Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Nego sta nego me razbijate, bice 8 ili 9 kategorija za vas na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Hoće, ako sve egal kategorije prevagnu na našu stranu, a da bi se to desilo treba da okrenemo def, ppm i da sačuvamo stl i to. Ako ni Wood ne igra uz Browna - nemoguća misija. Jedino ako Embiid odmori jednu od ove dve spojene, ali i to teško. Edited January 14, 2023 by Stari Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 23 minutes ago, Stari Wook said: Hoće, ako sve egal kategorije prevagnu na našu stranu, a da bi se to desilo treba da okrenemo def, ppm i da sačuvamo stl i to. Ako ni Wood ne igra uz Browna - nemoguća misija. Jedino ako Embiid odmori jednu od ove dve spojene, ali i to teško. Koliko ste ubacili $ Burksu u ormaric?😀 Edited January 14, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Šta se čudiš: Diallo’s 19 points are a season-high, and he’s now scored in double figures in four straight. In those four games, Diallo has averaged 15.8 points, 6.8 rebounds and 1.8 steals while logging 26.3 minutes per contest. A vidi fg u januaru: 74.1%, + 13.1 ppg, 1.4 stl, 5.4 reb Hami je sila. Čuvamo ga za plej of, nadamo se odlasku, ili češćem odmaranju Burksa i (ili) Bojana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Strasno i onda kukas na sampiona Lee, rodjaka najboljeg igraca NBA lige poslednjih 10 godina. Edited January 14, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Ne kukam ja, Mile kuka. Meni je to normalno. Nervira me samo što se naši najbolji igrači povređuju. Nervira me i Ayton, ali šta ću kad je tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) 1 hour ago, Stari Wook said: Nervira me i Ayton, ali šta ću kad je tu aytone pizdo, srbiju si izd'o. 5/18 jutros, došlo mi je da se zakoljem kašikom ali sam je iskoristio da sipam šećer i ness kafu u šolju. Edited January 14, 2023 by uini 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 3 hours ago, Stari Wook said: Ne kukam ja, Mile kuka. Meni je to normalno. Nervira me samo što se naši najbolji igrači povređuju. Nervira me i Ayton, ali šta ću kad je tu Dropuj ga kao onomad pre par sezona 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Towns je tu negde iza ćoška 👀 Jel ima neko ozbiljan da želi da pričamo na tu temu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 1 minute ago, propolis said: Towns je tu negde iza ćoška 👀 Jel ima neko ozbiljan da želi da pričamo na tu temu? Quote Towns is considered weeks away from returning to the lineup while he continues to recover from the right calf strain he sustained Nov. 28, Jon Krawczynski of The Athletic reported Wednesday. Red je da ga zadrzis do kraja sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 13 minutes ago, Zvezdinho said: Red je da ga zadrzis do kraja sezone Moja procena do 30.01 da će biti na parketu,a i da ga zadrzim nece biti šteta 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 minutes ago, propolis said: Moja procena do 30.01 da će biti na parketu,a i da ga zadrzim nece biti šteta 🙂 Opa, u ligi imamo i Procenu Vol. 2 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 4 minutes ago, Zvezdinho said: Opa, u ligi imamo i Procenu Vol. 2 🙃 Ako se ne vrati do tad onda sam se zahebao 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 @Zvezdinho kako napreduje oporavak AD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 21 minutes ago, Miki28 said: @Zvezdinho kako napreduje oporavak AD? Quote Anthony Davis injury update: Lakers star to begin ramp-up, optimistic he can return in a few weeks, per report Quote here is optimism within the team that the ramp-up process could only take a few weeks, which would potentially allow Davis to return before the Feb. 9 trade deadline. The pain in his right foot continues to subside, according to McMenamin, and overall, the news appears to be quite positive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 @Zvezdinho jel dostupan za trejd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Nemam pojma, ponudi nesto pa da vidim. Skroz sam se skenjao sto ne mogu uopste da se posvetim fantaziju i da gledam NBA ligu barem sa 40 posto snage. Ovo je na 33 posto Nista ne mogu da ispratim FA trziste. Edited January 14, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 On 1/13/2023 at 10:57 AM, maXa88 said: Jel ovo slucajno Joe bacen? i gejb isto slucajno. josipe jel smem da potezem WA? Joe nije prosao ali Gejb jebe kevicu cekamo nove dropove stej tjund ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 minutes ago, maXa88 said: Joe nije prosao ali Gejb jebe kevicu cekamo nove dropove stej tjund ❤️ Bravo za delgada, nije mogao da propusti nekog iz njegovog Majamija 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) Skupise se momci i odigrase svi skupa za cistu 10ku, pokazase nevidjeni resilience. + se Hardaway povredio i nije vracao u igru, a Tobias, DeMar, Kyle su svi djuture DTD. Nama je Mook doubtful, ima svasta da se pokupi uskoro a i trenutno na trzistu, ali mora se cekati "O", propade nam opet 11p, 2sk, 2as, 3stl Brandona na IR, kasno je stigla vest a kolo pocelo u 19h pa nismo uspeli da ga aktiviramo.. tako da mi zao da prospem bilo sta i sto mucenik Tate donese, ne razbacuju mi se mecevi... Igramo sutra za possibly 6 kategorija, zadovoljan sam i sa trenutnih 5, a max scenario je 6-6-1 Harden preskoci jednom DD. Vise i asisti jer igrajuj i Bencuga i Harden. Svakako dosta bolji scenario nego neko surovo razbijanje a islo je ka tome. Gabe je verovatno najbolji one-game pogodak za sada, videcemo kako ce dalje ici za njega.. dve neverovatne utakmice je odigrao... EDIT : Eto koliko se sada pokazuje znacajno uzimanje Ajzea Dzeksona od strane Somborca, da smo ga hipoteticki mi uzeli resili bi DD i blk, da ga samo on nije uzeo, vec bi tu bilo nategnuto, a ovako je tu cementirao 2 kat-a. Stvarno kvalitetan mecap i ove nedelje.. Edited January 15, 2023 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Degli sns kadar meseca januara. Bacio Duarta od 25p i ubacio Gejba od 26p gud dzab bro fan fakt je da je od '16 Gejb prvi nedraftovani igrac od +25p i +5stl. prethodni je bio bogotac njujorka Lin, kog smo takodje pokupili u tom trenutku fala zvekiju i gospodji ❤️😌💸 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) Burksa nećete dići? Specijalac za trojke, 44.7 % ove sezone. Diže trojke, ne kvari procente - 46%. Fin dodatak svakom rosteru. Jedini debelo pozitaivan na rateru od FA u proteklih mesec dana. Po meni, bolji od Joe Harrisa, koga su mnogi hteli kod sebe. Ako ga dignem - super, ako se popenjem na vejveru - opet dobro. Mile vam je bacio Vincenta. Edited January 15, 2023 by Stari Wook 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Vidi Makso, 4/5 trojke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Burks je svake sezone kod nas. Poznajemo coveka. Licno sam vise za Duarta ali i on ne mari pogotovo u ovakvom Detroitu Videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 ja bih pre da se pomerim mesto na vejveru, nego da ga uzmem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts