propolis Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 23:14h u ekipi jos nijedno crveno O nema 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Nije dugo trajalo, Sexton out. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Grbavi Zorex mi skide Kovingtona,jos igram protiv njega. Fuck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 16 hours ago, propolis said: 23:14h u ekipi jos nijedno crveno O nema 🤔 Imam ja 6 komada, mogu da ti pozajmim ako ti fali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Stigao Jeremija Grant, a Miletu Kristijan. Srecno Mile! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 6 minutes ago, delgado said: Stigao Jeremija Grant, a Miletu Kristijan. Srecno Mile! Fino ste se opravili sa Nurkom i Grentom👍 mada sam mišljenja da vam fali dubine pa cemo pričati na tu temu posle nove godine🙂 da mi ozdrave ovi moji. Imaću finu ponudu za vas!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 21 hours ago, propolis said: Fino ste se opravili sa Nurkom i Grentom👍 mada sam mišljenja da vam fali dubine pa cemo pričati na tu temu posle nove godine🙂 da mi ozdrave ovi moji. Imaću finu ponudu za vas!!! Fale nam da se vrate konacno Tate i Durate kojih nema od samog pocetka. Kejda smo otpisali jbga... Nurk poceo jako dobro, juce je bila bas pokidacina a i Grant je debitovao sasvim solidno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Uf kakva nedelja kvalitetna borba i 7 neizvesnih kategorija čak je i Rasel sinoć napravio prvi TD u sezoni da izjednači kategoriju🙂 Očajan sam bio na FA marketu sa profi kiksevima rizikujući više no što treba,ali Naji Marshall vadi kestenje iz vatre sa dve lepe partije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 @next rekao bih da si oborio rekord sa 10 igrača koji su OUT 🤔 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Hej, jel ima nekog ovde...nekog ovde..nekog ovde..nekog ovde 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ne znam koga ovde ima, ali znam da Doncica nije bilo prethodne večeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Ja sam doživeo da prvi put od početka sezone nemam inj u timu. Što se ne može reći za mog protivnika koji neke rekorde obara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) 15 minutes ago, mr clutch said: Ne znam koga ovde ima, ali znam da Doncica nije bilo prethodne večeri. Ja ga imam u protivničkoj ekipi 🙂 Red je bio da Luka odmori malo jer je duga sezona 😉 Edited December 11, 2022 by propolis Kakav paklen duel poslednja 3 dana, ne znaš da li ces ubedljivo pobediti ili ubedljivo izgubiti 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 14 hours ago, propolis said: @next rekao bih da si oborio rekord sa 10 igrača koji su OUT 🤔 au, mislim da nikada nisam imao više od 6-7 i to u vreme peak korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Magic Maxa strikes again Dropovao Goodwina koga je uzeo nas protivnik i sad je samo na 2 stila manje, Jordan je sinoc ukrao 6 lopti, tako da od sigurne kategorije sada dolazimo u realnu mogucnost da je izgubimo jer on ima vcrs 6 igraca a mi 3 Sto si se vracao nesrecnice, i ovo malo sto sam osvezio tim ces unistiti 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Sreca moja pa imam tebe . uspeo si da dignes Damjana kao kusur u trejdu i to bas sad kad je Buker povredjen sta kazes? bacio si ga da bi nam uvalio dzastina, momka iz atlante. onda nista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Makso, nije valjda da još uvek igraš sa Delgadom? Svaka ti čast kakve živce imaš 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ljubav jbg Nego, zar ja moram da vas upozoravam da imate "neaktivnog" igrača 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 21 hours ago, propolis said: @next rekao bih da si oborio rekord sa 10 igrača koji su OUT 🤔 11 ako računamo i mene pošto me stukla 2 dana temperatura 39 nisam mogao na oči da gledam... Užasne 2 nedelje za moju ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 22 minutes ago, Fat Zadd said: Ljubav jbg Nego, zar ja moram da vas upozoravam da imate "neaktivnog" igrača Spoiler 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Crni Zvezdinjo, ti ispao u B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 41 minutes ago, Stari Wook said: Crni Zvezdinjo, ti ispao u B? Isto ko ti onomad, samo nisam bacao igrace ko ti 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 hour ago, Stari Wook said: Makso, nije valjda da još uvek igraš sa Delgadom? Svaka ti čast kakve živce imaš Zao mi ga inace bih ga odavno napustio. On mi dodje kao trece dete ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Nesto slicno kao Damir Dokic prema Jeleni, taj neki zonfic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 (edited) Čestitke protivniku sad ne znam ko tačno na pobedi moji na mađije izvukli minimalan poraz. Čestitke i mojim momcima skupili su se kao ekipa I konačno šutnuli preko 70% bacanja, nisu uzeli kolonu naravno ali lep znak pažnje. Uglavnom čestitke čestitke. Edited December 12, 2022 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts