bosMan_jr Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 4 minutes ago, leki bg said: Valensija se formalno zalila EL zbog Topica. Sreca u nesreci je da ABA izgleda nikad nije formalno registrovala Topica vec je odbila taj zahtev. Prevedeno na ovdasnji pravni recnik smatram da se odbijanje moze izjednaciti sa npr.odbacivanjem tuzbe (neblagovremena, nedozvoljena bla bla...), te da necemo snositi konsekvence kao klub. Ja sam kao papagaj, ali eto jednostavno ne zelim da poverujem da smo mi probali da uradimo nesto sto nije po propozicijama nijednog takmicenja koje igramo. To mi je bas SF. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 5 minutes ago, deez nuts. said: Pojurile su, ali ih je odjavio. Kada, sada ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, bosMan_jr said: Ja sam kao papagaj, ali eto jednostavno ne zelim da poverujem da smo mi probali da uradimo nesto sto nije po propozicijama nijednog takmicenja koje igramo. To mi je bas SF. Nazalost mi smo 100% to uradili. Ne bi me cudilo da je odbijanje registracije i uradjeno u dogovoru sa Milijom 🤯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 13 minutes ago, leki bg said: Valensija se formalno zalila EL zbog Topica. Sreca u nesreci je da ABA izgleda nikad nije formalno registrovala Topica vec je odbila taj zahtev. Prevedeno na ovdasnji pravni recnik smatram da se odbijanje moze izjednaciti sa npr.odbacivanjem tuzbe (neblagovremena, nedozvoljena bla bla...), te da necemo snositi konsekvence kao klub. I sto El sva takmicenja smatra nizim od sebe kad su u pitanju juniori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Valensija se formalno zalila 😄 Prepelic verovatno licno. Trebao je dobiti ne 3 bacanja nego 3+posed i jos 5 poena na poklon. Sunovrat sporta u punom obimu. Kako ih nije sramota. Da je zvezda ovo ucinila zbog protivnickog igraca na ivici klupe bi propadali u zemlji s punim pravom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 S obzirom da se večeras sprema atmosfera linča jer nam dolazi mrski Puta Madrid Le, nadam se da neće biti nacionalističkih skandiranja Musi. Dobar momak, na mestu, koji je veliki poštovalac naše košarke. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 7 minutes ago, Pero_Cameron said: S obzirom da se večeras sprema atmosfera linča jer nam dolazi mrski Puta Madrid Le, nadam se da neće biti nacionalističkih skandiranja Musi. Dobar momak, na mestu, koji je veliki poštovalac naše košarke. Gotivi on nas,gledao sam nekoliko intervjua,bas fino prica o nama,nikad nista lose rekao nije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Pa on nije registrovan uopste za FMP, tako da mogu samo da palamude. A da mi je znati ko nas je druknuo iz abaligaskog okruzenja. Mozda MZT... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 rešili Španci da čovića vrate na fabrička podešavanja☹️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Đordi brate, vrati se, sve ti je oprošteno 😁 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, Perkos2 said: rešili Španci da čovića vrate na fabrička podešavanja☹️ Mislis da ce od Covica da ostane samo limenka? Ne bih rekao ... Spanci ko Spanci. Kada dodjemo u top 8 bice ko se zadnji smeje prica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 hour ago, srlepajce said: Znaci odlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ne vidim ja ovdje materijal da se klub kažnjava ali isto tako nisam ni slutio da će nam zabraniti registraciju igrača na 3 mjeseca. Ako ništa ovo im može biti neki izgovor da ne smanje kaznu za registraciju. Kako god, zgadila mi se ova EL da trika nema da bih nešto pogledao da ne igra Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, suptil said: Mislis da ce od Covica da ostane samo limenka? Ne bih rekao ... Spanci ko Spanci. Kada dodjemo u top 8 bice ko se zadnji smeje prica ... opasna je to banda razbojnička, no tvrd je orah čović nebojša kad je pretekao ispred UQKPMB i severnih krimosa ovo sa Špancima i EL je za njega kamlica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 7 minutes ago, berti said: A da mi je znati ko nas je druknuo iz abaligaskog okruzenja. Mozda MZT... šta znam, možda je to što svi imaju pristup internetu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Just now, uini said: šta znam, možda je to što svi imaju pristup internetu. Da, da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, berti said: Da, da pa čekaj, stvarno misliš da je neophodno da nas neko drukne? možda da okrivimo @Grunfa, on je prvi primetio : i 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 S obzirom da se večeras sprema atmosfera linča jer nam dolazi mrski Puta Madrid Le, nadam se da neće biti nacionalističkih skandiranja Musi. Dobar momak, na mestu, koji je veliki poštovalac naše košarke. Nemoj da zaboraviš i Hezonju.Na sav ovaj haos , samo nam još fali nacionalističko skandiranje Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Mi zvezdaši treba da komuniciramo preko neke od onih aplikacija za mafijaše, da se ne izlanemo u javnosti o nekoj od brljotina naše uprave. 4 2 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 4 minutes ago, uini said: pa čekaj, stvarno misliš da je neophodno da nas neko drukne? možda da okrivimo @Grunfa, on je prvi primetio : i Naravno da nije neophodno, ali si previse naivan ako mislis da u situaciji koja je sada toliko zaostrena izmedju dva kluba nema svega i svačega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Covic je usrao onog iz Cibone da ima imanje i vilu na primorju, a nece nekog iz EL/Partizana. Daj molim vas, opasan je to igrac, bolje da su se zamerili licno Luciferu nego Covicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Jedino sto ce iz ovoga da bude je to da Valensija upada na prvo mesto najpickastijih klubova. Aj da se zalis kad igra nego ko nije smeo pa te natrpao, a ovi pacenici se zale na dete koje nije bilo ni sekund na parketu. Pisi Zvezda-Valensija 20+ razlike kad budemo domacini 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, drperce said: Jedino sto ce iz ovoga da bude je to da Valensija upada na prvo mesto najpickastijih klubova. Aj da se zalis kad igra nego ko nije smeo pa te natrpao, a ovi pacenici se zale na dete koje nije bilo ni sekund na parketu. Pisi Zvezda-Valensija 20+ razlike kad budemo domacini Slozicemo se, ali to da li je igrao nije ni bitno, ako je bio u protokolu a nije bio vezan ugovorom za klub, to je prekrsaj. Ja se samo nadam da nismo toliki idioti. Ako jesmo onda nek nas i izbace iz evrolige. Muka mi je vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 3 minutes ago, drperce said: Jedino sto ce iz ovoga da bude je to da Valensija upada na prvo mesto najpickastijih klubova. Aj da se zalis kad igra nego ko nije smeo pa te natrpao, a ovi pacenici se zale na dete koje nije bilo ni sekund na parketu. Pisi Zvezda-Valensija 20+ razlike kad budemo domacini Taman da budemo bolji u mejusobnom skoru 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts