Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako su igraci odlucili da smene trenera, to znaci da ne zele da ih trenira opusteni meda koji je dobar i nasmejan prema njima bez obzira sta pokazu nego neki tiranin koji ce da to zategne i sve uvede u disciplinu.

U tom slucaju je to plus za igrace. Znaci da zele da se takmice, a ne da otaljaju sezonu kao sto je to slucaj u mnogim klubovima. I naravno da je Covic stao iza njih, koliko god on bio sujetan i pokvaren lik, ipak bar nesto zna o kosarci, toliko da zna da prepozna kad trener vise ne drzi uzde nego kola idu po inerciji sa tendencijom da odu u provaliju.

To je susta suprotnost od Bokana koji je smenio trenera kad nije trebalo (i doveo sarlatana kojeg mu je poslao Misko), a i prosle i ove sezone drzi mediokritete od trenera kod kojih se sistem raspada. Jednostavno, covek nema pojma o kosarci i tu nema pomoci. Mislim, dovesti jednog Repesu u onoj sezoni ... no, to i nije tema.

U sustini, nadam se da je istina da mozemo da licenciramo jos samo jednog igraca jer je to ono sto nam i treba - trojica napolje, jedan unutra, to je taj maksimum od 13 profi skupih opcija, a ne 15 ili 16.

• Like 1
Posted

Zašto bi neko žalio sudbinu coacha Vlade? Ovo se znalo i pre nego što je postavljen za prvog trenera. Nije još dovoljno ispekao zanat. Ne može u EL timu, u ovako naelektrisanoj atmosferi, da se uči poslu. Namerno je žrtvovan, ali se svesno prihvatio posla, kome nije dorastao. Sve najbolje u daljoj karijeri. 

Posted
  On 11/13/2022 at 2:25 PM, Шеф стручног штаба said:
Ко је хтео, могао је да примети још против Бајерна да Симона буквално "раздвајају" од Владе док му сав бесан и црвен нешто "саветује" на уво...
Da, to jeste bila neprijatna scena i ponovila se par puta. Teško da je gušter Simke samoinicijativno tako agresivno konfrontirao svoje mišljenje sa trenerom u veoma bitnoj tekmi. Meni je delovalo kao da ga podseća na instrukcije iz centrale o koje se ovaj oglušio. Čoki može mačku o rep i veliko iskustvo u košarci i top menadžerski aset jer u EL takva sapunica se iznova prikazuje samo u našem bioskopu. Sujetni i sebični licemer odavno zreo za pecanje...

• Like 4
Posted
  On 11/13/2022 at 2:38 PM, NikadProtivKaline said:

jel zna neko tacno koliko jos igraca mozemo da prijavimo?

tj. da li se racunaju 3 juniora ili ne?

@bekrinjo mozda?

Expand  

I mene to zanima. Na sajtu kkcz sa sve Adamsom, Topicem i Vildozom stoji 17 igraca. Nema tih juniora sto kazete da su registrovani. Struka sa foruma je zatajila, nema ko da nam protumaci pravila 😂

Posted

Ono što je dobro jeste što bi dolaskom Duška mogao opet da se aktivira prelazni rok. 

Ovo igranje utakmica svako malo je postalo dosadno. 

• Like 8
  • Love 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 16
Posted

Zašto smo morali potraćiti 4-5 mjeseci, zaista pojma nemam. Možda će Čović bolje odluke donositi nakon 70 godina u košarci. 

Da li će novi trener imati više uspjeha? Vjerovatno. 

Da li možemo očekivati velike domete?

Ne vjerujem, previše mi je nakaradan ovaj tim za tako nešto.

Najbolja vijest?

Doselekcija može da počne. 

• Like 3
Posted
  On 11/13/2022 at 2:00 PM, NikadProtivKaline said:

banda od ekipe je dobila 11 tekmi te sezone

sta mislis koliko bi coach vlada skupio do kraja ove?

i da se razumemo, ja nikako nisam fan nelimpija, niti mislim da smo te godine igrali dobru kosarku

igrali smo prangijato, koji kad krene sut moze eto da dobije i jedan real u madridu

koga moze vladina kosarka da dobije?

hocu da kazem - lose je i jedno i drugo, samo je ovo vladino gore

Expand  

Ako se dobro secam evroliga je tada brojala 16 klubova, tacnije bilo je 30 utakmica u sezoni.

Dovla Yo od 34 koje je trebalo da vodi tesko da bi dobacio i blizu, sva sreca pa necemo nikad saznati.

Ako su ga izbusili igraci + jedan bivsi igrac i treba da ide, to samo implicira da nije uspeo da izgradi nikakav autoritet.

• Like 1
Posted (edited)
  On 11/13/2022 at 3:00 PM, Nemam_ti_kad said:

Dovodi Dusko centra 😎

Expand  

A da nije Z od Zoran Nikolic?😄

On 11/13/2022 at 3:05 PM, goldberg said:

Pored petorice postojecih?

Expand  

A vidi,ubrajati Raduljicu je bespotrebno,on bi i kod Vlade zavrsio svoje i jeste na kraju eliminisan.Onda,Petrusev je mozda vec zatrazio ispisnicu to ti je vec 4.A Martina stvarno ne znam da li bi Dusko hteo.Ne mogu da tvrdim sta voli ali u modernoj i brzoj igri Baskonije on je igrao sa Falom od +-220cm i Dzekirijem.

Igrao je sa visokim petorkama,mozda Petrusev opet bude na 4 ko zna.

Edited by UDresuKvinsiMilera
Posted
  On 11/13/2022 at 3:00 PM, Nemam_ti_kad said:
Dovodi Dusko centra [emoji41]
Trebaće Dušku najmanje par tekmi i desetak treninga da vidi ko će mu preteći a gde mu gori...posebno ako nam je preostalo samo jedno pojačanje.
Zato bi i neki Ćaćapetru 3-4 hibrid bio poželjna zakrpa. Ozbiljna kinta nam je zarobljena u ugovorima Džonija, Holanda i jednosezonskog Petruševa.
  • Like 3
Posted
  On 11/13/2022 at 11:58 AM, Devil In My Pants said:

To je bila druga tema. Za ovu mora 100 srca na ovaj post. Dvadeset bi nakupili za dva minuta 🙂

Nije ovo tema navijaca KKCZ vec o KKCZ. Na nasoj PAO temi pisu svi i mi nemamo problem sa tim.

Expand  

Koji ste to tačno vi 🤔... Juče se to odnosilo na navijače Zvezde, a danas na navijače Pao-a... Još ne možeš da se odlučiš, pa si malo ovi, malo oni 🤔... 

Posted
  On 11/13/2022 at 1:34 PM, NikadProtivKaline said:

apsolutno nije

alimpije je, koliko se secam, dobio i real u madridu npr

Expand  

dobro se secaš. naše trojkaško veče , mislim da smo ih jedno 15tak ubacili sa Antićevom na kraju  koja je bila zadnji ekser 

Posted
  On 11/13/2022 at 3:38 PM, Devil In My Pants said:

Pokret otpora u kkcz, trenutno infiltriran u zelene zeceve!!

Expand  

Ja sam uvek u Deju, infiltrirao bi se u Kkp ako Dejo to odluci. 

On 11/13/2022 at 2:38 PM, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said:

Zašto bi neko žalio sudbinu coacha Vlade? Ovo se znalo i pre nego što je postavljen za prvog trenera. Nije još dovoljno ispekao zanat. Ne može u EL timu, u ovako naelektrisanoj atmosferi, da se uči poslu. Namerno je žrtvovan, ali se svesno prihvatio posla, kome nije dorastao. Sve najbolje u daljoj karijeri. 

Expand  

Isto misljenje imamo, ovde ljudi napadaju Batu Gasica i Zoranu kad lozi blato a opravdavaju Vladu. Kakva razlika?

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
  On 11/13/2022 at 3:21 PM, UDresuKvinsiMilera said:

A da nije Z od Zoran Nikolic?😄

A vidi,ubrajati Raduljicu je bespotrebno,on bi i kod Vlade zavrsio svoje i jeste na kraju eliminisan.Onda,Petrusev je mozda vec zatrazio ispisnicu to ti je vec 4.A Martina stvarno ne znam da li bi Dusko hteo.Ne mogu da tvrdim sta voli ali u modernoj i brzoj igri Baskonije on je igrao sa Falom od +-220cm i Dzekirijem.

Igrao je sa visokim petorkama,mozda Petrusev opet bude na 4 ko zna.

Expand  

Raduljica je vrlo interesantan igrac i trenutno moze sa jednakim uspehom da igra na pozicijama od 1 do 5.

Edited by duboko
.
Posted
  On 11/13/2022 at 1:58 PM, Markoss said:

Suska se po Strahinjica Bana da je svlacionica namestila Vladu, a da je Covic stao iza njih. Konkretnije: domaca osovina, malo ovi batleri sto igraju , malo ovi sto celavi glume pomocne trenere. 

Sve u svemu, Dusko od sutra i zvanicno. 

P.S. @Dropkick Murphys sprdao se ti ili ne za ono jutros - nisi pogresio. 😄

Expand  

Ako sam dobro shvatio, namestili su ortaka da bi doveli tiranina?

Pa sad, možda vole BDSM🤗

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...