Zvezdinho Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Pa nama je Kajri bio pod upitnikom dal ce da igra pa niko nije bezao sa linije niti je kukao. Mozda ova igra i nije za Maksu kad bezi sa linije za svaku sitnicu, samo cu reci: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Od Selfie Mastera, ostao samo Selfie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Dugo mi je i trajao prvi pik za moj standard hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 1 hour ago, Ta'veren said: Od Selfie Mastera, ostao samo Selfie. Ostao je master 💪💪💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 On 11/6/2022 at 12:33 PM, Zvezdinho said: Samo veliki naklon za vlasnike tima Buljumators i fenove Nikad izvini Reveal hidden contents Valja promjenit ime tima sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 @next uf kako neizvestan duel sa 8 kategorija koje mogu da odu na obe strane 🙂 Kako komentarises igre MPJ i Olinika posle priče o trejdu😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 9 hours ago, propolis said: Ostao je master 💪💪💪 Pa ne druze, promaklo ti je. RIP uspomene Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 12 hours ago, Ta'veren said: Od Selfie Mastera Snitches, ostao samo Selfie Snitch. Malo sam prepravio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 On 11/18/2022 at 12:02 PM, maXa88 said: Samo vera pomaze. Okreni se pravoslavlju oooo dobri covece jel se maximilijan zamonasio? ovo mi je ostavio u petak, kada sam ga zamolio za kontakt fantazi psihijatra, jerbo moram da pricam o svojim problemima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 10 minutes ago, uini said: jel se maximilijan zamonasio? ovo mi je ostavio u petak, kada sam ga zamolio za kontakt fantazi psihijatra, jerbo moram da pricam o svojim problemima Moguce da jeste, krenuo je da mi lajkuje postove na drugim temama. Tacno se vidi pozitivan uticaj monaha na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 8 hours ago, Kurc Emuchelo said: Valja promjenit ime tima sad Dobices telefonski poziv Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 3 hours ago, uini said: jel se maximilijan zamonasio? ovo mi je ostavio u petak, kada sam ga zamolio za kontakt fantazi psihijatra, jerbo moram da pricam o svojim problemima Prvo okaj svoje grehe necastivi!!1 Posle ces lako naci psihijatra, to moze i degli da ti sredi lm, ne mogu bre da radim u toksicnom okruzenju. Samo baci pogled na ovu nedelju sta sam sve ispogadjao na FA i sa kakvim protivnikom se borimo na 1 loptu a on me proziva sto sam bacio njujorski iskrdak Simsa i Jordana jebenog Gudvina. lik juri na WA jebenog Lunitunija i Karusa a Koloko sam u kisnoj noci oooo zar se i to moze?!? naravno da se ljuti jer sam ga sprecio da baci WA na takvu glupost, i naravno nece da prizna da sam bio upravu. lm x2, kolko god da je lose, bice jos gore ako nastavis da mracis sto se i desilo 😒 posebno me je sjebalo izdrkavanje za gasenje Cadea, na kome sam stvarno insistirao, ali sta sad... ko sve nije pao ove nedelje od superstarova. sta da kazu ovi sto imaju Kajrija, lilarda i moranta. desava se jbg uglavnom, morao sam jos i Dialoa da uzmem s obzirom da ovi gase i Sadika (tako deluje) pa nek se drnda sam nadalje. Mogu ja i od serije C da krenem, nece nista skoditi 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 3 minutes ago, maXa88 said: Prvo okaj svoje grehe necastivi!!1 Posle ces lako naci psihijatra, to moze i degli da ti sredi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) Ko je bacio Simsa kod Selfijevaca zivo me interesuje😅 Sad sam video Maksa 😅 Edited November 20, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Svakako je tesja glupost to sa dva vlasnika. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) 9 hours ago, propolis said: @next uf kako neizvestan duel sa 8 kategorija koje mogu da odu na obe strane 🙂 Kako komentarises igre MPJ i Olinika posle priče o trejdu😂😂😂 Baš baš neizvestan duel ali se ipak nadam pobedi. pu pu pu da ne ureknem Haha MPJ se bratić baš potrudio da ubije sebi cenu nakon onih 31p ali možda se povadi večeras. A pazi ni Olinuk se nije nešto proslavio, dabldabla u prvoj ali u druge dve slabo ... Ali da te podsetim da sam ti nudio i Whitea a on s baš potrudio da se pokaže protiv tebe. 🤠 Edited November 20, 2022 by next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 @Xpert i ja kad smo videli vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 4 minutes ago, Zvezdinho said: @Xpert i ja kad smo videli vest Zems, eto mene kod tebe u cvajti sledece sezone(TM) ... prva&pik otisli u večna lovišta, uskoro ce i treći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) 33 minutes ago, Fat Zadd said: Zems, eto mene kod tebe u cvajti sledece sezone(TM) ... prva&pik otisli u večna lovišta, uskoro ce i treći Ne mozes nikako da budes kod mene, kad cemo mi sledece sezone u A da igramo Edited November 20, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 3 hours ago, next said: Baš baš neizvestan duel ali se ipak nadam pobedi. pu pu pu da ne ureknem Haha MPJ se bratić baš potrudio da ubije sebi cenu nakon onih 31p ali možda se povadi večeras. A pazi ni Olinuk se nije nešto proslavio, dabldabla u prvoj ali u druge dve slabo ... Ali da te podsetim da sam ti nudio i Whitea a on s baš potrudio da se pokaže protiv tebe. 🤠 I MPJ i Olinik su se potrudili da si ubiju cenu 😂😂😂 dok je White rešio da me opovrgne na pravi način 💪💪💪 Mogu da te pobedim samo ako Westbrook napravi tripl dabl,a protivnik je po meri za tako nešto 🙂🙂 Sad videh da ne igra Claxton i da ce Watanabe startovati na C što je još jedna mogućnost za DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 5 hours ago, Zvezdinho said: @Xpert i ja kad smo videli vest e naso kad da se vrati. Mogao je jos nedelju dana da saceka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Ladno sam pomesao Mekbrajda i Grimesa i uzeo ovog prvog misleci da je on starter to jest Grimes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Ocekujem TD KPJ veceras, cim mi ostao na IR. Izgubih matchup zbkg gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 @Malkolm Brogdon cestitke tebi kolegi, palo je jedno demonstriranje sile. Ocekivao sam ooraz ali opet ne bas ovako ubedljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 @nextčestitke na pobedi u zanimljivom duelu čak 3 kategorije završile nerešeno 🙂 ludaja. Okrećemo se narednom protivniku koji deluje da je u sliaznoj putanji,a kako stvari izgledaju imaću na raspolaganju kompletnu ekipu prvi put od početka sezone 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts