Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

https://velikeprice.com/sport/zvezdin-trapavi-tango-u-vojnickim-cizmama-duska-ivanovica/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1680343207

 

Tekst pogadja u srž. Posle ovog teksta nema potrebe više polemisati ni o čemu. Sav fokus sad na teren i utakmice pred nama. Ja bih sa ovim tekstom samo stavio tačku na EL ove sezone i okrenuo se narednim izazovima bez gledanja za nama ali poneti sva iskustva kako više, ne sme da se radi. 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, John Terry said:

15-17 je skor kojim mozemo da kazemo da se nismo obrukali. Moglo je bolje ali ne mnogo, ako dobijemo zadnje dve, to ce biti puna kapa u datoj situaciji.

 

Nisam gledao utakmicu, ali imam utisak da su igraci znali da su ispali i da su pod tim utiskom odigrali kako znaju drugo poluvreme. Po komentatorima SK u zadnja dva minuta koliko sam stigao da odgledam, Asvel je blamantna ekipa.

 

Nece biti puna kapa, samo dokaz koliki je neuspeh sa ovako dobrim i skupim sastavom izgubiti sve sanse 8 kola pre kraja zbog poraza od 3 ekipe sa dna tabele.

 

17 hours ago, John Terry said:

Anyway, napisao bih "pamet u glavu sledece sezone" ali cemu kad znam da pameti nema.

 

Hocu da ostane Kampaco, hocu da ostane Petrusev. Hocu da Faku, Nadovic, Petrusev budu igraci oko kojih se gradi ekipa. Hocu ozbiljnog igraca na poziciji 3. Hocu konacno izbalansiran roster. Necu da gledam Raduljicu, ne moram da gledam ni Markovica (kome respekt za formu u zadnje vreme), ne moram ni Ivanovica Nikolu. Duska zelim...dobro ne bas da gledam ali neka ga odzumiranog pored klupe.

 

E pa ja necu, hocu da svi oni odu i da prestane da se trose pare kao da smo u Dubaiju i da klub finansira seik.

 

Pa onda lepo da se vidi neki limit u budzetu, da se kopaju igraci koji su jeftiniji, a mogu da odigraju bolje od onoga sto se od njih ocekuje. Zapravo, bilo bi najbolje kada bi KKP ili KKCZ igrali EC sledece sezone (kad vec ne mogu oba kluba da se nadju tamo), jer ce onda i oni drugi da imaju manje novca na raspolaganju i situacija ce biti koliko-toliko zdravija za pracenje.

 

17 hours ago, John Terry said:

Uvek nam to malo fali. To malo je 1 milion evra. Nesto sto ili nismo imali ili nismo znali da potrosimo, na kraju je potpuno nevazno sta je od ta dva ako se ne izvuku pouke.

 

Spasili smo sezonu, nije blam, nismo fenjerasi. Hvala vam na tome. Sve ostalo je "sta bi bilo kad bi bilo".

 

Smrc, jadna uboga sirotinja, ima samo 16 profi igraca u sastavu i sigurno bar tri igraca sa platom od sedam cifara (u evrima).

 

Sto se tice Raduljice, meni on smeta jer je simbol bahacenja kluba kojim se porucuje da cak i ako se bace pare na nebitne igrace koji nikada ne igraju, uvek ima i za Campazze, Polonare, a mozda ostane i za prvog centra, sa sve 15 preostalih igraca u paketu.

 

Postoji razlog zasto u KKB ili KKCOL (ili recimo u Zalgirisu, Baskoniji, Albi...) ne mogu da se primete takvi igraci - koji nisu juniori, a ne igraju meceve. Zato sto svi ti pomenuti klubovi imaju limit koliko mogu da potrose, samo za KKCZ to ne vazi - kada je trebalo da dodje Polonara niko nije pricao da se sprema otkaz Bentilu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Markoss said:

Prica se o Bozi, i prica se o tome da ce Covic otici na jednu drugu lukrativnu funkciju, kao sto se govorka da ce svakako oba BG kluba i dogodine da igraju EL, bez obzira na ishod tog finala ABA lige, ali je sve to na dugom stapu i izuzetno je upitno. Covic svakako nije hteo ni proslo leto da ode, kad su slicnu stvar pokusali, pa su na kraju odjednom odlucili da odrese kesu i za KKCZ, tamo u septembru, al ajde. Nisam sad siguran koliko ce smeti Covic da talasa, ali videcemo sve u junu.

 

E pa, hvala Bogu da je sve na dugom stapu i nadam se da je tamo u EL ostalo zrno razuma pa ce Valencia da igra EL i naredne sezone, uz osvajaca EC.

 

Jer, da sumiram tvit onog mucenika iz Grcke sto se odusevljava sa dva najpopularnija kluba u univerzumu - po njemu ispada da ce Valencia u EC, pa ce onda naredne sezone opet u EL, kada zavrse dvoranu. Mislim, ako vec zele da im daju WC, njihovu budjavu trajnu licencu ili nesto tome slicno, pa dace im na kraju ove sezone, sta ima da ih pustaju da se zlopate jednu sezonu u onom paklu od EC.

 

Naravno, jasno je i zasto i KKP i KKCZ mogu igrati EL, a to je zato sto je Aleksandar Vucic doturio ispod stola bordu EL prilicnu svotu nasih para. Jer, kada je KKP tako poZELJan u EL, pa sto su ih izbegavali svih ovih sezona, kako to da je Zenit sa mrtvom atmosferom imao prednost? Odgovor, zbog novca.

 

KKP i KKCZ su ove sezone licni projekti Aleksandra Vucica, kad njega vise ne bude (nadam se da ce zavrsiti u zatvoru ili mentalnoj bolnici) nestaju i ti projekti i njihovi milioni i vracamo se u period kad su za klubove igrali jedan ili dva pristojna stranca, 4-5 pristojnih domacih igraca i ostatak koji se sastojao od juniora i igraca zadatka (tipa Lazic iz KKB ili Jeremic iz KKC).

 

Naravno, dok god sa jedne strane nelegitimni rezim AV bude pokusavao da se igra Seika iz Dubaija ("imamo novca, mozemo da ga potrosimo za promociju Srbije po Evropi") i dok sa druge strane vecinska javnost u Srbiji bude egzaltirana jer zivi u paralelnom univerzumu u kojem su klubovi za koje navijaju mocni, bitni, presudni, pobednicki (pa su samim tim i gradjani Srbije isto tako mocni, bitni, presudni, pobednicki u toj Evropi) neuspesi projekata ne mogu da budu nesto lose. Kao sto ni ispadanje KKP pre F4 ne moze da bude nesto lose - osim za ljude koji bi prodali sve svoje ideale da malo jasu na pobednickom talasu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...