Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

4 minutes ago, uini said:

 

neće ali će imati manje muke na perimetru, što mu dozvoljava da koristi famozni IQ

Svi ocekujemo puno od Kampaca, i poboljsaće gotovo sve aspekte naše igre, ali defanzivu Mitrovića, Petruševa kad je na 5 (i da ne kažem - Raduljice) protiv skočnih atletski moćnih centara neće.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Sa Kampacom spolja imamo dovoljno bekova i plejmejkera

Faku, Pefi, Džoni

Vildoza

Nedović

Na tri nije sjajno , ali može da se šljaka sa tim

Dobrić , Lazić, Lazarević

Na 4 smo ofanzivno jaki i solidni defanzivno 

Petrušev, Bentil 

Problem ostaje na 5

Luka i valjalo bi kad bi došao dobar defanzivno orijentisan centar neki Dunston like tip.

Druga varijanta je defanzivno orijentisana 4 koja ume da bocne trojku, a Petrušev da ide na 5.

To bi bila ekipa koja može da upadne u top osam i tamo da se pošiba sa svima.

 

P.S. Nemojte da ludujete sa Gogom, to je neverovatniji ishod od ovog dolaska Kampaca.

Edited by Milos 3.14
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, VISOKOLETAC said:

A ko kaze da nam je on prva opcija? Uvek mi je zanimljivo kako jedan forumas napise: ,, E, bilo bi dobro da dovedemo Holinsa", par sledecih se slozi, a onda neko napise Holins je opcija i to je to. Svi onda preuzmu da je to to i da je on sledece pojacanje. Taj isti Holins koji je teran prosle 2/3 sezone.

Ja sam siguran da nas on nece pojacati, jer bi pojacanje bilo da dovedemo drugacijeg igraca od onih koje imamo.


Kakvo pojacanje na tri bi bilo pojacanje a da nije Holins? Mislim na karakteristike? 

Holins je prosle sezone kad se lomilo bio glavna defanzivna poluga, Lazic i pored toga sto ga je Radonjic doslovno vratio u zivot nije (niti ce) vise ikad biti nivo onoga sto Holins jos uvek moze da pruzi.

Bitno je da Dobric koliko toliko pocne da isporucuje ono sto najbolje radi i time pravimo (ako Holins kojim slucajem potpise) i vise nego pristojan kapacitet na obe strane parketa.

Svakako, pojacanje na pet je prioritet u ovom trenutku. 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Darko Pancev said:

Mislim da smo mi generalno izgubili kompas ,kako u klubu tako i navijacki !

Covic kaze problem ce biti solventnost i posle toga potrosi 1,8 mil na igraca ? 

Moras nema druge 🙂

Objasni.

 

Link to comment
Share on other sites

To što imamo napadačke probleme je pre svega posledica toga što smo do sada imali ukupno 2 ball handlera opasna po koš, a pritom je vrlo često samo jedan od njih dvojice na parketu, pa kada njega odvoje od lopte deny odbranom ili ga nateraju da se oslobodi iste agresivnim iskakanjem na piku, prinuđeni smo da gledamo Iso Kobra momente i slične užasne improvizacije. Zbog toga se i insistira na tome da se Bentilu spušta lopta na levi blok, plus one akcije u kojima Holand i Dobrić istrčavaju iz izlaznih kretnji, što em je užasno sporo i neefikasno, em su protivnici to već uveliko iskautirali. Dolaskom Kampaca mi dobijamo ultra kreativnog pleja koji pritom predstavlja i određenu opasnost po koš, tako da će se minuti koje igramo sa jednim ball handlerom u petorci svesti na minimum, a samim tim će i Bentil, Dobrić i Holand (ako ostane) imati adekvatnije uloge i dobijati više spot up šuteva - u čemu i jesu najbolji.

 

Zbog toga je centar u ovom trenutku mnogo potrebniji od nekog krila "sa poenima u rukama", jer bez Martina mi nemamo pokretljivog p&r defanzivca koji može da iskače, preuzima i štiti obruč, a videli smo i u derbiju da je jedino on uspevao da parira Lesoru snagom i fizikalnošću. Kuzmić i posebno Raduljica očigledno uopšte nisu upotrebljivi, Petrušev se definitivno pronašao na četvorci i u poslednje vreme igra bolje od Bentila, a Mitrović je jednostavno premekan i vrlo često inferioran u duelu sa EL zverkama, tako da on nije za više od 15-20 minuta u zavisnosti od mečapa.

 

  • Like 36
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Vidim pominje se Ismael Kamagate, bas top drvo za obradu, 211, raspon ruku 221, fenomenalne predispozicije, pokretnost, fluidnost, kordinacija. 

Nadzire se i po neki šut sa polu distane, oko koša završava sve što mu dođe pod ruku u brutalnim procentima. Nema neku leđnu tehniku, mada može da ugura sitnije igrače, ali je dosta sirov. 

U odbrani je odličan, jer štiti odlično obruč, preuzima sve ogromne ruke, deli banane. Sad ume da se pogubi u odbrani i fali mu malo iq, ali nista strasno, bas ima potencijal da bude čudo u EL, dosta je mlad 21 godina

U EC 10pts 9rib i 2bloc

Uz brutalnih 85 % iz igre. Ima mana i uvodili bi ga u problem sa faulovima, malo da se navikne na čvrstinu igre EL. Ali baš low risk high reward

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...