Problem sa licnim greskama Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Dobijamo danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Права је фаца овај Кампацо. Фацо Кампацо! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ovo bi između redova moglo značiti da ima velikih indicija da će se kazna umanjiti ili čak ukinuti. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 5 minutes ago, bodo said: Ovo bi između redova moglo značiti da ima velikih indicija da će se kazna umanjiti ili čak ukinuti. Slušam Vas pažljivo kolega, nastavite. Edited January 10, 2023 by K.Dot 7 1 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Just now, bodo said: Ovo bi između redova moglo značiti da ima velikih indicija da će se kazna umanjiti ili čak ukinuti. Za ukidanje se ne nadaj. Takav epilog bi mogao samo sudski da se dobije, ali bi trajalo najmanje kao i trenutna suspenzija. Tako da ce biti nekog kompromisa, tipa da do kraja ovog meseca ostaje suspenzija. E sad uzevsi u obzir da u januaru imamo 6, a u februaru 3 EL meca, ja bih zrtvovao i ta 3 meca i otisao na sud, ako za to postoji materijala. Cisto principa radi. Veceras teska bitka. Verovatno najtezi mec do sada, uz Olimpijakos. Ali u odnosu na taj mec bicemo bez Vildoze, a sa domacim terenom. Sanse nam nisu velike, ali postoje. Kljucne stvari su njihov procenat, koji je neverovatan u zadnje vreme i kontrola skoka. Ako budu nesto i promasili, a mi to uhvatili, sanse rastu. U suprotnom, rutiniranje u njihovu korist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Meni više vuče ka drugoj strani, da od smanjenja kazne nema ništa ali ostaje sa nama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Meni deluje da ce prepoloviti sto opet znaci da nece igrati jos narednih 4-5 utakmica Svakako lepo sto ostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Dobijamo danas, +15. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 minutes ago, Pero said: Dobijamo danas, +15. Jao Pero ti si još pod dojmom pune dvorane naših u Skoplju 😁. Inače sličan predosjećaj sam imao pred Oly gde sam pre meča napisao da možemo i bez Fakua do bodova. Neka se ponovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 25 minutes ago, Pero said: Pozivamo sve Zvezdaše da nastave da pune halu „Aleksandar Nikolić“ i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige) naći i Fakundo Kampaco! gde više da pune Pionir kad nema mesta poodavno 3 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, Pero said: Dobijamo danas, +15. Ако добијемо +15 вечерас, онда треба ставити озбиљну лову на нас да освајамо ЕЛ, после онаквих пражњења унаказити Реал би био прави подвиг, да не кажем чудо. Било како добити би била права песма, али откад је Дука код нас, навикао нас је да можемо против сваког. Тако да ја вечерас очекујем тешку борбу и неизвесну утакмицу, а генерално је оваква Звезда све што сам желео. Клуб који у најмању руку свакоме скупо продаје кожу и никад се не предаје. У осталим вестима, наша војска напад чека, спремила је малог Топа, ал' изгледа не за наш клуб. Срамно је што није могуће испратити јуначине на терену фронт офис кадром сличних квалитета. Али, та прича је већ испричана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 3 minutes ago, bodo said: Jao Pero ti si još pod dojmom pune dvorane naših u Skoplju 😁. Inače sličan predosjećaj sam imao pred Oly gde sam pre meča napisao da možemo i bez Fakua do bodova. Neka se ponovi. Tradicija, poceo sam jos od Partizana da pisem da dobijamo +15, nisam uspeo protiv Olimpije da napisem zbog posla, izgubili. Jedino sam promasio protiv Barse, al tu smo pokradjeni. Zalgiris, Partizan, Olympiacos, Valencia 4/4. Tako da, mislim da sam ja najzasluzniji zbog dobre forme, a ne Ivanovic i igraci. 😁 2 3 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Sto se tice ove zalbe Valensije evroligi vezano za Topica to takodje ne pije vodu, zato sto je registracija povucena posle utakmice sa njima. Sada sav fokus na Real 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 32 minutes ago, bodo said: Ovo bi između redova moglo značiti da ima velikih indicija da će se kazna umanjiti ili čak ukinuti. Ili da je mart uskoro? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Bilo bi lepo da skrešu tu kaznu malo...recimo do 26.01 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Sto se tice ove zalbe Valensije evroligi vezano za Topica to takodje ne pije vodu, zato sto je registracija povucena posle utakmice sa njima. Sada sav fokus na RealPišeš o mogućoj žalbi ili su se zvanično žalili?Zanimljivo viđenje situacije oko Kampaca Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 39 minutes ago, bodo said: Ovo bi između redova moglo značiti da ima velikih indicija da će se kazna umanjiti ili čak ukinuti. Bilo je ozbiljnih ponuda da promeni sredinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 minutes ago, Setite se 2011 said: Pišeš o mogućoj žalbi ili su se zvanično žalili? Zanimljivo viđenje situacije oko Kampaca Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Zasto mi se cini da se Pao raspitivao za zdravlje, cim Barkas pise ovako... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ovi nasi iz uprave koliko su ludi ubacice Kampaca u tim veceras 😄 registracija ocigledno nije briga na koju se obaziremo. 1 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ako ništa drugo, i da ne smanje kaznu, lijepo je znati da smo uvalili tuki nekim hijenama koje su možda i uticale na presudu nezavisnihtm EL eksperata. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 7 minutes ago, Kankkunen said: Bilo je ozbiljnih ponuda da promeni sredinu. nigde ne bi imao sličan status kao da je božanstvo lično tu kod nas. inače doima se kao vrlo amabile osoba. Edited January 10, 2023 by bodo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 7 minutes ago, necke said: Zasto mi se cini da se Pao raspitivao za zdravlje, cim Barkas pise ovako... Nista cudno,Radonjic je sam rekao kako je vreme da se pogleda sta ima na trzistu,bilo bi cudno da neko ne pita za njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Valensija se formalno zalila EL zbog Topica. Sreca u nesreci je da ABA izgleda nikad nije formalno registrovala Topica vec je odbila taj zahtev. Prevedeno na ovdasnji pravni recnik smatram da se odbijanje moze izjednaciti sa npr.odbacivanjem tuzbe (neblagovremena, nedozvoljena bla bla...), te da necemo snositi konsekvence kao klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Čudo da ga komsije nisu pojurile opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Just now, berti said: Čudo da ga komsije nisu pojurile opet Pojurile su, ali ih je odjavio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts