Davai Davai Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Jos kad bi znao da objasnim zasto sam izbacio Goberta na klupu sinoc i to namerno… retardinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 🐕 @Magia budi milosrdan veceras protiv ovih mojih igrača u pokušaju. Imas PM poruku ,Private 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 19 hours ago, uini said: tjah, izgleda da igraju loše nedelje obe te ekipe, pošto bih ja protiv obojice u ovom trenutku imao 7-8 kolona a igram bez kureta i kpjra i generalno PG slota. a duren je stravinsky, samo što, ako prođe ovaj 4-team trejd, deliće minute sa wisemanom. trenutno igra sam, sinoć 42mins Igrace zajedno tu ce Stewart izgleda da izduva najvise, ako prodje trejd Do kada da nam bude deadline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 17 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Igrace zajedno tu ce Stewart izgleda da izduva najvise, ako prodje trejd Do kada da nam bude deadline? nece, zato sto ce babo malo na sf i eto 25+mins za stewa. bey je otisao u tom slucaju. edit zajedno u postavi? ne verujem u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 4 minutes ago, uini said: nece, zato sto ce babo malo na sf i eto 25+mins za stewa. bey je otisao u tom slucaju. edit zajedno u postavi? ne verujem u to. Da, bila je vest da ce Wiseman biti starter. Tako da Stewart duva tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Just now, LayupFromTheMidget said: Da, bila je vest da ce Wiseman biti starter. Tako da Stewart duva tu to je fejk njuz od nekog lika koji hajpuje wisemana kao ja ntilkinu. receno je zapravo da ako zasluzi, startovace, sto otprilike moze da se kaze za pola igraca bilo kog rostera. smesno bi izgledalo da njih dvojica igraju zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 4 minutes ago, uini said: to je fejk njuz od nekog lika koji hajpuje wisemana kao ja ntilkinu. receno je zapravo da ako zasluzi, startovace, sto otprilike moze da se kaze za pola igraca bilo kog rostera. smesno bi izgledalo da njih dvojica igraju zajedno. The Pistons plan to make James Wiseman a starter, per @MarcJSpears . Pa da bas je Spears neki lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 pa ne znam kako se zove, nisam rekao da je nepoznat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12, 2023 Author Share Posted February 12, 2023 Konacno sam se malo digao, ali sam tacno iznad crte ispadanja. Resio sam ljute papricice. Sad sledi dvonedeljni duel protiv protivnika koji je vec napravio dve izmene u nadi da ne bude izbambusan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 10 hours ago, Dracarys said: Sad sledi dvonedeljni duel protiv protivnika koji je vec napravio dve izmene u nadi da ne bude izbambusan. lahko je qrčiti se kad mi ne igraju prvi, treći i četvrti pik; doduše, to je manje-više standard cele moje sezone, 1-2-3 od top 5 pikova su stalno u autu, minus cca dve nedelje od 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Jbt, pa ja sam, pored svih gluposti koje pravim, u PO zoni Ovi ispod mene ( na tabeli naravno) , pod odma' da okače fantasy kopačke o klin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Zion, Mitch Lob - dugoročno povređeni (naravoučenije za B ligu sledeće godine, nikad više đembelog uzimati) Lebron - oborio rekord i sad ladi jaja, propušta stalno utakmice, verovatno igrač koji se najviše puta zaustavljao na 9 nečega ove sezone Lowry i Oladipo - na sav jad od produkcije povređeni obojica Krpim se sa nekom bedom sa FA ali mislim da ispadanje teško mogu da izbegnem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Opet fantomska pobeda! 😳 Nemam drugo objasnjenje, sem jinx madjije. Sorry Bat, ako nista zadrzao si mesto na tabeli. Sad idem na picikato kur, taman da vidimo da li je bitnija velicina ili tehnika. 😄 Sala mala, srecno (dajem ti 4 gtd fore). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 14, 2023 Author Share Posted February 14, 2023 Kako li je Uiniju ovo jutro, opet dve izmene opalio od ukupno cetiri. Jednu u 3h, jednu 5h. Sacuvaj nesto municije i za drugu nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 koji ce mi izmene. grofe, retko srecem nekoga ko se ovoliko nasladjuje osakacenim protivnikom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Kakva igra mojih vedeta nocas izgubili bi od bilo kog prosečnog LS tima I, ovaj trejd KD u Sunca mi je ubio TD masinu O'Neal-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 16, 2023 Author Share Posted February 16, 2023 Kako igra staklenjak Lavin... Poezija. Mislim da postaje sve izvesnije da osiguravam opstanak. Neocekivano Sinovi Anarhije debelo pucaju i mogu da ispadnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 42 minutes ago, Dracarys said: Kako igra staklenjak Lavin... Poezija. generalno ti cela ekipa vrhunski sutira, svaka cast. moji FA likovi koji se pretvaraju da su pravi igraci, potonuli sinoc u sutu; steta, mogao sam bar da se nadam za 4-5 kolona, sad ni to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) Ben Simons je verovatno najgori pik u istoriji ove lige. Svakom moze da se desi da pokida nesto i da ne igra, ali ovaj smrda em je dosta preskakao em je sada rezerva. Edi:T Lazem, jedne godina sam uzeo LMA u3 rundi pa ga ugasili, dok nije otisao u BKN Edited February 16, 2023 by LayupFromTheMidget 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 16, 2023 Author Share Posted February 16, 2023 Pa dobro, nije da nije bio Kanter u drugoj rundi, one sezone kada je bio treci centar u Bostonu. 9 hours ago, uini said: generalno ti cela ekipa vrhunski sutira, svaka cast. moji FA likovi koji se pretvaraju da su pravi igraci, potonuli sinoc u sutu; steta, mogao sam bar da se nadam za 4-5 kolona, sad ni to. Kasno mi je ekipa proigrala. Pravio sam ekipu za drugi deo sezone, ali je nisam na vreme docekao. Sad umesto da udjem lagano u plej of i tamo istamburam, sada cu zatvorenih ociju osigurati opstanak sa 4 vezane pobede. Mislim i da sa Karijem i KPJ ne bi mogao izbegnes poraz, jer sam poenterski mozda i najjaci u ligi, a u asistima sigurno. Samo bi trice okrenuo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 ne igra ni john collins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 24, 2023 Author Share Posted February 24, 2023 Ekipa igrala za Sabonjaru da napravi TD, cim je napravio, svi su izasli. Tvoji igraci bas trpaju oreb, sve bekovi, ali kruze oko kosa kao hijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 eto, bar neka zabava Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 ode i beef stew. opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Nije kao da bi nesto znacajno promenio u ovom kolu, ali mislim da ce ti ekipa biti ozb osakacena za sledecu nedelju kada igras sa veoma jakom ekipom. Trebace ti dosta srece da se izvuces naredne nedelje od ispadanja. Ja sam pokupio Vilija Ernangomeza da ga neko drugi ne bi pokupio, iako znam da su mi za plej of sanse skoro nepostojece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts