Abizolirni Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 6 minutes ago, fasper said: Има ли истине да ће гробари да нам дозволе ниво 400 у четвртак? MIslim da po EL pravilima, moraju. jbg. nije im ovo ABA, a ni nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 3, 2022 Author Share Posted December 3, 2022 26 minutes ago, fasper said: Има ли истине да ће гробари да нам дозволе ниво 400 у четвртак? 10 % kapaciteta. . Dva sektora plus tampon zona okolo.Znaci oko 1800 U prevodu sektor 400 iza kosa iznad semafora. Isto i kad mi budemo domacini. 800 karata. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 11 minutes ago, Šarac said: 10 % kapaciteta. . Dva sektora plus tampon zona okolo.Znaci oko 1800 U prevodu sektor 400 iza kosa iznad semafora. Isto i kad mi budemo domacini. 800 karata. Како да се набаве карте?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 10 hours ago, drperce said: Treba sad tim da organizuje posle neke tekme da gledamo argentinu i da svi ostanemo da pravimo drustvo Vildozi Ps. Sto se tice Luke Mitrovica ja sam vec par puta pisao i prosle sezone koliko je ogroman njegov uticaj i van terena i da je pravi glue guy za ekipu i raspolozenje u njoj Imao je Luka i solidan sut za tri nekada... da ga nisu povrede sjebale ti bi u reprezentaciji na 4 i 5 imao Luku i Jokica (pominjao sam onaj mec u FMP hali 😂) bukvalno BBIQ na milion koji nema nijedna reprezentacija ni na nizim pozicijama Nije imao nikada... I povrede nemju veze s time. Koliko sam sklopio kockice do sada, u nekom trenutku neko je u USA krenuo da mu menja mehaniku šuta, pa je ispalo ovo čudo sada, nekada je pogađao nekih dvadesetak posto, pre togao. Nekako gajim potajne nade da bi Duško mogao da učini tu nešto po tom pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) 27 minutes ago, Šarac said: 10 % kapaciteta. . Dva sektora plus tampon zona okolo.Znaci oko 1800 U prevodu sektor 400 iza kosa iznad semafora. Isto i kad mi budemo domacini. 800 karata. sve je to isto, pogotovo kad mi sabiramo 😂 Edited December 3, 2022 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) 18 minutes ago, Laki21 said: Nije imao nikada... I povrede nemju veze s time. Koliko sam sklopio kockice do sada, u nekom trenutku neko je u USA krenuo da mu menja mehaniku šuta, pa je ispalo ovo čudo sada, nekada je pogađao nekih dvadesetak posto, pre togao. Nekako gajim potajne nade da bi Duško mogao da učini tu nešto po tom pitanju. Nije tacno Laki, proveri mu npr statistiku za tri poena iz sezone 2014/15 za ABA ligu, 34 posto, to je za njegovu poziciju respektabilno To je jos uvek Luka koji nije uveseljao publiku svojim sutem, sto bi rekao Andjus. Do 2017. je znao ponekad i da pripali nesto spolja u slabom procentu, sada to pokusava koliko i Kuzmic jer se desilo ovo sto si rekao. A sto se tice popravljanja mehanike, mislim da je to pluskvamperfekat, odavno je formiran igrac, a i samopouzdanje za uzimanje suta mu je nestalo. Edited December 3, 2022 by Kosjan Willavić 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 2 minutes ago, Abizolirni said: sve je to isto, pogotovo kad mi sabiramo 😂 Isto u smislu 10% od kapaciteta. U Pioniru će to biti veliki problem, verovatno će cela D tribina biti zatvorena zbog 700-800 ljudi, verovatno i Parter 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Valjda cemo u Areni igrati neke meceve, receno da nam je na raspolaganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 A kako Grci nemaju obavezu da puste gostujuce navijace u svom derbiju? Ili sam corav sve ove godine? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 10 hours ago, drperce said: Imao je Luka i solidan sut za tri nekada... da ga nisu povrede sjebale ti bi u reprezentaciji na 4 i 5 imao Luku i Jokica (pominjao sam onaj mec u FMP hali 😂) bukvalno BBIQ na milion koji nema nijedna reprezentacija ni na nizim pozicijama 😂 Salim se. Kao juce se sjecam, mislim 2014 . kad sa 2 trice u 4. cetvrtini rusi KKP Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 9 minutes ago, Pero_Cameron said: Valjda cemo u Areni igrati neke meceve, receno da nam je na raspolaganju. odakle nam pare za arenu, mi je ne dobijamo za dzabe. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 18 minutes ago, Abizolirni said: 😂 Salim se. Kao juce se sjecam, mislim 2014 . kad sa 2 trice u 4. cetvrtini rusi KKP 4/4 i 30 poena u Istanbulu protiv Galate u onoj nesretnoj utakmici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 10 minutes ago, Pero_Cameron said: 4/4 i 30 poena u Istanbulu protiv Galate u onoj nesretnoj utakmici. Bese i Erceg tad imao kanonadu ako se secam dobro? Taj covek je nestao sa lica zemlje,nisam cuo nista o njemu vec X godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Istu sezonu, mislim da je Jovic postavio sa 17 asistencija a narednu utakmicu neko iz takodje Reala ga skinuo sa 18Nije ga skinuo...:) Jović je rekord od 19 apg postavio u našem dresu protiv Bajerna u Minhenu 2015.Fakundo je to izjednačio tek 2020. protiv Albe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Bese i Erceg tad imao kanonadu ako se secam dobro? Taj covek je nestao sa lica zemlje,nisam cuo nista o njemu vec X godina Da. Galatasaraj igrao sa skracenom rotacijom ako se dobro secam, Erceg pogodio boga oca ukljucujuci i pogodak za produzetke. Kasnije se posle Ep 2015 fakticki penzionisao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 3 minutes ago, Horium said: Da. Galatasaraj igrao sa skracenom rotacijom ako se dobro secam, Erceg pogodio boga oca ukljucujuci i pogodak za produzetke. Kasnije se posle Ep 2015 fakticki penzionisao. Jeste,a Vili je tad zabelezio 17 asistencija. Epska utakmica,zaista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 17 minutes ago, Kosjan Willavić said: Taj covek je nestao sa lica zemlje,nisam cuo nista o njemu vec X godina Otiso taj davno medju pecarose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
durantula35 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 1 hour ago, Šarac said: 10 % kapaciteta. . Dva sektora plus tampon zona okolo.Znaci oko 1800 U prevodu sektor 400 iza kosa iznad semafora. Isto i kad mi budemo domacini. 800 karata. neki info oko nasih karata?😃😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 32 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bese i Erceg tad imao kanonadu ako se secam dobro? Taj covek je nestao sa lica zemlje,nisam cuo nista o njemu vec X godina Dao nam trojku sa centra za OT. To mu je bila najbolja sezona u zivotu. Odigrao posle toga solidno Eurobasket i nestao. Najcudnija odluka koju pamtim. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 26 minutes ago, Pero_Cameron said: Dao nam trojku sa centra za OT. To mu je bila najbolja sezona u zivotu. Odigrao posle toga solidno Eurobasket i nestao. Najcudnija odluka koju pamtim. Pritom je u tom trenutku imao fazon 30 godina. Cudi me da nije jos par godina iz cisto pragmaticno-monetarnih razloga nastavio da igra, makar one neobavezne lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 @Šarac kad si vec u kancelariji. Kakva je ovo zabrana od EL za dovodjenje igraca. Poprilicno sturo saopstenje od kk kao proceduralna greska. Nekako mi je proslo ispod radara a sumnjam da bas da je neki nebitni faks stigao prekasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 1 hour ago, Pero_Cameron said: Dao nam trojku sa centra za OT. To mu je bila najbolja sezona u zivotu. Odigrao posle toga solidno Eurobasket i nestao. Najcudnija odluka koju pamtim. ako se dobro secam to leto ga trazio Makabi, nije hteo da igra ispod milion, ovi nisu hteli daju toliko i penzija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 7 hours ago, Kosjan Willavić said: Nije tacno Laki, proveri mu npr statistiku za tri poena iz sezone 2014/15 za ABA ligu, 34 posto, to je za njegovu poziciju respektabilno To je jos uvek Luka koji nije uveseljao publiku svojim sutem, sto bi rekao Andjus. Do 2017. je znao ponekad i da pripali nesto spolja u slabom procentu, sada to pokusava koliko i Kuzmic jer se desilo ovo sto si rekao. A sto se tice popravljanja mehanike, mislim da je to pluskvamperfekat, odavno je formiran igrac, a i samopouzdanje za uzimanje suta mu je nestalo. U EL jedina sezona kad je značajnije uzimao šut za 3 je 14/15. 11 od 63 ili 17%. Nikada Luka nije imao šut za 3. Za ovo što sada igra, a igra najbolju košarku karijere, šut za 3 mu ne treba. Solidno je navela bacanja. Neka nastavi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Ovde je to izgledalo lepo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 nemojte vise o lukinom sutu, ko boga vas molim to je davno proslo vreme i prezvakali smo ga ovde jedno 100 puta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts