pantelia Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 52 minutes ago, keli165 said: Cini mi se da je na kraju trazio izmenu i pokazivao na koleno ja nisam ni video ovo srecom Quote Nedović je zatražio izmenu, da li je u pitanju neka povreda? ''Mali neki problem, ali nije ništa, biće sve u redu'', uzvratio je Ivanović. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Šta da radimo, dogegaćemo se i do marta i onda 9-0 sa Facuom...Taman da se zagrejemo za plejof 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kaže Čović da ima snimak kamere, dosta zumirano, vidi se kako se Sale Obradović savija, a zatim pljuje grb sa milimetarske udaljenosti. O tome čiju je majicu ispod košulje nosio i da li ju je dobio pre nedelju dana, nećemo sada. 3 42 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 U Kaunasu da pokažemo da nismo "normalni" što kaže Duško.Tj. da hoćemo nešto više, to pokažemo i uzmemo.I time gurnemo još jednu ekipu iza nas.Biće vraški teško zato i kažem da ćemo morati nešto ekstra da pokažemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kakvu bi zver Duško napravio od Dede Ne znam da li je neko to već pisao ,sramota ako nije 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Duško ne da na ekipu kad izgubi 20 razlike, ne hvali ekipu kad dobije 20 razlike😎 20 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Jel je neki predstavnik foruma otiso kao delegat kod Lazica posle meca na rodjus ? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Juan Carlos Garcia na nasim mecevima ove sezone - 3/3. 😎 Veceras je cak i ispravljao na pocetku neke greske svojih kolega. Vidi se da je najiskusniji sudija u EL. Kao Lamonika svojevremeno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ko je dao pare za Kampaca, nek se pod hitno otvori i za produzetak ugovora sa Petrusevim 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 minutes ago, Leonard said: Ko je dao pare za Kampaca, nek se pod hitno otvori i za produzetak ugovora sa Petrusevim Ne da Misko, mora da se uzme jak procenT preko bare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Leonard said: Ko je dao pare za Kampaca, nek se pod hitno otvori i za produzetak ugovora sa Petrusevim Petrusev ako misli u NBA da ide, bolje da sansu ceka kod nas sa ovakvom statistikom nego opet negde da se (neiz)bori za minute. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Guru Posted January 12, 2023 Popular Post Share Posted January 12, 2023 Nogama lateralno, rukama vertikalno, pa ti prebaci/zaobiđi ako možeš I onda da se nagradi u napadu 50 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Just now, Guru said: Ali i Lukina rampa, dalje neces moci 😂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Odlican posao Olimpijakosa i Boltauzera u Bolonji. Virtus polako ispada iz trke. Jos mi svojerucno da izbacimo Zalgiris i Partizan. Onda nam ostaje samo Makabi :))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 10 minutes ago, Guru said: Nogama lateralno, rukama vertikalno, pa ti prebaci/zaobiđi ako možeš I onda da se nagradi u napadu Rekao Saša na konferenciji da Lazarevic najbolje brani četvorke u celoj Evroligi. Lazarevic je na početku bio van 12 kod Ivanovića, ali uradio ono sto Dusko najviše ceni - nije se bunio i vredno je radio. Za nagradu je dobio istu ulogu za krilne igrače kao što Lazić ima za bekove. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Pobjeda protiv Olimpijakosa u gostima i ovo demoliranje Monaka su naše najbolje partije u sezoni. Ovo je bila baš pobjeda u kojoj je praktično svaki naš igrač odigrao skoro savršenu utakmicu. Dovoljno je samo pogledati % šuta iz igre - 2FG:20/27(74%), 3FG:15/32(47%). Protiv Budućnosti u nedelju ćemo imati prilike konačno da vidimo na djelu i pakleni trio. Biće spektakl sigurno u Podgorici, dvorana će biti puna i atmosfera će biti dobra. Zato će pobjeda biti još slađa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kako bi voleo da odvalimo zalgiris,uf 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 11 minutes ago, Guru said: Nogama lateralno, rukama vertikalno, pa ti prebaci/zaobiđi ako možeš I onda da se nagradi u napadu Mislim da je ova akcija za Lazarevica isla iz tajmauta, sto mi je u tom trenutku bilo bas cudno. Kontam da nisu Dobric i Lazarevic pogresno razumeli Duska pa zamenili uloge 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ako postoji , gotovo idealno veče u Pioniru , onda je to bilo večeras .Emocije , vrhunska igra Zvezde , fantastično navijanje .Bravo Zvezdo ❤️❤️❤️ 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Nini3112 said: Kako bi voleo da odvalimo zalgiris,uf Odvalit ih necemo ali cemo se posibati zestoko. Bice to sjajan mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 hour ago, Sector said: Samo kad bi nam govna odblokirala Campazza. Tesko. Opet smo zakomplikovali na tabeli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kreće repriza na SK3. Zamolio bih nekoga da iseče klip sa Plavšićem prilikom najave igrača, kada priča o dočeku Obradovića. Što se mene tiče, oprostio sam mu Lorenza. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gojko Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 On 1/6/2023 at 11:04 PM, Gojko said: Vodili smo celu utakmicu i dobili. Neka bude uvek tako Posle Valensije, sa Monakom ponovo isto. Ide sad Žalgiris. Žao mi je što Polonara nije hteo da ima strpljenja kao Kampaco. Videće koliko se zajebao. Ali ko zna zašto je to dobro. Igraju ovi naši domaći fantastično uz Malu pomoć Naših Prijatelja. Neka tako i ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Kreće repriza na SK3. Zamolio bih nekoga da iseče klip sa Plavšićem prilikom najave igrača, kada priča o dočeku Obradovića. Što se mene tiče, oprostio sam mu Lorenza. Zaplakao je? Bar se meni učinilo, tj. glas mu je zadrhtao. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 17 minutes ago, bosMan_jr said: Odlican posao Olimpijakosa i Boltauzera u Bolonji. Virtus polako ispada iz trke. Jos mi svojerucno da izbacimo Zalgiris i Partizan. Onda nam ostaje samo Makabi :))) Cisto da ne bude da ta skupina bode oci samo nama. Pocela je da iritira sirom Evrope. Edit: mislim na Javora, Boltauzera i kompaniju. Edited January 12, 2023 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts