Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

3 minutes ago, Урош19 said:

Изгубили смо и у плеј офу те сезоне исто.

I prosle sezone u regularnom delu, bas jedna Radonjicevska utakmica kad nam zatvore reket a na spoljnim pozicijama sve suter do sutera, samo sto nisu pogadjaci 😂

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sa ovakvim učinkom bekova koji je Guru prezentovao (Lazić, Marković, Dobrić, Ivanović) pa kad se na to doda i kriminalni Adams i ne mnogo bolji Holland, te standardno kameni Lazarević dobro nas nisu rasturali po 30 razlike svi. Zaista bedna produkcija bekova koju je Vildoza svojeručno poništio uz sve mane, a ima ih. Profesionalni košarkaši ne bi trebalo da mogu gore od prezentovanih procenata tako da se ipak nadam boljim igrama. Sve mogu negde da razumem osim petorki sa tri kamenoresca ili bilo koje koja uključuje Smraduljicu. 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sve mogu negde da razumem osim petorki sa tri kamenoresca ili bilo koje koja uključuje Smraduljicu. 

 

raduljicina dva(!) minuta u igri nemaju nikakvo realno opravdanje ali niti se on sam ubacio na teren, niti primorao FO da ga potpise, pa jasno da nema smisla vredjati lika, pogotovo sto ste rigorozni prema delgadu za wbrooka i kome vec.

 

 

  • Like 5
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

 

raduljicina dva(!) minuta u igri nemaju nikakvo realno opravdanje ali niti se on sam ubacio na teren, niti primorao FO da ga potpise, pa jasno da nema smisla vredjati lika, pogotovo sto ste rigorozni prema delgadu za wbrooka i kome vec.

 

 

Moguce da je primorao nekoga, sta ja znam sta ima Raduljica u telefonu iz 2007. kad je sa Filipom bio u FMP.

 

Je l jos uvek tvrdis da ce specijali sa Miroslavom da budu nase tajno oruzje ili si spreman za promenu misljenja 🧐

Link to comment
Share on other sites

Just now, bosMan_jr said:

Je l jos uvek tvrdis da ce specijali sa Miroslavom da budu nase tajno oruzje ili si spreman za promenu misljenja 🧐

 

ne znam na osnovu cega bih tvrdio, posto je najduze bio na terenu protiv panatinaikosa, 5mins a nije trebalo ni toliko.

 

to nije ni vazno, vec mi je bedak da sad krenem da zovem dzonija ivanovica npr dzoni useranovic, samo da bih poentirao.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Znam da ljude prilicno iritira svojom letargijom koja podseca na Borisinu, ali rekuperacija Petruseva mora biti jedan od kljucnih Dovlinih zadataka. Momak ima itekako kvaliteta i imamo odredjenu rezervu u njemu, narocito sto  u danasnjoj kosarci ima sta da ponudi zbog meke ruke za centra i mogucnosti da pogodi suteve spolja. Verujem da ce to vremenom doci na svoje, kao i kod Martina i u sustini sam zadovoljan sa centarskom linijom koju cine njih dvojica i Luka. Za ekipu naseg kalibra, sasvim pristojna selekcija

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Šarac said:

A inace smo favoriti u Monacu i Istanbulu, 

 

Sve  ove godine unazad smo uvek se vracali iz ovih gradova sa bodovima, bez obzira ko je bio na celu strucnog staba, ali zato ako sada izgubimo bice nacionalna katastrofa.

Ne znam cemu zebnja, ovo sa Bayernom je docekano vrlo tuzno jer gle cuda, Bentili nijebezmozgas, Nedovic zaigrao a trebao je tamo oko nove godine da zaigra itd.  Sa dve nule iz ovih gradova vecina ce biti vrlo srecna, ne znam cemu mracenje ako zaigramo veceras u najjacem sastavu bez Luke, Jel treba da sledimo tradiciju da gubimo tamo od Igokea jer to je uglavnom i ishod i ranije. 



 

madafaka73 said:

"Evo prave prilike da vidimo da li igrači iz "drugog plana" na početku sezone Džoni, Lazarević, Holland i Petrušev (Ilić?) mogu biti ikakav faktor na ABA nivou.

Pretpostavljam da će oni dobiti više minuta, tako bi bar trebalo da bude.

Međutim, pošto je gostovanje Igokei sve samo ne prosečna ili laka utakmica u regionalnom takmičenju, uz činjenicu da nam sleda dva gostovanja u EL gde su nam šanse za pobedu najmanje od svih do sada odigranih mečeva, možda prevaga ode na stranu da se ipak veći deo utakmice u Laktašima odigra sa EL postavom i minutažom. Jer, kao i svake godine, prioritet je ABA, a EL se tankuje, tako smo u mogućnosti."

 

Ovo odmah iznad je moj originalni post na koji si replicirao ovo što sam kvotovao.

Evo šta ja vidim kao veliki problem:

1. na moju konstataciju da nas čekaju dva najteža gostovanja (pa i najteže dve utakmice uopšte do sada u EL) ti pišeš "A inače smo favoriti u Monacu i Istanbulu" ii zaključuješ da će eventualni porazi biti "nacionalna katastrofa", što nigde ni u naznakama nisam stavio.

Besmisleno, tek da se nešto napiše, uz podmetanje.

2. pitaš se "čemu mračenje ako zaigramo u najjačem sastavu", (protiv Igokee) a ja nigde nisam mračio, samo sam naveo realnu opciju da zbog potencijalno neizvesnog meča postoji mogućnsot da zaigra ekipa koja inače uzima najviše minuta u EL, što je i bio slučaj, posebno sa naša dva, za sada, najkvalitetnija igrača - Vildozom i Bentilom koji su igrali preko 26 min.

Besmisleno, tek da se nešto napiše.

3 Spominješ "bezmozgaša Bentila" koga ja nikada tako nisam nazvao, niti bila šta loše o njemu napisao na ovom forumu.

Klasično podmetanje

4. Navodiš skorašnji povratak na teren Nedovića kao nešto što je za mene valjda negativno, da bih bio srećan (ili da sam očekivao) da pauzira do Nove godine,

Podmetanje a i uvreda za bilo kod normalnog čoveka, koja dobija na težini jer se radi o igraču koji igra za tim za koji navijam.

5. U sličnom stilu pišeš da bi većina bila srećna da se vratimo sa dve nule iz sledeće dva gostovanja u EL. U tu većinu valjda spadam i ja, jer si na moj post replicirao, a u njemu, niti u bilo kom drugom nikada nisam priželjkivao poraz svog tima.

Opet podmetanje i teška uvreda.

6. Pobeda nad Bajernom dočekana tužno? Gde sam to napisao?

Podmetanje

 

Draga moderacijo i dragi Šarac,

ovakva zloupotreba mog posta u svrhu nastavljanja bilo čije agende, agitovanja za bilo koga iz bilo kojih razloga, mačevanja sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima je nešto što je neprihvatljivo za mene.

 

Kao neko ko ima sreću da ne pozanje nikoga iz sadašnje i prethodnih uprava KKCZ, ni jednog glavnog ni pomoćnog trenera, ni jednog fizija ili kondicionog trenera, imam tu mogućnost da razmišljam svojom glavom i uvek iznosim stavove koji su samo moji, koliko god da su iz nečije perspektive ili objektivno pogrešni. Nemam nikakav problem da me neko ispravi i nečemu nauči, naprotiv. Ali da bilo ko uzme jedan moj realno neutralan tekst koji se bavi predikcijom i šturom analizom meča koji dolazi i od njega napravi politički pamflet koji opravdava nečije bitisanje na forumu je, ponoviću i insistirati na tome, neprihvatljivo.

 

 

  • Like 27
Link to comment
Share on other sites

Vildozi će biti iskreno žao kada uskoro Čoki pusti niz vodu Vladu Jovanovića...i to sa debelim razlogom.

Čestitke njemu i menadžeru na odabiru tima u kojem će verovatno oživiti karijeru nakon loše avanture preko bare gde je inače otišao kao kombo bek na probu sa EL statsima 10 ppg i 37% za tri i 3,4 apg...(godinu ranije 2,9 apg). U NBA je za Nikse odigrao samo dve tekme letnje lige kada se povredio i vejvuju ga uz isplatu 3,5 miliona i tek nakon pola godine neigranja i oporavka, Milvoki ga je platio 42k da odigra nešto minuta na kraju sezone.

U Baskoniji je, pre odlaska igrao sa plejmejkerom Henrijem koji je imao moćnih 7,2 apg u EL i koji se u medjuvremenu naplatio u Feneru.

Ovu slobodu u igri nije nikad imao i kao izmišljeni smo za prelomni trenutak njegove karijere.

Tačnije Vlada je njegov džoker da već sledeće sezone zabie preteranu kintu jer u EL je ova kombinacija talenta, atleticizma i fajterskog stava uvek tražena roba samo ako iskulira sa ovim hero prodorima bez završnice i impulsivnim rešenjima.

Zamislite da kod Radonje, Žoca ili Itudisa uzme kao protiv Bajerna one tri trojke za redom u osmom...devetom minutu napada...ili u serijama zabada u meso gde se lopta nakon gužve koju napravi pod košem samo pojavi u rukama rivala.

Leteo bi na klupu jer je to kod ozbiljnih trenera nedisciplina, nepoštovanje lopte i saigrača...

...a kod Vlade će, svaki put kada mu fantastična petorka prospe prednost, to vazda biti:

,,ljubi brat...udji i izmisli nešto, ali odma''.

A Vildozi to problem?...baja stigo juče i šuri kako kroči na parket.

Kažu...neverovatno kako se brzo uklopio u sistem...:whistling:

 

U ovom našem rasulu podele uloga i minutaže, situacione i impulsivne selekcije šuteva (trojku od igrača večeras nisu potegli samo Džoni i Hasan), sutra će i najdisciplinovaniji profesionalac ovog rostera Bentil poželeti da proba Vildozin šut na početku napada...kao što je Dobrić probao onu šestu ili sedmu sa 9 metara i nakon toga ostao u igri. Toliko o sistemu.

Ovakav KKCZ je sigurno priličan šok upravo za Bentila koji je došao nakon uspešne sezone kod Mesine i Martina koji je igrao F4. Došli su iz dva jako ozbiljna sistema sa top trenerima na klupi...a ovde Hasan sedi dok naš bajker bie tablu sa strane.

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Wingwalker said:

Jedina osoba kojoj će iskreno biti žao kada nas uskoro napusti Vlada Jovanović je upravo Luka Vildoza.

Čestitke njemu i menadžeru na odabiru tima u kojom će oživiti karijeru nakon loše avanture preko bare i povrede.

On je u NBA krenuo kao kombo bek sa statsima u EL od 10ppg, 37% za tri...i 3,4 asista...jer je u Baskoniji tada plej bio Henri sa 7,2 asista...isto 10 ppg ali i lošijim šutem za tri...obojica igrali 25 mpg.

 

Ovu slobodu nije nikad imao i kao izmišljeni smo za ovaj presudni trenutak njegove karijere.

Tačnije Vlada je njegov džoker da već sledeće sezone zabie preteranu kintu. Kakve crne dve sezone kod nas.

Zamislite Vildozu da kod Radonje, Žoca ili Itudisa uzme kao protiv Bajerna one tri trojke u osmom, devetom minutu napada.

Leteo bi na klupu jer je to kod ozbiljnih trenera nedisciplina, nepoštovanje lopte i dogovorenog a kod Vlade je ,,ajde da ne trošim flomastere, udji molim te i izmisli nešto''. Kakve kombinacije i pozicioni napadi...kome to treba kad nam je Vladina fantastična petorka opet prosula prednost.

U ovakvom rasulu podele uloga i minutaže i situacione selekcije šuteva, sutra će i za sada najdisciplinovaniji igrač rostera Bentil pomisliti da može da proba Vildozin šut na početku napada i  to sa 8-9 metara kao što je Dobrić probao večeras i nakon toga ostao u igri. Ovakav KKCZ je najveći šok upravo za Bentila koji je došao nakon uspešne sezone kod Mesine i Martina koji je igrao F4...iz dva jako ozbiljna sistema sa top trenerima na klupi...a ovde Dovla.

 

 

 

A inace Panter u KKP ne divlja ni malo, bas se boji Zoca😔

  • Like 5
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Pa u vecini ekipa imas igrace koji uzimaju dosta suteva na pocetku ili sredini napada. Ili drze loptu pun napad pa sutnu na kos. Primera radi Micic, Larkin, Dzejms, Hauard, nastavi niz i videces.  Kod nas su i Rocesti, Lojd, Beron takodje imali tu slobodno. Pa i Kvinsi Miler bas kod Radonjica pa nije popio klupu ili otkaz te nisi u pravu... Svaka ekipa ima po jednog takvog, bas da izmislja poene. Ok, nekad ce u vecim nekad u manjim procentima. Vildoza je veceras imao i 9 asistencija. Te mu itekako prija ta sloboda koju ima kod Vlade, a on mu vraca na pravi nacin.

Edited by Predragdjape
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Wingwalker said:

Jedina osoba kojoj će iskreno biti žao kada nas uskoro napusti Vlada Jovanović je upravo Luka Vildoza.

Čestitke njemu i menadžeru na odabiru tima u kojom će oživiti karijeru nakon loše avanture preko bare i povrede.

On je u NBA krenuo kao kombo bek sa statsima u EL od 10ppg, 37% za tri...i 3,4 asista...jer je u Baskoniji tada plej bio Henri sa 7,2 asista...isto 10 ppg ali i lošijim šutem za tri...obojica igrali 25 mpg.

 

Ovu slobodu nije nikad imao i kao izmišljeni smo za ovaj presudni trenutak njegove karijere.

Tačnije Vlada je njegov džoker da već sledeće sezone zabie preteranu kintu. Kakve crne dve sezone kod nas.

Zamislite Vildozu da kod Radonje, Žoca ili Itudisa uzme kao protiv Bajerna one tri trojke u osmom, devetom minutu napada.

Leteo bi na klupu jer je to kod ozbiljnih trenera nedisciplina, nepoštovanje lopte i dogovorenog a kod Vlade je ,,ajde da ne trošim flomastere, udji molim te i izmisli nešto''. Kakve kombinacije i pozicioni napadi...kome to treba kad nam je Vladina fantastična petorka opet prosula prednost.

U ovakvom rasulu podele uloga i minutaže i situacione selekcije šuteva, sutra će i za sada najdisciplinovaniji igrač rostera Bentil pomisliti da može da proba Vildozin šut na početku napada i  to sa 8-9 metara kao što je Dobrić probao večeras i nakon toga ostao u igri. Ovakav KKCZ je najveći šok upravo za Bentila koji je došao nakon uspešne sezone kod Mesine i Martina koji je igrao F4...iz dva jako ozbiljna sistema sa top trenerima na klupi...a ovde Dovla.

 

 

 

Ne vjerujem sta sve citam... A kod Radonje primjer Kvinsi Miler zbog kojeg je i igrao top 8 a protiv npr. Reala dize 3 trojke zaredom u 5 sekundi napada. Ili npr kod Zoca gdje Panter ima "green light" da digne ako treba sa centra ili Boby Dixon u 2 sekundi napada... Kod Itudisa Wilbekin, Majk Dzejms u CSKA dok je bio itd.

 

Nekad se i igra treba ubrzati, pa ako je sut visokog procenta zasto ga ne uzeti, zar je bitno koji je sekund napada? Ili se mora mrcvariti lopta po 17,18 sekundi pa onda zadnjih par preci u realizaciju. Nema vise u kosarci sporih napada i odugovlacenja, to je prevazidjeno. Igra se brzo, dinamicno, ne dozvoljava se odbrani da se postavi i zato mrljanje lopte po 15,16 sekundi ne prolazi vise ni u Evropi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Sokmeniki said:

Ne vjerujem sta sve citam... A kod Radonje primjer Kvinsi Miler zbog kojeg je i igrao top 8 a protiv npr. Reala dize 3 trojke zaredom u 5 sekundi napada. Ili npr kod Zoca gdje Panter ima "green light" da digne ako treba sa centra ili Boby Dixon u 2 sekundi napada... Kod Itudisa Wilbekin, Majk Dzejms u CSKA dok je bio itd.

 

Nekad se i igra treba ubrzati, pa ako je sut visokog procenta zasto ga ne uzeti, zar je bitno koji je sekund napada? Ili se mora mrcvariti lopta po 17,18 sekundi pa onda zadnjih par preci u realizaciju. Nema vise u kosarci sporih napada i odugovlacenja, to je prevazidjeno. Igra se brzo, dinamicno, ne dozvoljava se odbrani da se postavi i zato mrljanje lopte po 15,16 sekundi ne prolazi vise ni u Evropi.

Dobro uzivaj kada bude Stef Markovic potezao trojke u 3 sekundi napada.Nije problem to potezanje vec ko poteze.

Ja nemam problema da Vildoza uzima suteve takve prirode ako pogadja problem je kada Lazic uzima stepback trojku.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Don Radonja said:

Dobro uzivaj kada bude Stef Markovic potezao trojke u 3 sekundi napada.Nije problem to potezanje vec ko poteze.

Ja nemam problema da Vildoza uzima suteve takve prirode ako pogadja problem je kada Lazic uzima stepback trojku.

Pa jesam li ja rekao za Markovica ili sam odgovorio za Vildozu? Naravno da Markovic i Lazic ne trebaju da potezu u 3 sekundi napada, ali ogranicavati Vildozu i Nedovica je nevjerovatna glupost.

Edited by Sokmeniki
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Pero said:

Utisak veceri je to da je Adams pet puta bolji od Markovica, Lazica i Ivanovica. ZAJEDNO

sa brojem 0 u Igokei je Kendrick Ray, nije Adams

 

veceras si mogao da vidis da su ova trojica losi, ali da vidis da je Adams 5x bolji od njih zajedno to nisi mogao da vidis, tako da je ovo glupost

Edited by bosMan_jr
Link to comment
Share on other sites

 

Vildoza je odigrao jednu EL tekmu za nas kod trenera kome je već sada jasno da će,

dok god bude vodio ovaj tim, od taktike imati samo: Vildoza ON i Vildoza mora da pie vodu.

Nije do Vildoze...gaučo će nastaviti da ga prži, to je svima jasno. 

Vladi je bolje da ne bude tu kada i Nedara udje u taj mod.

Tada mogu oni i sami da izadju kada baš ožedne.

 

Samo da napomenem: Vildoza je protiv Bajerna uzeo dve trojke u osmoj i devetoj sekundi napada kada bukvalno nikog nismo imali ni blizu koša...i ta dva puta su obe ušle na iznenadjenje i igrača koji se tek postavljaju i trenera koji se raduje dobro realizovanoj akciji. Jedna od te dve bila je otvoren šut jer ga je uzeo sa 8,5 metara.

Nemojte da se ložimo da se tako danas igra košarka i da će to da prodaje i ozbiljnijim ekipama od polovnog Bajerna.

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Wingwalker said:

 

Vildoza je odigrao jednu EL tekmu za nas kod trenera kome je već sada jasno da će,

dok god bude vodio ovaj tim, od taktike imati samo: Vildoza ON i Vildoza mora da pie vodu.

Nije do Vildoze...gaučo će nastaviti da ga prži, to je svima jasno. 

Vladi je bolje da ne bude tu kada i Nedara udje u taj mod.

Tada mogu oni i sami da izadju kada baš ožedne.

 

Samo da napomenem: Vildoza je protiv Bajerna uzeo dve trojke u osmoj i devetoj sekundi napada kada bukvalno nikog nismo imali ni blizu koša...i ta dva puta su obe ušle na iznenadjenje i igrača koji se tek postavljaju i trenera koji se raduje dobro realizovanoj akciji. Jedna od te dve bila je otvoren šut jer ga je uzeo sa 8,5 metara.

Nemojte da se ložimo da se tako danas igra košarka i da će to da prodaje i ozbiljnijim ekipama od polovnog Bajerna.

 

Ma da, eno ni Larkinu to nije prolazilo protiv ozbiljnih ekipa. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...