Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

Nisam mnogo gledao Monako, uglavnom protiv večitih. Utisak mi je da treba da budu zadovoljni ako izbegnu metlu u top 8, od Makabija, Partizana ili Fenera - ne znam tačno koje su kalkulacije. James je takav liability, dok su ovi visoki u suštini operisani od košarke kao sporta. Makar da onda peglaju neku odbranu, ali daleko od toga. Imaju zavidan učinak, ali su valjda i najlakse kliknuli zajedno na samom početku. 

Edited by medobrundo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Partizan kida, tu nema šta. Uz Barselonu, trenutno i ponajbolja ekipa u EL.

 

Monako u suštini da se šutira u dupe za skor koji imaju, realno nisu uopšte toliko blizu tog vrha kao što skor govori, i ubedljivo su najpozeljniji rival u top 8 (barem bi meni bili, uz eventualno Baskoniju)

Link to comment
Share on other sites

Dokaz da je Partizan postao ozbiljan tim je i da bez nekog posebnog učinka glavnih igrača vodi protiv odlične ekipe i kotnroliše utakmicu. Avramović pa i Smailagić su razbili Monako. Konačno da i Smailagić bude koristan u odbrani. Onog trenutka kad je Željko sprečio igru Monaka 1 na 1 Monako je prestao da postoji.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije Partizan nesto briljantan veceras, osim Avramovica. Ovi su prosto grozna ekipa kad je Dzejms u kancer modu, klasicna razbijena banda nad kojom Sasa nema nikakvu kontrolu. Lojdara me razocarao, igra odlicno u poslednje vreme, veceras se uklopio u sivilo. Ko bude peti, zabo je premiju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...