Čvarkov Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Još jedna prežaljena utakmica, kao ona protiv Valensije. Imaćemo lepu podršku i očekujem pobedu! Pomoćno osoblje mora bolje, a Petrušev da zaebe da razmišlja koje su mu opcije na leto, da ponovo krene da igra odbranu i da izmišlja poene jer uz Nedovića i Vildozu jedini ima poene u rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Od vecerasnje utakmice ocekujem samo da ne udjemo sa -10 u prvoj cetvrtini. Posle toga naravno, nadam se pobedi 🙂 Valjda mozemo jednu utakmicu dobro da otvorimo 🙃 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ja bih više voleo da je dobro zatvorimo. 😉 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) 32 minutes ago, uini said: u kom smislu? dzoni je ovako igrao el i prosle sezone. sigurno mu nije pomogla pauza ali reci ovako nesto je bas degute Ali, Ivanovic je pretrckavao poskakujuci preko pola sve muceci se i onda bezidejno tapkao loptu do isteka napada i prosle i ove sezone. On je bio skrajnut i poceo je na nesto da lici tek dolaskom njegovog prezimenjaka na klupu. I taman kad je postao sure thing u nasem sistemu i da lici na opasnost po protivnika kao kad je igrao u Buducnosti, dosla je ta povreda. Sad se vraca iz iste i trenutno je na nivou sa pocetka mog posta. Ako se vrati, super. Ali, mislim da je Dusko pogresio insistirajuci na njegovim minutama u EL. Mozda mora tako, ali... Edited February 2, 2023 by drakon1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Zadnji put su oni prekinuli crnu seriju od čini mi se 9 poraza baš pobedom u Pioniru. Hajde da sad mi svoju mini krizu prekinemo kod njih. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 2 minutes ago, bodo said: Zadnji put su oni prekinuli crnu seriju od čini mi se 9 poraza baš pobedom u Pioniru. Hajde da sad mi svoju mini krizu prekinemo kod njih. Ja sam za. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 6 minutes ago, drakon1 said: I taman kad je postao sure thing u nasem sistemu i da lici na opasnost po protivnika kao kad je igrao u Buducnosti, dosla je ta povreda. znam ali mali je uzorak. kao što uostalom može da se desi (pu-pu) petruševu da ne odigra više onako kao u što je cepao u skorije vreme, jer ga sad svi ozbiljnije skautiraju (drugi razlog ali opet mali uzorak) danas da odigramo za promenu dobru tekmu, pa ako još i stigne pobeda, sjajno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Veceras ocekujem lagan poraz od 10ak razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ima li negde da se odgleda cela ova utakmica z Virtusom..? Morao sam da propustim... Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, Benito said: Veceras ocekujem lagan poraz od 10ak razlike. Zbog? Mesina je vec dao izjavu da ne mogu stici od top8 Nemaju oni nikakvu motivaciju vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, LakiJeMaloNervozan said: Zbog? Mesina je vec dao izjavu da ne mogu stici od top8 Nemaju oni nikakvu motivaciju vise Ti bas nemas veze sa sportom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, LakiJeMaloNervozan said: Nemaju oni nikakvu motivaciju vise Pa imaju valjda barem motiv da pobede utakmicu EL pred svojim navijačima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 3 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Zbog? Mesina je vec dao izjavu da ne mogu stici od top8 Nemaju oni nikakvu motivaciju vise nije im to ništa zasmetalo da dobiju prošlu 3 minutes ago, Piksi said: Ima li negde da se odgleda cela ova utakmica z Virtusom..? Morao sam da propustim... Hvala. nema potrebe da gledaš, bukvalno nema ničeg prijatnog da se vidi, kažem to kao veliki fan teokratije. ako baš moraš zbog njega, pogledaj prvih 5mins i gasi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Verujem da ce ekipa pokazati karakter veceras. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 10 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Zbog? Mesina je vec dao izjavu da ne mogu stici od top8 Nemaju oni nikakvu motivaciju vise Opet nas troluješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Jel' bješe ono danas rođendan našemu Ra? Edited February 2, 2023 by bodo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 5 minutes ago, uini said: nije im to ništa zasmetalo da dobiju prošlu Shabazza su doveli da potroše višak para, vuče se to po blagajni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 9 minutes ago, uini said: nije im to ništa zasmetalo da dobiju prošlu Baskonija je isto tako u zešćoj krizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Baš nas respektuju bukmejkeri na ove dve utakmice, opet smo tek blagi autsajder (1.8 - 2.15). Pojma nemam zašto, to su kvote koje bih postavio da nam igraju Faku i Martin, ovako su nam šanse realno simbolične. Protiv Virtusa sam se još i nadao nečemu, večeras bi me svaki scenario sem glatkog poraza vrlo iznenadio, ali ajd da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Možda neka vintage partija iz vremena kada smo u Milanu bili kao domaćini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Dobijamo na guzove u infarkt zavrsnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 32 minutes ago, Kankkunen said: Shabazza su doveli da potroše višak para, vuče se to po blagajni Moraju da potroše prošlogodišnji budžet da bi i ove godine dobili bar isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 4 minutes ago, bodo said: Možda neka vintage partija iz vremena kada smo u Milanu bili kao domaćini. Dobili smo ih sa Obradovićem dvajes razlike, nek bude večeras pet pa dosta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Suska se da komsije opet imaju posetu Bat-a, zivo me zanima ako je istina kako ce celni ljudi EL da odreaguju sad kad vise nemaju tolerancije za kasnjenje sa platama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts