Don Dusko Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Što se mene tiče, oprostio sam mu Lorenza. Nikad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Don Dusko said: Nikad. A ako bi i on javno poljubio grb u Pioniru pre utakmice sa KKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Mržnja je veliki teret, šta će vam to. 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Na forumu je prije neki dan većina hladnokrvno otpisala Markovića. Večeras vidimo koliko može biti dobar i koristan za ekipu. Naravno da se ne može stalno očekivati šut kao večeras, ali njegovo iskustvo i pregled igre donose određenu stabilnost u napadu. Zbog visine i dobre anticipacije i dalje može da bude dobar u odbrani i na skoku. Na tom dijelu terena može da odradi dosta nekih "sitnih" stvari. Njemu je idealno da igra 10-15 minuta kad tu bude Kampaco. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, mister-no said: Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio.. Ma jok...nego podrška što su ga napali tamo u Makedoniji što je nosio Zvezdin duks a ima funkciju u savezu...Ako sam dobro pohvatao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 @mister-noGledao nas protiv MZTa u Zvezdinom duksu pa ga neki prozivali..u fazonu "predsjednik saveza a navijas za njih". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 [mention=201]mister-no[/mention]Gledao nas protiv MZTa u Zvezdinom duksu pa ga neki prozivali..u fazonu "predsjednik saveza a navijas za njih".Ok. Ali ko su to oni!?Zvezda u Mkd ima bar tri puta više navijača od Mzt-a..Edit: Poznavao sam Albanca iz Gostivara koji je bukvalno spavao u dresu mister baby Darka Pančeva.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ako dobijemo Žalgiris to su praktično 2 pobede razlike. Što se tiče večerašnje tekme sve je već rečeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Lepo kad vas pustim da pisete kolko vam volja pa se onda ukljucim i sve naknadno natenane s gustom procitam 😘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Mržnja je veliki teret, šta će vam to. Ima Plavsic dosta gafova, sem Lorenca. Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Bratko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Moze li gif situacije kad Vildoza provlaci pas ka centru nekom od igraca Monaka kroz usi? Ali kamera sa terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Bukvalno kad bi roknuli Zalgiris taml i Partizan kod nas to bi bio mnogo veliki posao,tri pobede plusa😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kuzma sad u podcastu rece da je saznao kod koga se lecio Vildoza i kaze ako je tako da zna da je sigurno zalecen Pomenuo i neku situaciju gde je Kampaco trazio od sudije da da tehnicku Dzejmsu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 https://www.instagram.com/reel/CnSN0Eig5do/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Nažalost večeras nisam bio u hali. Ali sam zato imao sreću da vidim na TVu kadar sa Sašom i Mokom. Ta scena ovogodišnjim rezultatima daje zvezdaški sjaj. Čuvajmo naše igračke i trenerske legende, ako nastavimo da ih se odričmo postavlja se pitanje za koga mi uopšte i navijamo. Idemo dalje, utakmica po utakmica, to je jedini način razmišljanja koji ima smisla u ovakvom sistemu takmičenja. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Kuzma sad u podcastu rece da je saznao kod koga se lecio Vildoza i kaze ako je tako da zna da je sigurno zalecen Pomenuo i neku situaciju gde je Kampaco trazio od sudije da da tehnicku Dzejmsu A pre utakmice je James otisao do Campazza, ostao 30tak sekundi, izgrlili se bratski. Mozda pao i poljubac, ali nisam siguran za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ali polaganje Holanda 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Trojka pored terena se bas radovala a cini mi se Kampaco najvise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post srlepajce Posted January 12, 2023 Popular Post Share Posted January 12, 2023 34 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Jaoj zbog posla sam samo rezultat pratio. Sad jedva cekam da legnem i sa merakom vratim 10 strana unazad! Kako volim kad pobedimo!! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 29 minutes ago, mister-no said: Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio.. Slikano na utakmici neki dan. 5 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kad god je Luka tu vidi se neka pozitivna energija,meni je Holand hit ali je top smesan lik😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Meni potez večeri kad slavljenik Lazić skače u napadu, prosto poleće i na čistu želju je otima, negde u poslednjoj četvrtini. Bukvalno potez oslikava celu utakmicu, tolika želje i borbe za svaku loptu. Molio bih nekog da iseče to u GIF, iako je samo skok. Kapiteska partija i koliko god ga stalno omalovažavali i terali iz kluba pojedini, toliko on na kraju vrati sa kamatom. Prelepo je što ima sad i mentorsku ulogu koju Lazarević verujem obilato koristi. Luka iškolovao komplet centarsku liniju Monaka, Petrušev leteo, Lazarević hapsio, Nedović trpao, Dobrić sve kontre istrčao, Vildosa otplesao tango i to sve pod palicom dirigenta Markovića I da ne zaboravim Raduljicu koji je komandovao navijanjem sa klupe i organizovao Laziću žurku. Svako ima svoju ulogu, Duško je to sve vrhunski posložio i ulio im veru da mogu da dobiju svakog. Veliko bravo za gospodina 😎 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts