Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Na forumu je prije neki dan većina hladnokrvno otpisala Markovića. Večeras vidimo koliko može biti dobar i koristan za ekipu. Naravno da se ne može stalno očekivati šut kao večeras, ali njegovo iskustvo i pregled igre donose određenu stabilnost u napadu. Zbog visine i dobre anticipacije i dalje može da bude dobar u odbrani i na skoku. Na tom dijelu terena može da odradi dosta nekih "sitnih" stvari. Njemu je idealno da igra 10-15 minuta kad tu bude Kampaco.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, mister-no said:

Šta je s Perom Antićem, je li bio prisutan pa se skandiralo? Vidim i neki trans bio..

Ma jok...nego podrška što su ga napali tamo u Makedoniji što je nosio Zvezdin duks a ima funkciju u savezu...Ako sam dobro pohvatao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

[mention=201]mister-no[/mention]Gledao nas protiv MZTa u Zvezdinom duksu pa ga neki prozivali..u fazonu "predsjednik saveza a navijas za njih".
Ok. Ali ko su to oni!?
Zvezda u Mkd ima bar tri puta više navijača od Mzt-a..
Edit: Poznavao sam Albanca iz Gostivara koji je bukvalno spavao u dresu mister baby Darka Pančeva..
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nažalost večeras nisam bio u hali. Ali sam zato imao sreću da vidim na TVu kadar sa Sašom i Mokom. Ta scena ovogodišnjim rezultatima daje zvezdaški sjaj.

 

Čuvajmo naše igračke i trenerske legende, ako nastavimo da ih se odričmo postavlja se pitanje za koga mi uopšte i navijamo.

 

Idemo dalje, utakmica po utakmica, to je jedini način razmišljanja koji ima smisla u ovakvom sistemu takmičenja.

  • Like 23
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, srlepajce said:

Kuzma sad u podcastu rece da je saznao kod koga se lecio Vildoza i kaze ako je tako da zna da je sigurno zalecen

 

Pomenuo i neku situaciju gde je Kampaco trazio od sudije da da tehnicku Dzejmsu :classic_biggrin:

 

A pre utakmice je James otisao do Campazza, ostao 30tak sekundi, izgrlili se bratski. Mozda pao i poljubac, ali nisam siguran za to.

Link to comment
Share on other sites

Meni potez večeri kad slavljenik Lazić skače u napadu, prosto poleće i na čistu želju je otima, negde u poslednjoj četvrtini. :heart:

 

Bukvalno potez oslikava celu utakmicu, tolika želje i borbe za svaku loptu. Molio bih nekog da iseče to u GIF, iako je samo skok.

 

Kapiteska partija i koliko god ga stalno omalovažavali i terali iz kluba pojedini, toliko on na kraju vrati sa kamatom. Prelepo je što ima sad i mentorsku ulogu koju Lazarević verujem obilato koristi. 

 

Luka iškolovao komplet centarsku liniju Monaka, Petrušev leteo, Lazarević hapsio, Nedović trpao, Dobrić sve kontre istrčao, Vildosa otplesao tango i to sve pod palicom dirigenta Markovića :whistling:

 

I da ne zaboravim Raduljicu koji je komandovao navijanjem sa klupe i organizovao Laziću žurku. 

 

Svako ima svoju ulogu, Duško je to sve vrhunski posložio i ulio im veru da mogu da dobiju svakog. Veliko bravo za gospodina 😎

  • Like 36
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...