Kooineeperk Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 214p od 9/10 igraca. Jel to dobro? 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 H2H Vox92 tim mi ima 183 i jos 2 igraca cekam sutra. Not great, not terrible. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Svaka čast, znaš posao. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 9, 2022 Author Share Posted October 9, 2022 Videcemo da li ce i za sta biti dovoljno, ovo je high-scoring kolo, jos vise nego proslo, a u proslom je lik sa najvise poena imao cini mi se preko 230! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 10, 2022 Author Share Posted October 10, 2022 235 je imao pobednik kola u celom fantaziju, ja sam imao 220 na poziciji #20. Idemo dalje. U nasoj ligi druga vezana pobeda. Idemo dalje. H2H pocinjemo od 3. kola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 @Kooineeperk Hajde pogledaj ko je bio najbolji u 3. kolu, mene nesto mrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 9 hours ago, goldberg said: @Kooineeperk Hajde pogledaj ko je bio najbolji u 3. kolu, mene nesto mrzi. Jel taj Belgrano tvoj? Cestitke! Steta sto si propustio prvo kolo, taman tih 200 poena sto kasnis u generalnom je moglo da se osvoji u prvom kolu i bili bi tu negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Jeste, tako mi se zvao nick i prosle sezone. Zato mi je nick u H2H odron, ali to jos uvek nije startovalo (ako se ne varam)? Moram da budem iskren, ovaj start je posledica uvida u 1. kolo pa nije bas skroz "fer", tako da se to negde ispeglalo sa odsustvom u 1. kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 On 10/18/2022 at 11:23 PM, goldberg said: Zato mi je nick u H2H odron, ali to jos uvek nije startovalo (ako se ne varam)? Ne znam sta je s tim. Trebalo je od 3. kola. A nije izasao schedule i nista ne pise. Prestao sam i da gledam. Mozda sam zajebao nesto i nisam izabrao da pocinjemo od 3. kola? Ko ce ga znati. A i malo nas je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 23, 2022 Author Share Posted October 23, 2022 Ovo ce mi biti katastrofa kolo, eto prilika za catch me if you can. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 Sta mislite da prekidamo ovo? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Pozdrav svima. Burazer je pre nekih 2 meseca bio najbolji u kolu. Nisu mu se javljali. Onda im je poslao mejl na koji su mu odgovorili da ce u narednih mesec dana da mu se jave sa detaljima. Naravno nisu. Poslao im je jos jedan mejl nedavno, ali ga kuliraju. Da li je neko imao slicnih problema? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 18, 2023 Author Share Posted April 18, 2023 Iiiiiiiii zavrsili smo sezonu 🙂 Zavrsio sam i 66. u generalnom, nije lose, i to je upravo ovaj forumski tim. Mada to je celih 300 poena manje od pobednika. Ne znam kako ljudi bas to uspevaju, mozda sledece sezone uradim bolje analize ali zadovoljan sam i ovim. Jednom mi je umalo izmakla i nagrada u kolu. Ciji tim je ovaj drugoplasirani, ne prepoznajem jer se ne poklapa ni sa jednim nickom-om sa foruma? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Cestitke! Ja sam od ove lige digao ruke vec posle par prvih kola jer ocajan start nije bilo moguce nadoknaditi pa sam sa svim timovima jurio nedeljeni plasman, valjda dogodine bolje odradim prvo kolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Jednom mi je umalo izmakla i nagrada u kolu. Dzaba bi ti bilo, sem licne srece ne bi dobio nista. Buraz bio prvi tamo u nekom kolu i totalno ga iskulirali.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 4 hours ago, Alek The Great said: Dzaba bi ti bilo, sem licne srece ne bi dobio nista. Buraz bio prvi tamo u nekom kolu i totalno ga iskulirali. Sent from my RMX3301 using Tapatalk I ja sam bio drugi u jednom kolu, ali mi je receno da ako se ne jave iz Admirala u roku od mesec dana da ja cimam njih na neki mail koji su dali, tako sam i uradio i dobio nagradu, samo sto je ta nagrada ustvari neki freebet koji je skroz besmislen, s njim mozes da igras samo tikete sa minimim 5 parova, a ima i minimalna kvota, zaboarvih koja je, ali oko 1.5, u svakom slucaj kod mene su napravili takvu antireklamu da im vise ni dinara necu ostaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts