L' Imperatore Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 7 minutes ago, srlepajce said: Izgleda da je sdcz (citaj Terza fk) dao konacno prilog kkcz Dobar cover story za "odakle pare?" pitanje. U realnosti, teško je poverovati da klub koji je u dugu (najmanje) 60 miljona evra, ima mogučnost da bilokome poklanja 2 milke za pojačanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 7 minutes ago, L' Imperatore said: U realnosti, teško je poverovati da klub koji je u dugu (najmanje) 60 miljona evra, ima mogučnost da bilokome poklanja 2 milke za pojačanje To je vec druga prica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 9 minutes ago, L' Imperatore said: Dobar cover story za "odakle pare?" pitanje. U realnosti, teško je poverovati da klub koji je u dugu (najmanje) 60 miljona evra, ima mogučnost da bilokome poklanja 2 milke za pojačanje U realnosti realnih Zvezdaša, možda. U realnosti svakoga ko prati fudbal i zna koliko je FKCZ prihodovao u zadnjih 5 godina, i koliko i sam plaća obeštećenja, nije nimalo teško. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Hoce li Kampaco moci sutra da igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 (edited) 2 minutes ago, Leonard said: 2 minutes ago, Leonard said: Hoce li Kampaco moci sutra da igra? Znaće se do 18 h max Edited December 21, 2022 by zemljoradnik 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Gilmour Posted December 21, 2022 Popular Post Share Posted December 21, 2022 (edited) 55 minutes ago, Cavani said: Ja sam jedan od njih iz tog talasa, mala sada ima vec sedam godina, kako leti vreme. 🙂 Bilo je jos 5-6 kolega koliko se secam. Da se upisem u dnevnik kao jedan od "junaka" te price. Blesavo vreme bilo, na 3-4 dana se neko javi sa najlepsim vestima. U to ime, ovih dana cekam trecu naslednicu, pa da se nadam i da ce sezona biti bar podjednako uspesna kao ta legendarna! Edited December 21, 2022 by Gilmour 34 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Just now, Gilmour said: Da se upisem u dnevnik. Blesavo vreme bilo, na 3-4 dana se neko javi sa najlepsim vestima. U to ime, ovih dana cekam trecu naslednicu, pa da se nadam i da ce sezona biti bar podjednako uspesna kao ta legendarna! Svaka čast, srećno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 minute ago, Gilmour said: Da se upisem u dnevnik. Blesavo vreme bilo, na 3-4 dana se neko javi sa najlepsim vestima. U to ime, ovih dana cekam trecu naslednicu, pa da se nadam i da ce sezona biti bar podjednako uspesna kao ta legendarna! Popularna šala je bila da je plejof serija 2014/15 zaslužna za tadašnji baby boom 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Srle ne piši ništa dok se ne nađe centar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Gde sam bio, gde sam dangubio u proteklih 9 meseci? 😮 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 3 minutes ago, Tunji Awojobi said: U realnosti realnih Zvezdaša, možda. U realnosti svakoga ko prati fudbal i zna koliko je FKCZ prihodovao u zadnjih 5 godina, i koliko i sam plaća obeštećenja, nije nimalo teško. Uopšte niko ne spori da je u klub ušlo dosta para u tom periodu. Ja sporim da su te pare u klubu ostale, ili bile potrošene/investirane pametno. Znajuči da tim istim klubom upravlja ekipa osvedočenih lopina, koja bi zvezdu sa neba ukrala, a ne par miljona iz fudbalskog kluba. Uz to, pripadaju hvalisavoj sekti koja svečano otvara i septičku jamu kad je naprave. Pa zbog toga mislim da bi svaki drugi dan slušali o smanjivanju duga u FK, da je to urađeno. Znači kada saberemo dva i dva. Ušla velika količina novca u klub. Dug nesmanjen. Koulibaly, Mustafa, Motika za 2.5m... Kad se to sabere, zaključak je da klub posluje neekomično, pa sam zbog toga ja skeptičan da jim okolo leže miljoni za poklanjanje. To je moje mišljenje, a svako neka veruje u šta hoče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 (edited) 2 hours ago, Урош19 said: Luca bi možda i prošlo kod žene Prvenac je Luka Htedoh i kući da uparim Luku i Fakunda P.S. Ne zamerite ako pišem nepovezano danas, pije se skivi od sabajle. Edited December 21, 2022 by Čvarkov 21 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 31 minutes ago, Čvarkov said: Prvenac je Luka Je l’ sa c ili k?! 😂 Cestitam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 41 minutes ago, Kooineeperk said: Gde sam bio, gde sam dangubio u proteklih 9 meseci? 😮 Da se razumemo, nisam ja dangubio prethodnih sezona 😄 Nego se eto pitam, kako i ovaj talas nisam uhvatio 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Gde sam bio, gde sam dangubio u proteklih 9 meseci? 😮 Divanio sa Devilom o prednostima placanja poreza, nosio Misu Vacica na avataru i kampovao na KKP i Tata temi. Ostale spicio virus i temperatura, pa resili da probaju stari narodni lek preznojavanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Kazu da se zaista ozbiljno razmislja o Bobiju... 😏💪⚪🔴 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 izgleda da će vini morati da kupi polugodišnju kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 4 minutes ago, Stefi88 said: Kazu da se zaista ozbiljno razmislja o Bobiju... 😏💪⚪🔴 Neki portal ili si od nekog lično čuo? Da je ovo pre tipa 2 godine bilo u planu bio bi ekstra pojačanje, mislim da je sad bivši košarkaš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 minute ago, Bobby Shurda said: izgleda da će vini morati da kupi polugodišnju kartu Hoce li biti polusezonskih? Nezavisno od Bobija, to je patka nadam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 minute ago, Bobby Shurda said: izgleda da će vini morati da kupi polugodišnju kartu kad melo dolazi ili ntilikina na poziciji hollinsa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Moze Bobi, vec imamo kampaca i bradulju kepeca i bradatu zenu, tacno samo dzin fali. Salu na stranu, stvarno se opet raspiruje ta prica, a i verujem da je Nebojsa zapeo k'o konj dovede. Tacno ga zamisljam ubedjenog u genijalnost tog poteza, iako bi od Darka Balabana bilo vece koristi nego od Bobana u 2023. godini. Jedino mi nije jasno kako Dusko ne sasece u korenu to fantaziranje. 9 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 5 minutes ago, fradler said: Jedino mi nije jasno kako Dusko ne sasece u korenu to fantaziranje. ma katuje to duško. trenutno sa facuom živi vic crnogorca u bgdu: nisam imao prim(j)edbi. možda tj verovatno taj vic o crnogorcu nema veze sa bgdom ali razumete me Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 25 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 DIRECTV rula komunikaciono 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Kazu da se zaista ozbiljno razmislja o Bobiju... [emoji57][emoji123][emoji836][emoji837]Šta je tu ozbiljno...?U obrazloženju uprave pisaće:,, ...zbog verovatnoće da ove sezone odigramo tri derbija sa Real Madridom, KKCZ je rešio da u tu seriju udje adekvatno opremljen". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts