Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Wingwalker said:

Odakle je u startu info za Duška?
Kad se samo setim kako smo se izdobivali na Šabaza...uhhh.
Nie ni nama ciganima lako...

Koliko sam ja upucen jedina informacija u vezi Duska je dosla sa twitera od onog Nolana koji je letos najavljivao neka pojacana tipa Adams i Petrusev ali je isto tako izlupao za Teodosica, Sabaza i Singltona. 

Posted
2 minutes ago, Milos 3.14 said:

Možda bude slobodan neko od dvojca Mesina/Skariolo, ekipe im igraju ko ona stvar

Mesina ne zna da iskoristi Brendona Dejvisa ali zato ce od Radulje napraviti novog Divca

• Ha-ha 5
Posted
7 minutes ago, uncletima said:

Samo, cupavog da krunisemo, i to je... to? A, sin, a batler... Ostali kurci i palci... What... Laki, i mean really... Get up!

ma da..

Posted
30 minutes ago, uncletima said:

Samo, cupavog da krunisemo, i to je... to? A, sin, a batler... Ostali kurci i palci... What... Laki, i mean really... Get up!

Kad god Tima nešto napiše, proverim jesam li popio lek za prostatu ili nešto jače.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Micko81 said:

Evo na twitteru novo ime.Sinoć Duško sad Đan Marko....

Italijan sarlatana a da nije Trinkijeri?Neka hvala.

Stranac mediokritet nam ne radi posao i takvog skoro nikada ne trebamo da dovedemo.

A i ne znam da li ispunjava zahteve kss-a,osvajao je uglavnom kao asistent.

Posted
3 hours ago, Perkos2 said:

Vlada Đurović je uvek spreman da pomogne a ekipa je selektirana taman po njegovom ukusu

Ovo uopšte ne bi moralo da bude loše. Da uradimo išta ove sezone ne možemo ni Fila Džeksona kada bi doveli, a ovako bi bar moglo da se uživa.

Posted
7 hours ago, VoodooDerina said:

Ovo uopšte ne bi moralo da bude loše. Da uradimo išta ove sezone ne možemo ni Fila Džeksona kada bi doveli, a ovako bi bar moglo da se uživa.

i samo igraš + koševa na kladionici😄

Posted

Ko sve izosstaje u feneru danas?Kladionice nam daju oko dobrih 20% za pobedu,to je vrlo pristojno kada se sastaje ekipa sa jednim porazom i ekipa sa jednom pobedom a jos mi u ovakvom momentu.Skroz cudno,mora da njima barem neko izostaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...