Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

1 minute ago, propolis said:

 

Nada umire poslednja 💪💪💪

 

Ako se vodi pravom sportskom pricom i drugarstvom onda ce u KKCZ, ako zeli vise para ali da mu zato vade dusu po 38 minuta na svakoj utakmici, onda ce u KKP. Nije tezak izbor.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, propolis said:

 

Sve to stoji, ali Holand teško da može ikada da bude u ulozi startera. Prošle godine u Bursi je ulazio sa klupe i ta uloga mu prilično dobro stoji. 

 

Problem sa faulovima je kad igrač udje na 4 minuta do kraja prve četvrtine i napravi dva faula u roku od dva minuta. Kreće druga četvrtina i posle minut ipo pravi treću ličnu grešku i to u napadu. 

Ovo je klasičan primer ulaska igrača u problem sa ličnim greškama i naravno ispadanju iz igre. 

 

Znam da je Holand startovao i ranije,ali nas to nije koštalo  kao sad.

 

 

Edit,slovo

Teško i da je Dobrić za stratera u EL, a zna se koliko cenim ovog momka. Od 11 mečeva u EL, koliko su obojica bila u rosteru, Holland je startovao na 5, a Ogi na 6. Verujem da bi taj odnos bio više u korist Dobrića da nije bilo one njegove povrede sa početka sezone. Ali, to ne menja činjenicu da ni jedan ni drugi pojedinačno, a verovatno ni zajedno, nisu kvalitet koji nama treba da bi napali Top8. Što ulazi u problem selekcije tima o kome više ne pričamo od kako je krenuo niz pobeda, a on nije nestao. Tu je i dalje i aktivira se svaki put kada nam se neki od bitnijih igrača povredi.

 

I inače to oko stratera se previše potencira. Duško je nekoliko puta pričao o tome indirektno kroz objašnjavanje minutaže igrača i šta je njemu kao treneru prioritet - ne ko će stratovati i koliko igrati, već koliki će doprinos dati, bez obzira na minutažu i tajming boravka na parketu. Evo npr. naš kapiten je startovao u 11 od 13 mečeva u EL. Šta to govori? Ili Kuz, koji je startovao na 6 od 7 mečeva tako što počne, odigra par minutau, pa ga posle nema do kraja. Isto kao Holland juče... To je od utakmice do utakmice, svaka je drugačija. Proba se, pa se onda koriguje ako treba.

 

Znam šta je problem sa faulovima. Jel neko (trener) terao Dobrića da pravi brza 2 faula? Da li je to bio deo taktike? Naravno da nije, to su stvari koje se dešavaju sa vremena na vreme (skorije, Nedović protiv Virtusa) i jedini način na koji trener može da reaguje, a tako je Duško i reagovao, je da nađe pravu zamenu koja će iskoristiti te minute. Dobrić jeste imao 3 faula, ali nije imao 5. Da je trebalo on bi se vratio, kao što se vraćao Lazić sa 4. U tom smsilu sam pričao da ne vidim kako su nam Dobrićevi faulovi skratili rotaciju.

 

Ne znam kako nas je to mnogo koštalo sad, kad smo meč dobili. Ako misliš na potrošnju, ona bi svakako bila velika protiv tima kao što je Žalgiris. Nekoliko minuta više za Dobrića ne bi otklonilo taj problem.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, medobrundo said:

Jel imamo para za Kampca?

Imamo!

Koliko?

2 miliona!

Šta ćemo ako ne dođe?

Dovescemo alternativu!

Za koliko?

Za 500k!

A šta ćemo sa preostalih 1.5M?

Kojih 1.5M!?

 

Pa bukvalno ovako i izgleda finansiranje iz javnih fondova, tj budžeta.

 

Ne možeš da uštediš, dobiješ tačbo koliko potrošiš.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...