Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Marko Ljubomirović

@LjubomirovicM

Nakon nužnih priprema #Campazzo se u BG-u očekuje tokom vikenda, a debi u crveno-belom dresu bi mogao da ima u sledećem #EuroLeague meču protiv Olimpijakosa u Pireju. Ono što je interesantno, sa Fakuom je o dolasku u #KKCZ pored zemljaka #Vildoza, razgovarao i Nemanja #Nedović.

Edited by Bagzzi
Posted

Pozdrav forumašima od Lisketa, Raduleta, Pit Bulla, Dalibora i Neše Ilića, direktno sa Rivera. 

Želučani problemi u najavi.

Došli smo kamperom, u slučaju da Duško pozove da pita gde se nalazimo, trči se do kampera, leže se u krevet unutra i tad se javljamo couch-u. Taktiku je razradio Pit Bull, još dok je igrao kod Alimpija. 

Malo ljudi zna ali Džoni se povredio kada je naleteo na malo jači Raduletov blok, bio je taj dan Radule nervozan zbog kampera, počeo je motor da meša ulje i vodu i jbg.

Čekamo Simona i Jorovića, malo kasne, Jorke popravlja zurku. 

• Like 3
  • Ha-ha 9
Posted
  On 12/17/2022 at 12:32 AM, Liske said:

Pozdrav forumašima od Lisketa, Raduleta, Pit Bulla, Dalibora i Neše Ilića, direktno sa Rivera. 

Došli smo kamperom, u slučaju da Duško pozove da pita gde se nalazimo, trči se do kampera, leže se u krevet unutra i tad se javljamo couch-u. Taktiku je razradio Pit Bull, još dok je igrao kod Alimpija. 

Malo ljudi zna ali Džoni se povredio kada je naleteo na malo jači Raduletov blok, bio je taj dan Radule nervozan zbog kampera, počeo je motor da meša ulje i vodu i jbg.

Expand  

Liske, jel istina da ti je coach Duško rekao da bi bilo najbolje za sve da se prebaciš na šah? Pozz veliki i piši češće

Posted
  On 12/17/2022 at 12:32 AM, Liske said:

Expand  

Idi bre Liske legendo u... 

Slatko se nasmejah. Sto te nema na forumu? 

Posted (edited)

Zanimljiv intervju Covica. Covek ga je pitao sve sto ste zeleli da znate. Ko zeli neka ga pogleda:

Od meni najvaznijih odgovora:

-Martin pokidao ligamente kolena. Minimum pauze dva i po meseca, a cini mi se jos duze.

-Povredio se pri kraju meca sa Zalgirisom.

-Mitrovic je igrao protiv Armanija, ali mu je smetalo jako svetlo.

-Vildoza daleko ispod milion.

-Budzet 10 miliona, mozda nesto preko, ako bude jos pojacanja.

-i u EL i u ABA imamo jos mesta za pojacanja.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
  On 12/17/2022 at 1:06 AM, VISOKOLETAC said:

Zanimljiv intervju Covica. Covek ga je pitao sve sto ste zeleli da znate. Ko zeli neka ga pogleda:

-Martin pokidao ligamente kolena. Minimum pauze dva i po meseca, a cini mi se jos duze.

Expand  

Nikola Ivanovic slomio 3 rebra I oporavak od danas barem jos 1.5 mesec + uvodjenje u takmicarski ritam 

Generalno dogovorio sa Teom da dodje sledece sezone 

Edited by Inbox
Posted
  On 12/17/2022 at 8:09 AM, Del Piero said:

Otkad je ACL pauza 2,3 meseca? Mora da je ipak nesto drugo, ne bas pokidani ligamenti.

Expand  

Pa nisu sigurno prednji ukrsteni.

Mozda su delimicno osteceni bocni ligamenti kolena.

Svakako nam treba centar pre krila po mom misljenju.

• Like 3
Posted
  On 12/17/2022 at 1:06 AM, VISOKOLETAC said:

Beše pre mesec dana rekao da je budžet 7.5 mil?
Do juna će doći do realnih 15 mil.
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...