Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

8 hours ago, Kooineeperk said:

Moralo bi biti u 21h jer nema smisla da dve utakmice zapocinjemo za manje od 24h. Mada, ako je tako, onda FMP zapocinje drugu utakmicu u jos kracem vremenu za odmor jer bi cetvrtak poceli u 21h a petak u 17h. Tako da bih rekao, ukoliko prodjemo Borac, igramo opet prvu tog dana ali u 17h. 

 

Ceo Kup sistem je vrlo cudan, ne secam se da je tako bilo prosle godine. Ukrstanje je cudno, trebalo je one parove koji se ukrstaju u polufinalu da stave da igraju istog dana. I onda da u polufinalu igraju prvi termin (da se ekipama koji su igrali cetvrtfinala u cetvrtak ostavi malo vise vremena za oporavak). I onda finale subota u 21h, dakle da ni jedan tim nema 2 zapocete utakmice u 24h. 

Ne znaju kako da odrze red i mir za tu jednu utakmicu u eventualnom polufinalu(skoro sigurnom). Zamisli kakav bi im pakao bio da moraju jedne ili druge (u ovom slucaju Grobare) da 'nateraju' da napuste halu po zavrsetku utakmice? Dobro,do polufinala verovatno nece biti navijaca iz Beograda,ali opet....

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, medobrundo said:

Izgleda da Petrusev neće moći da bude rising star EL jer je stariji 2 i po meseca nego što pravila dozvoljavaju. Šteta, naročito s obzirom koliko je bedna konkurencija (većina igrača njegovo godište)

Bas bedna konkurencija

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Gojko said:

Prošle godine je Partizan igrao 3 utakmice u tri dana 

spacer.png

Al su barem tada imali sluha da ekipe koje se susrecu u 1/2 igraju isti dan. Ove godine glupost. FMP/Metalac ce vcrs igrati u 21h a sutra vec u 17h protiv Mege. 

 

Zvezda i Partizan mogu da izvuku 3 utakmice u 3 dana zbog rostera odnosno kvaliteta istog.

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Fat Zadd said:

Ako nekom nesto znači,  utakmuca protiv Bayerna je pomerena za sat ipo ranije... sa 20:30 na 19h.

Jbga sad ovaj glavni iz administracije koji treba da prijavi Fakua, mora da ustane sat i po ranije😎

  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...