Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Bentil je dobar igrac, zahvalan, nije da bude prva violina, ali igra dosta bolje od onog sto ga ja pamtim iz Pao-a i Armanija, ovo je onako na golo oko, bez gledanja u statse. Povukao je kod Vlade koliko je mogao dok Luka nije bio tu, a Neda povredjen, tako da hvala mu na tome, al sad je i on verovatno svestan ko kosi, a ko vodu nosi, i odradjuje i ovu ulogu sjajno. Mada nam je i dalje on treca napadacka opcija. 

 

Generalno smo dobru ekipu sastavili, s tim da bi meni Lazarevic jeo sve Holandove minute. Ipak, sa stvarno jednim igracem kao sto je Faku postajemo ekipa kojoj je realno mesto u TOP 8, te da bi sve ispod toga bio bas fail. 

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, bosMan_jr said:

Bentil i jeste igrac za 18-22 minuta u kojima ce ponuditi spot up trojke, solidnu odbranu i mozda neki skok u napadu.

Ludilo je njega forsirati kao prvu/drugu opciju u napadu.

 

deluje da mu je dusko zabranio da prangija trojke, barem u poredjenju sa divljinom sa pocetka sezone

11 hours ago, Pero said:

To je moj izbor i moje misljene da je Rivero bolji igrac od Lessorta. A za Dubljevica necu ni trositi reci.

 

baš je rivero pokazao kako se igra protiv lesora, kada se želi anulirati njegova velika fizička i atletska prednost i iskoristiti nešto slabija inteligencija.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

On 12/13/2022 at 11:08 PM, Ćira said:

Sa ovim kalkulacijama, upisivanjem pobeda i sl. podsecate na komšije a znamo kako su se njima takav pristup i nerealna očekivanja obili o glavu. 
Samo opušteno uživajmo u kosarci koju naši igraju pa videćemo dokle će nas to odvesti. 

 

nisu se njima nerealna ocekivanja obila o glavu vec to sto numeju da igraju odbranu, sto su mekani, sto im je kapiten i glavni igrac panter, i sto nemaju pravog pas first pleja, itd...

ko da uziva?

pa 90% foruma se na 1-6 se oprastalo od sezone, pljuckalo igrace i tim, covic donji sjebo ga limar, lazarevic nije kosarkas, lazic rukometas, skarabudzevina od rostera, itd... samo je pao kiks zeza i sl...

posle svake tekme se sprdao lazic, iznosile se 0 i sl, a recimo posle makabija tisina i niko ne primecuje da nam je izvrsnom odbranom doneo pobedu. jel pohvalio neko kako je cuvao pantera u oba derbija?

kao sto niko ne primecuje da je ovo isti roster za koji se govorilo da ga je covic napravio i da je totalni promasaj.

 

ovde se pise kao da dusko nije znao kakav roster preuzima, a ja bi rekao da mu se vrlo svideo i da je i to razlog zasto nas je preuzeo.

ukratko, tetka vesna je dr kosarke. forumasi imaju jos puno da uce.

 

sto se tice kalkulacija ja sam na 1-6 kad su svi pljuvali i oprastali se od sezone najvljivao da bi ovo moglo da se desi, da imamo odlican raspored i da nam je alba mnogo bittna. takodje i da ako dobijemo el derbi mozemo i do ovoliko vezanih pobeda. i da je samo pao kiks, sto se ismejavalo. ne vidim nista sporno u tome da se komentarise raspored, a ono sto nam sledi u narednih 10 kola su jako teski protivnici. sve f4/f8 ekipe. oly, barca, real, monaco. pa tri vezana gostovanja, pa kaunas, pa valencia. i derbi koji moramo dobiti, to nam ispada jos najlaksi mec za dobiti. 6 meceva u gostima, kuci 3 f4 ekipe. moramo uzeti bar 2 pobede u gostima i sobiti nekoga od real/barca/monaco. 4 pobede neki minimum, a nece biti uopste lako doci do njih.

 

o cemu da pricamo? da pljujemo dobrica, lazarevica, lazica, covu, dozeta, martina, markovica, staklenog, simona, peru, ziku i miku?

 

sad su svi u hajpu, a do pre mesec dana opsta pljuvacina, konstantno mracenje i apokalipsa koja se predvidja svake sezone. 

 

meni je ovo sve potpuno ocekivano, imali smo i dosta srece u nekim mecevima, ali nismo imali protiv pao-a i 1-2 pobede gore dole smo od ocekivanog.

samo pao je kiks, tekea vesna je dr kosarke i sto bi onaj lopov rekao to vam je tako.

idemo tekmu po tekmu do bar 50% pobeda. 

hard difens - tranzisn ofens + vjera i strpljenje.

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Vise je bilo za trenera..od sest pobeda, u cetiri meca su timovi bili bas oslabljeni. Jovanovic je bio problem NO1..sad se vidi sta znaci trener, malo je ima srece i raspored...ali Jovanovic nije materijal...

 

Dusko je dobar covek pre svega, dobar i iskusan trener....zna da hendluje sa igracima. Zabod je sigurno Vildoza..sa njim smo za 50% tim....bez njega bi mozda imali 3 pobede.

Edited by Devil In My Pants
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Sector said:

 

I ova radonjina serija je bila brutalna. Sjećam se sve i jedne utakmice kao juče da su bile. 

Radonjina serija iz ovog ugla deluje nestvarno. Ne samo zbog 7 pobeda u nizu, nego je 5 bilo protiv ekipa koje su igrale top8, a 3 ekipe od tih 5 su bile na prva 4 mesta.

Edited by Del Piero
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Del Piero said:

Radonjina serija iz ovog ugla deluje nestvarno. Ne samo zbog 7 pobeda u nizu, nego su 5 bile protiv ekipa koje su igrale top8, a 3 ekipe od tih 5 su bile na prva 4 mesta.

I ne zaboravi da su 3 na strani. 

 

Bas brutalna serija, Dusko moze da bude bolji samo ako to prebaci na 8 u nizu 😄 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...