Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

1 hour ago, Sam B said:

 

 

Ako hocete da se vradjamo i obracamo jedni drugima snishodljivo i sa visine, moze i tako. Ja ipak preferiram obracanje s postovanjem. Napisao sam ODMAH, u prvom upisu, da ne tvrdim da je Sarac u pravu, vec kazem da su takve neke stvari potpuno moguce da se dese, da neki igrac bude povucen od strane trenera u drugi klub, posebno jer ovog nije vezivao ugovor za nas. Takodje sam napomenu da to Radonjica uopste ne bi cinilo spletkarosem ni prevarantnom ni u kom slucaju. Pa vi ako hocete citajte ono sto je napisano a ne kako vi to projektujete. Ako necete i to je ok, ali vas molim da me ne uvlacite u razgovor koji je sa cinizmom, nipodastavanjem i slicno.

 

EDIT: Nisam odgovorio za White-a. Pa iskreno ne znam. Ja verujem da je to produzavanje White-a jedna ogromna glupost, a sa kakvim motivima stvarno ne znam.

 

Nije mi bila namera da se obračam sa visine, a još manje da vređam. Ako je tako zvučalo, izvinjavam se.

 

A da je bilo malo cinizma u tom replya, jeste. Jer je po mom mišljenju teorija kako je Radonja sve to isplanirao toliko nebulozna, da zaslužuje malo cinizma u odgovoru. Ali nisam se ja tu obračao samo tebi, nego generalno na tu celu temu, tako da moja greška što sam quotovao samo tvoj post.

 

što se tiče bolda, ne slažem se. Kad bi sve to stvarno bilo isplanirano, Radonja bi bio spletkaroš i prevarant. Ali se to naravno nije desilo, jer po informacijama koje su nam bile dostupne iz raznoraznih izvora, znamo da su se stvari zakomplicirale pred sam kraj njegovog ugovora sa Zvezdom. Tako da nema logike što bi on 3 sedmice ranije Nate-a poslao kuči da pričeka na ponudu Panathinaikosa, a za Hollinsa recimo insistirao da ga Zvezda produži.

Edited by L' Imperatore
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mogu da talsaju po tviterima i forumima i podmeću neistine o Radonjiću sve im je džaba, videće večeras koliko je poštovan i cenjen kod navijača Zvezde a možda i neće pošto će se u tom trenutku nabiti u neki ćošak i smišljati koju podlost još da objave o Radonjiću.

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Miki28 said:

@Placebo Lone star Walters ne igra danas, nije ni doputovao. 

Valjda je i Williams GTD, dozivo je neku povredu prije neki dan u prvenstvu. 

Mislim glupo je da lajkujem ali mi je drago sto ne igra protiv nas.Nadam se da ce biti u hali da dobije zasluzrne ovacije.A i lepo se ispisao trojkom protiv grobara.❤❤❤

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Večeras Adams rešava trojkom o tablu u poslednjoj sekundi i evocira uspomene na Morisa Bejlija. Direktor Bagzi mu za nagradu u svlačionici uručuje ispisnicu.

 

15 minutes ago, pavijan2 said:

To je pozitivan scenarijo.

 

odlazi dzoni, vaspostavljamo 17u jugoslaviju u kojoj je adams prvi predsednik. raduljica blagajnik, vildoza pije viskoza, delije proucavaju da li je potpis za ny knickse isto sto i igranje ali sve je to dockan. etihad airways postaje generalni sponzor eurolige, rashko katic je tehnicki direktor koji svrgava bodirogu i uzimamo 4x titule redom.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Ovog sam predlagao pre dolaska Adamsa (lol, kao da je bilo tesko njega izmisliti). Nadam se da cemo imati vise srece s njim nego sa jednim mojim ranijim favoritom (Rajan Tompson).

 

Bice da nije samo vaskolikoj Zvezdaskoj populaciji prelazni rok omiljeni deo sezone, bice da i uprava deli stav 🙂 . A trebalo je to da skontam, kukalo se ovde za plejom mnogo u poslednje vreme, sumnjam slucajno.

 

Nego, da bi nesto uslo, nesto treba da izadje, ajd da vidimo sta ce se desiti...

Link to comment
Share on other sites

Baš mi je drago zbog Vildoze, top igrač, to što je Argentinac je još jedan plus in my book

 Večeras ako budemo ubacivali otvorene trice kojih će biti dobijamo. Naravno ne smemo da preteramo sa  izgubljenim kojih će isto biti i zbog našeg stila igre i neuigranosti, a i zbog Ra načina difensa 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Vildoza je imao 11p 3as i 1sk za 14 min igre u 1/4 protiv Srbije na SP 2019. E sad, ne mogu bas da se setim tih poena, probacu da nadjem negde tih 11 poena, bas me zanima. 

Kampazo je imao recimo na toj utakmici 18p i 12as za 29 min. 

 

 

 

ti si brate, oni sto kazu drevni ameri,

the gift that keeps on giving 🧡

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, berti said:

Ovaj nas tim kao izlog radnje sa rinfuz merenjem. Daj malo leblebija, blanš kikirikija, badema, lešnika... Sve ima, samo kazi, biraj...

 

izuini, vildoza je vrhunski potpis, bilo da je prvi potpisan ili danas.

 

ja volim da kenjam po chovarinoj logici ali ovo meni izgleda sasvim okej.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, uini said:

dosao je upravo subjekt da popise mene kao stanovnistvo, pre 16h, SLUCAJNOS' NEB'REK'O.

Šta se buniš, pa Vildozu plaćate od toga što će vučić da vas popiše pa da prodade podatke od nacii Gejcu, Rijo Tintu, soroš-rotšildu, trilaterali, bilderbergu, mormonima i kuli stražara.

 

P.S. Sve druge pare su završile u KKP 😁

  • Like 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, uini said:

 

izuini, vildoza je vrhunski potpis, bilo da je prvi potpisan ili danas.

 

ja volim da kenjam po chovarinoj logici ali ovo meni izgleda sasvim okej.

Ma naravno, samo kazem da nekako ima sve, od Argentinca do Raduleta

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...