Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/10/2022 at 10:18 AM, VISOKOLETAC said:

NAravno u odnosu na to gde se vidi Adams. Ako ga vide na beku onda nam treba plej, a ako ga vide na pleju onda je potreban bek. 

Sto se tice Adamsa:

Expand  

Vlada im isprao mozgove sa odbranom,lepo.

Nema koji igrac nije pomenuo da nam je to glavna stavka u igri.

Videcemo da li je to samo prica,izjave i ostalo ili ce to praktikovati i na terenu.Za sada je primetno zalaganje i plan.

• Like 5
Posted (edited)
  On 10/10/2022 at 10:26 AM, Kankkunen said:

Adams je PG.

Expand  

Onda nam treba bek, koji bi igrao pored Nedovica i menjao ga vecim delom sezone kad ovaj ne igra. Cini mi se da su Adamsa pomerili na 2 ili je to bar za sada dok se jos malo ne privikne.

Edited by VISOKOLETAC
Posted
  On 10/10/2022 at 10:27 AM, VISOKOLETAC said:

Onda nam treba bek, koji bi igrao pored Nedovica i menjao ga vecim delom sezone kad ovaj ne igra. Cini mi se da su adamsa pomerili na 2 ili je to bar za sada dok se jos malo ne privikne.

Expand  

Povremeno je na dva, krpi se zbog povreda Nedovića i Dobrića ... nema ko drugi.

Cenim da mu to još više otežava jer nije svoj na svome, što se tiče pozicije i uloge.

Biće on OK, sve bolji tokom sezone.

• Like 7
Posted (edited)

Prvi veci, tako da kazemo ispit za Jovanovica I ekipu. Videcemo kako ce ekipa da odigra. Bice teze naravno bez 2 ponajbolja igraca, ali zato I imamo sirok roster(sem na bekovskim pozicijama) ali mislim da su dovoljni igraci koji su na raspolaganju za pobedu. Zanima me pozicija Petruseva danas, da li ce na 4 ili 5.  Ako opet bude na 4, to nam moze priblizno dati negde odgovore gde ga trener vidi...

Edited by Predragdjape
Posted
  On 10/10/2022 at 10:34 AM, Kankkunen said:

Povremeno je na dva, krpi se zbog povreda Nedovića i Dobrića ... nema ko drugi.

Cenim da mu to još više otežava jer nije svoj na svome, što se tiče pozicije i uloge.

Biće on OK, sve bolji tokom sezone.

Expand  

Pa bolje je odigrao na 2 nego na 1, racunajuci sve pripremne utakmice i ove dve zvanicne. Decko je odlican skorer i deluje veoma los floor general.

Posted
  On 10/10/2022 at 10:18 AM, VISOKOLETAC said:

NAravno u odnosu na to gde se vidi Adams. Ako ga vide na beku onda nam treba plej, a ako ga vide na pleju onda je potreban bek. 

Sto se tice Adamsa:

Expand  

Prestao sam da gledam kad se zapitao da li mi zaista igramo ulicni basket ovde 😄 

Ne prate ameri 3X3 ocigledno.

Salim se, nastavio sam da gledam. 😄 

Posted
  On 10/10/2022 at 9:16 AM, Chaos Is Me said:

Evo da kažem jednu stvar koliko god nepopularna bila među navijačima koji traže sve sada i odmah: bolje sačekati da se igrač zaleči kako treba nego rovitog igrača slati na parket, posebno u ovoj fazi sezone kad još uvek ima gomilu šansi za popravni i kada smo daleko od utakmica za trofeje.

Expand  

Je li poznat neki momenat u istoriji kad je Nedara bio potpuno zalečen?

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
  On 10/10/2022 at 1:09 PM, Kooineeperk said:

Prestao sam da gledam kad se zapitao da li mi zaista igramo ulicni basket ovde 😄 

Ne prate ameri 3X3 ocigledno.

Salim se, nastavio sam da gledam. 😄 

Expand  

u srbiji se prakticno ni ne igra street basket u poredjenju sa ranijim decenijama, 3x3 profi varijanta nema veze sa kolicinom i kvalitetom basketa na ulicama danas.

Edited by uini
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted
  On 10/10/2022 at 3:25 PM, uini said:

u srbiji se prakticno ni ne igra street basket u poredjenju sa ranijim decenijama, 3x3 profi varijanta nema veze sa kolicinom i kvalitetom basketa na ulicama danas.

Expand  

A cemu je blizi ulicni basket, 3X3 ili klasicnoj kosarci? 

Anyways, back to the game... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...