mislim da nije bas taj odnos ali dobro. Takodje Dobric i Lazarević su primer toga,a jedan u nastajanju je Ilić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Veceras idemo najjace na hastag #FreeLeBranko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 40 minutes ago, Leonard said: Ubedio si me, odigracu plus a i rodjendan mu je danas. Ako ne bude plus, dodjes mi pola para Dogovoreno. 🙂 Ubacice tu jednu trojku sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: lebranko nije zakucao vec nekoliko godina zapravo ne secam se kucanja jos od onog preko pavlovica kad smo već kod kucamo na vrata zaboravljenih asova i gde su, šta rade šta se desilo sa Dobrićevim chasedown blokadama -- nekada je bila poslastica kad vidiš da se neko zaleteo od pola a da mu je Dobrić za petama nije lupio bananu već dve godine da li su mu fizikalije nešto oronule ili se on previše prebacio u ulogu wannabe prefinjenog skorera pojma nemam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 LeBranko daje trojku u prvom minutu, javlja mi se... eto rešio sam vam to ... o procentima ćemo kasnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Mene plasi samo da ne bude ono njegovo standard 0 0 0 Za 18 minuta u igri 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 45 minutes ago, Tamburinjo said: Pao sam pod uticaj pucanstva. Zategnut Lazic na 2.5 plus valjda ce Brane uspeti da direktno okrene jednu turu pivkane za Tamburinjovim astalom. Da se razumemo, samo Leonardu dodjem pola uplate ako Branko omasi sve trojke 😄 Ma Branko je sigufica i na 4.5 veceras. Garantujem 😁 Edited January 12, 2023 by Firga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 hours ago, Pero_Cameron said: Branko Lazic u maxbetu ponudjen 2.5 poena 🤣 Eto para, imaće makar dva do tri otvorena šuta za 3, jedan će nabosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 8 minutes ago, Laki21 said: Eto para, imaće makar dva do tri otvorena šuta za 3, jedan će nabosti. Ono njegovo klasično iz kornera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Pada kvota na Lazića, očigledno se štancaju uplate 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts