Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ni besplatno ga ne bih uzeo. Ovo je bezobrazluk. On je jedino kod Itudisa bio koliko toliko normalan. Avramović odličan.

Posted (edited)

Nisam mnogo gledao Monako, uglavnom protiv večitih. Utisak mi je da treba da budu zadovoljni ako izbegnu metlu u top 8, od Makabija, Partizana ili Fenera - ne znam tačno koje su kalkulacije. James je takav liability, dok su ovi visoki u suštini operisani od košarke kao sporta. Makar da onda peglaju neku odbranu, ali daleko od toga. Imaju zavidan učinak, ali su valjda i najlakse kliknuli zajedno na samom početku. 

Edited by medobrundo
  • Like 1
Posted

Bogami Monako trenutno djeluje kao grupa građana. Kako su oni tako visoko plasirani nije mi jasno. Ali da ne umanjujem igru Partizana zasad. 

Posted

Partizan kida, tu nema šta. Uz Barselonu, trenutno i ponajbolja ekipa u EL.

Monako u suštini da se šutira u dupe za skor koji imaju, realno nisu uopšte toliko blizu tog vrha kao što skor govori, i ubedljivo su najpozeljniji rival u top 8 (barem bi meni bili, uz eventualno Baskoniju)

Posted (edited)

Ja vec neko vreme govorim ovde da je puklo sa Jamesom.

Ocigledno ga boli ona stvar(dame da proste) da se cima.

I ne pisem ovo zato sto je preko puta Partizan oni igraju kako treba.

Edited by Don Dusko
Posted

Dokaz da je Partizan postao ozbiljan tim je i da bez nekog posebnog učinka glavnih igrača vodi protiv odlične ekipe i kotnroliše utakmicu. Avramović pa i Smailagić su razbili Monako. Konačno da i Smailagić bude koristan u odbrani. Onog trenutka kad je Željko sprečio igru Monaka 1 na 1 Monako je prestao da postoji.

• Like 2
Posted

Nije Partizan nesto briljantan veceras, osim Avramovica. Ovi su prosto grozna ekipa kad je Dzejms u kancer modu, klasicna razbijena banda nad kojom Sasa nema nikakvu kontrolu. Lojdara me razocarao, igra odlicno u poslednje vreme, veceras se uklopio u sivilo. Ko bude peti, zabo je premiju.

Posted

Pratim nekoliko ekipnih sportova al bas dugo ne videh ovakvo izivljavanje jednog coveka kao Jamesa veceras.

Mozda onda kada je Kepa odbio da izadje pred penale...

Posted

Pao igra odlicnu kosarku sa novim trenerom, evo poraza i od Albe. Sta bi bilo tek da imaju trenera.

Sa druge strane, digne mi se kosa na glavi kad mi neko napise da je Barsa u nekoj formi i favorit. Tu Barselonu trenira Sarunas Jasikevicius, neznalica

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...