Jump to content

KK Partizan 2022/23 - UŽIVO

Recommended Posts

Posted (edited)

Naneli nas unistava, iznova i iznova i iznova. I i dalje dobija svu slobodu da nas i dalje unistava.

I opet nije zagradio kos.

Pa i treba da izgubimo.

Edited by Xpert
Posted

Gledam ovu utakmicu i uhvatio sam sebe da navijam za Partizan. Ja sam Zvezdaš i ne pamtim kad sam navijao poslednji put za pobedu KKP. Kupili su me energijom, baš žele ovu pobedu. Morate sad da poentirate, inače velika šansa da Micić presudi nekim ludilom od šuta. 

Edit: Naneliiiii! 

Posted

Najjače od svega je što je Klajburn i prvi put pogrešno izveo loptu, ali sudije vratile zbog izmene 😄 Onda još jednom, čisto da overi svoju verovatno najgoru utakmicu u karijeri.

• Like 1
Posted

Madar opet loš. 5 minuta u igri, bez jednog dobrog poteza i naravno Žoc primoran da ga vadi ranije nego što je mislio.

Ni Smajli ne briljira, ali se bori. Pogodio ovaj šut, pre toga dobar pas za Trifunovića, solidna odbrana.

Posted

Voleo bih da vidim neki podatak o proseku poena  protivnika u poslednjim minutima četvrtina, protiv nas.

Redovno se dešava da budemo solidni 8, ili 8 i po minuta, recimo 10-12 primljenih poena, onda u zadnjih minut i po primimo 6-8 poena i eto protivnika na skoro 20 poena.

Tristan katastrofalan. Prvo ovaj pas Lesoru u momentu kada ga čuvaju trojica, onda ne izlaženje na šut u kontri.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...